FIV157
Raspunsuri - Pagina 7
crisis81 spune:
dream1971 imi pare rau ca inca nu te simti bine....fizic cel putin...dar despre ce lucruri ciudate e vorba? Ca am avut si eu luna asta primul CM dupa chiuretaj si m-am speriat de ce rau arata...cheaguri enorme sicantitate nelimitata, dar a trecut acum.
Fetelor am si eu o intrebare. In ce zi a CM se face analiza de progesteron ca am uitat? Ma gandesc sa o fac luna asta. Nu de alta dar nu am facut-o niciodata! Sau sa mai astept....
La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...
zouzounaki spune:
mihaele ti-am trimis un e-mail...imi vine rindul,dar nu numai mie...ci si tieeee
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
zouzounaki spune:
crisis stiu ca dupa et se face in z3...dupa cm,sa fie in z21? nu stiu sigur,de aceea fetelor asteptam raspunsuri
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
dream1971 spune:
Zouzou draga mea ma pentru tine sa creasca puiutii si sa fie totul bine de data asta. Abia astept sa te vad o fericita mamica si presimt eu ca asa va fi.
Eu de la ultima pierdere am ramas cu o secretie ciudata care de multe ori este insotita de sange si durerei dese ca de CM. Am 5 zile intarziere la CM si tare mi-e teama ca imi va da planurile peste cap miercuri. Abia luni pot suna la doctor sa vad ce se intampla. Eu insa vreau sa sper in sansa mea asa cum trebuie sa o faceti toate!
Week-end placut! Fug acasa si sper sa ma pot conecta...
Dream
zouzounaki spune:
Dream sper sa fie ceva trecator...va fi bine vei vedea,,isi va reveni si trupusorul tau si totul va fi bine...
mihaele spune:
Zouzou mi se pare ceva anormal ca medicul a stat de vb cu mine la telefon medicul de la American med centar.Eu obijnuita cu nu am cuvinte cum sa-l numesc mi se pare tare cidatabia astept sa ma duc maine sa vb cu el.E bine cand merge sotul cu mine dar nu poate sa mearga mereu cu mine ca are un servici mai delicat dar cand poate nu zice nu merge ca si el asi doreste la fel de mult ca mine nu bb.
VA pup .
Multumesc Doamne ca mi-ai readus incredera si sperantele!!
psj spune:
mihaele, poate daca sunt noi(eu nu-i stiam) poate vor sa-si faca un nume si sunt mult mai atenti decat ceilalti. asta ar fi un avantaj.
sa intrebi daca lucreaza pe loturi, in caz ca nu ai intrebat deja. e preferabil sa nu fie loturi, pentru ca asa poti face punctia la momentul ideal pentru tine.
mihaele spune:
psj iubita nu am intrebat dar intrb maine cum ajung acasa va dau raportul astazi am vb cu medicul la telefon si mi-a dat sperante si liniste asa am simtit eu nu este roman dar ma linistit abia astept sa merg maine la ei .Te pup si maine raportez.
stuart spune:
Dream, bine ai revenit! Sper sa fie decat o dereglare a CM si sa poti face histeroscopia miercuri. Bafta multa!
mihaele, bafta multa maine si DD sa-ti indeplinesca visul cat mai repede! Stiu ca este greu pt. sotii nostri sa-si ia liber de la servici dar este mai bine sa fim impreuna in astfel de situatii. si sa vii cu vesti bune maine!
zouzou, succes la inghitit Cyclocur, pregateste terenu pt. micutii tai! Hai, ca nu mai au scapare acum, cand suntem toate cu gura pe ei!
Ajutati-o pe Sonia
LA MULTI ANI 2008!
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
mihaele spune:
cristal1995 da maine sunt programata la ora 9:30 la american med centar .Spunemi si mie mai multe daca sti ceva despre aceasta clinica te pup si poate ne intalnim maine acolo