Pantalonii largi - vedeta primaverii 2008
Raspunsuri - Pagina 3
tuta spune:
nu stiam ca se poarta pantalonii largi, eu am tot purtat de-a lungul timpului dar am crezut ca s-au demodat.
o sa ii caut si o sa incep sa ii port din nou, una pt ca sunt inca grasuta dupa sarcina si doi pentru ca voi fi in pas cu moda
alina bubulina
rares(3 ani si 10 luni) si maria(9 luni)
www.cumslabesc.eu (poate reusesc sa slabesc)
www.lataifas.eu (ma mai delectez cu o barfa)
stefaniya spune:
quote:
Originally posted by emma2006
Arata foarte bine aceste modele, dar cred ca fetele foarte inalte si slabe se pot bucura mai mult de ei.
Talia inalta avantajeaza fetele mai maruntele sau nu foarte lungi in picioare.O tipa inalta si slaba,cu picioare lungi ar putea chiar parea curcan
Eu cred ca e o moda interesanta dar talia asa inalta nu e pe gustul meu.De curand mi-am luat o pereche de blugi largi pe picior(nu tare) dar imi vin bine pe coapse.Daca ne astupa cu totul s-a dus feminitate,zic eu.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
nora2005 spune:
Si eu am un costum de matase, de vara, cu pantalonii foarte largi, de sus. E super ca sunt la moda! Mie mi-a venit sa-i comand asa, anul trecut...intuitia ?
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
Eftimie C. spune:
Si eu mi-am luat o pereche, la sfatul sotului, anul trecut in Octombrie si acum aud ca sunt in voga La kg mele chiar ma avantajeaza si sunt si comozi.
mhldvrc spune:
Carmen, zici ca te avantajeaza. Ce inaltime ai? Eu sunt un dop de damigeana 1,52m cu 76kg
Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc
Eftimie C. spune:
Mihaela am 1,70m si cam multe kg, dar la capitolul asta lucrez intensiv
Sotul meu spune ca-mi vin bine si ma avantajeaza
Eftimie C. spune:
quote:
Originally posted by mhldvrc
Mihaela multumesc, dar nu dispera, vei slabi si vei arata minunat Uite ce optimista sunt eu zilele astea si totusi am 90kg
mhldvrc spune:
Deci si tu ai peste 20 de kg in plus, dar arati mult mai bine decat mine.
Mihaela(25.o4.1962),Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc
KATEL spune:
IMI PLAC SI MIE MULT... DAR SUNT PREA SLABA SI NU MI-AM GASIT NIMIK INCA; DESI BURTICA TOT CRESTEEEEEEE YUPYYY