FIV157

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_28 spune:

zouzounaki ms frumos ca m-ai trecut in listuta. am sa revin cu amanunte dupa programarea la cocei sa vedem ce zice...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by mihaele

zouzounaki am sunat in fiecare zi la Gynera dar nu raspunde.
Cris86 nu ma supar pe tine dar maine ati promit ca voi fi altfel decat pana acum o sa vb cu doctorul de nici eu nu am sa ma recunosc ceofi o fi .Va pup pe toate si va iubsc.

La Gynera cred ca trebuie sa suni dupaamiaza. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Iubitele mele la Gynera am sunat si dimineata si dupamasa astazi vreu sa ma duc acolo .Spunetimi si mie cum ajung la Gynera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by zouzounaki

quote:
Originally posted by crismari

ZOUZOUNAKI-da,ovulul era donat.Chiar dr.mi-a zis ca atunci cand un cuplu are grupele de sange diferite si ea ramane insarcinata normal,nu e nici o problema,DAR atunci cand faci FIV totul se schimba.Am auzit ca vb.ceva de RH.

aici a fost problema cea mare cred...Rh-ul cred ca a fost diferit decit cel al mamei...iar impreuna cu grupa de singe diferita,a dus la pierderea fatului...mare pacat:(...poate nu i-au administrat nici injectia care se da in cazuri de rh-uri diferite...cine stie ce a fost acolo...mare pacat in orice caz...si eu cu sotul avem grupe de singe si rh-urile diferite...si daca voi ramine gravi,va trebui sa-mi fac urgent acea injectie...nu mai stiu cum se numeste...pupici

zouzoule Aici gasesti explicatii referitoare la RH. Mie mi s-a parut foarte clar. Si eu am Rh negativ. http://www.eva.ro/sanatate/articol181.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

quote:
Originally posted by crismari

ZOUZOUNAKI-da,ovulul era donat.Chiar dr.mi-a zis ca atunci cand un cuplu are grupele de sange diferite si ea ramane insarcinata normal,nu e nici o problema,DAR atunci cand faci FIV totul se schimba.Am auzit ca vb.ceva de RH.

nu te supara pe mine, dar nu prea are sens. am fost in situatia nefericita de a citi mult despre asta.
un ovul nu are nici grupa sanguina nici rh propriu, este purtatorul unor gene, la fel si spermatozoidul. embrionul rezultat va avea grupa sanguina si rh date de genele dominante. pot aparea probleme (cum e cazul meu) chiar cu materialul genetic al sotiei/sotului.
noi am facut analize detaliate la institutul hematologic dupa ce am ramas insarcinata si tot cea am putut obtine au fost niste probabilitati.
In cazul cu donatoarea, cu rh-ul probleme puteau fi doar daca mama purtatoare avea rh negativ si anticorpi iar mama donatoare rh pozitiv dar nu era obligatoriu, depinde cum se combina cu grupa sotului. Dar daca sotul avea rh pozitiv si donatoarea negativ(presupus ca mama) exista o probabilitate foarte mare ca embrionul sa aiba rh pozitiv.
nu vreau sa iau apararea nimanui de la giulesti pentru ca nici nu am fost pe acolo dar chiar nu se poate determina situatia asta, si nici nu se poate face nimic cu tehnica actuala, sunt multe combinatii posibile, chiar nu vad de ce sa fie acuzati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

zouzounaki, vaccinul anti-D se face doar daca nu ai deja anticorpi prezenti. prima oara preventiv la 28 de saptamani, si dupa aia in termen de 72 de ore de la nastere daca are copilul rh pozitiv. vaccinul se poate face doar daca nu ai deja anticorpi, deci primul pas dupa ce ramai gravi este sa-ti faci testare daca ai sau nu anticorpi. Daca nu ai pierdut sarcini sau nu ai facut transfuzii nu ai de ce sa-ti faci griji.
Eu , ca sa laud iar "profesionistii de la medsana" am deja anticorpi pentru ca mi-au facut transfuzii cu rh pozitiv dar nu mi-au facut si vaccinul si tot ce am putut face a fost sa fac dozari de anticorpi toata sarcina, din fericire nu au crescut.
Daca din nefericire cresc si copilul este prea mic pentru a risca o nastere prematura se fac transfuzii intrauterine. Probabil in Grecia se fac, in Romania nu se fac, dar se fac in tarile vecine cu noi.
Asa ca nu-ti face probleme, solutii sunt chiar si in cazurile mai grave. Dar la prima sarcina daca nu ai avut antecedente nu apar anticorpii decat la dupa nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

zouzounaki maine ma duc la American Medical Centar am vorbit chiar cu doctorul la telefon este izraelian este diferenta este un om foarte cumsecade am sta de vorba o groaza la telefon.Azi ma duc la Medsana sa vad ce am-i zice si termin cu ei.
Of fetelor ce ma faceam eu fara voi va pup pe fiecare in parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Le multumesc fetelor care mi-au trimis PM si pe aceasta cale. Deja ma gandeam ce am facut de nu-mi raspunde nimeni.Credeti ca trebuie sa-mi iau si dosarul de fiv de jos de la cabinet?
Ioanatugs eu am facut deja un fiv nereusit si ma indrept spre fiv 2.
acum am emotii sa nu-mi mai gaseasca ceva la ecograf.
Marusea e bine si-a revenit dupa operatie si acum asteapta sa treaca anul ca sa urmeze procedura fiv.
Cris81 si eu am facut cu Marinescu histero si mi s-a parut ca un control ginecologic.Dar am avut impresia ca asistenta te unge cu ceva inainte.Poate ma insel.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Mihaele: sa inteleg ca tu ai programare maine la 9:30 acolo? Ca merg si eu la 10:30... Mi-a zis ca are un cuplu inaintea mea si discutia dureaza cam o ora?!?!?!? Abia astept sa vad si o clinica unde se sta de vorba cu tine o ora intreaga...
Fetelor, eu oricum ma hotarasem pentru Israel, acum sa vad ce zice dr de la American maine, daca nu imi place, o sa mai iau legatura cu cel din Haifa, cu care am mai discutat. Cei de la American Med Center lucreaza cu spitalul din Assuta, iar unul dintre embriologi este Ron-El... Parca am mai auzit numele asta...
Va pup si un week-end placut!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Cristal1995 mult succes maine la noua clinica si sa ne povestesti si noua cum a fost

s.m.

Mergi la inceput