FIV157

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Salutari sipupici de la noulmeu loc de munca;vad ca am si net,o sa vedem daca voi avea si timp sa mai intru pe forum din cand in cand,oricum daca voi intra mai rar in timpul zilei,searasigur ca va voi citi de acasa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetelor,bine v-am regasit in noul an!Un 2008 fericit,plin de realizari si impliniri,plin de teste de sarcina pozitive va doresc din toata inima!

La noi toate-s vechi(CM tocmai a venit ieri,insa deja e ca un fapt divers,aproape ca nu ma mai afecteaza,pentru ca nu prea mai sper sa se intample nimic pe cale naturala).N-am horatat cand vom face urmatorul ET,insa cred ca destul de curand(martie,aprilie...cam asa).

Va pup si va doresc ce-mi doresc si mie: cat mai repede!

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

iana_mari Daca ai spus cand te-ai programat ca ai facut deja un FIV acolo e posibil ca dosarul tau deja sa fie pregatit de asistente. Poti intreba cand ajungi acolo asistentele de la LAb. FIV.

flori76 Bine ai revenit si sa te ajute DD ca in 2008 sa-ti implinesti visul de a fi mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor acum am venit de la doctor ma consultat mi-a facut eco a verificat iara toate analizele bina inteles mi-a cerut iara numerele de telefoane al meu si al sotului si vechea poveste cand ami vine ciclu sa-l sun sa-mi spuna cand sa ma duc sa-i stabileasca tratamentul.si sa vada daca prind lotul acum oare de ce ca eu am toate gata de 2 luni? Oricum nu mai conteaza am sa ma duc si la Gynera si la American Medical Centar sa vad cum e.VA pup

Rubia nu da protocol scut da protocol lung .Ti-e tia oprit copiile da toate analizele?Eu cred ca uita de pe o zi pe alta niciodata nu ma tine minte si tot asa.Te pup

Mergi la inceput

Fetelor maine ma duc cu sotul meu la American med cestar nu stiu daca ma duc maine la manastirea Ghighiu dar duminica sigur ma duc stati linistite ca dau acatist pentru toate .Dumnezeu sa va ajute sa sati nastere copiilor vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samba spune:

fetelor, care imi puteti spune daca dr Dracea este buna profesional in operatii laparoscopice.Ma intereseaza daca a facut cineva cu ea cauterizare de trompe ? cum a fost ? A reusit sa-i cauterizeze sau i-a scos toata trompa ?(in diagnostic de hidrosalpinx).Cat se plateste in Sp Giulesti ptr o astfel de interventie ? Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

mihaele ce bine ca deja ai inceput demersurile...sigur va fi bine si mai ales daca medicul are timp si sta la discutie cu tine,este ceva foarte important...sa stii ca iti este alaturi atunci cind ai nevoie...am sa-ti scriu un PM,pentru altceva...dar asa sa ramai mereu..ferma pe pozitie, si sigura pe tine...asa-i ca este mai linistitor sa-l ai si pe sotior linga tine la programari?eu pe al meu il iau cu mine peste tot,de la un examen "de rutina",pina la mers la coaforsi-i place...te pup si vreau sa-ti mai spun odata,ca esti o fata minunata
psj ai dreptate in ceea ce ai scris despre anticorpi..acum,daca ramin gravi,asta am sa ma testez pt anticorpi..asta cum se face?
cristal bafta maine la intilnirea cu medicul

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Dragele mele,

LA MULTI ANI!!!! si un 2008 incununat numai de succese si sa va vedeti toate visul implinit .

Fiindca nu am apucat inca sa citesc inca din urma tot ma rezum acum la ce mi-a sarit in ochi:

Cellu bun venit pe lume scumpului de George Ion. Felicitari fericitilor parinti si pentru micul printisor multa sanatate si mult noroc in viata.

BOO si Alina felicitari -utelor. Sarcini usoare si duse la bun sfarsit.

Zouzou draga mea vad ca pregatesti un ET sau deja ai facut? Nu am inteles bine fiindca am citit pe sarite. Oricum ar fi ma pentru tine sa fie cu ochisori. Doamne ajuta!

Iertati-ma daca am omis pe cineva care acum este in focuri sau se bucura de o noua sarcina. Citesc si o sa revin... Scriu de la servici ca acasa nu-mi merge internetul.

Despre mine pot spune ca nu ma simt prea grozav. Se intampla lucruri noi care ma sperie. Sper sa pot face o histeroscopie miercuri dar se pare ca CM intarzie sa apara. O sa revin cu detalii.

Pana una alta va pe toate si va doresc un an excelent cu multe multe reusite.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Dreambine ai revenit printre noi...ma intristez sa vad ca nu te simti bine...ce simti?te doare ceva?..si mie dupa fiv3,nu mi-a venit cm, 37 de zile..dupa ce am intrerupt utrogestanul a venit la 2 zile,dar dupa am asteptat 37 de zile...acuma am intrat pe Cyclocur(ce nume)pastilutele de estrogen,inainte de Et cu criogenati,ca am 4 puiuti care asteapta..la noi nu se astepata sa creasca..dupa fecundare,se introduc urgent la congelator..deci voi astepta evoluarea lor,ca dupa o punctie...sper din suflet,ca histeroscopia sa-ti iasa f bine,si ceea ce simti sa fie ceva trecator..te pup cu drag,Zouzou

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Zouzou ai dreptate asa e eu am vb cu medicul la telefon astazi cred ca o jumatate de ora si maine ma asteapta la ora 9 o ora dureaza consultatia mi-a zis sa ma duc la el cu tot ce am eu analize etc.I-am spus ca vin de la o alta clinica particulara care ma plimbat pana m-a inebunit si raspunsul lui afot ASA E LA ROMANIA medicul este izraelian .Abia astept sa ma duc maine la el.Te pup pe tine si pe toate fetele si bumnezeu cu noi toate.Duminica vreau sa ma duc la Manastirea Ghighiu ca maine nu pot ca ma duc la doctor si e tarziu si am sa dau un acatist si pentru tine acolo ca nu am dat nu te cunosteam cand am fost data trecuta.Fii foarte atenta si foarte pregatita ca de data asta vei fi

Mergi la inceput