*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (119)*
Raspunsuri - Pagina 9
CameliaH spune:
gatta multumim frumos pt informatii. la mine e a doua nastere si al treilea copil. oare mai primesc ceva?
33+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
gattasalvaje spune:
Monica Matz , controlul colului se face prin tuseu vaginal ...adica iti baga un deget in vagin si pipaie pe-acolo .
Pe mine nu m-a durut niciodata . Depinde de " mana " doctorului . Oricum , nu trebuie sa doara , cel mult este o senzatie de disconfort.
Gattasalvaje - mamica Sarei
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
matgravidut spune:
Gatta, merci mult de tot de info.
Am o prietena pe care a controlat-o asa... o singura data... dar ea deja era in contractii. Ea mi-a spus ca a durut-o foarte tare...
Asistenta chiar si-a cerut scuze. Nu stiam ce sa cred...
Monica-Matz 37 si Andreea Bianca
AMR 3 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
docdecap spune:
monica-matz, depinde si de ce controleaza la col
pe mine uneori ma doare, la un moment dat cred c a afortat un pic sa vada cat de moale /deschis e, si mi-a spus ca o s asangerez, ceea ce s-a intamplat in seara aia.
in rest, daca tu esti relaxata pe masa e mult mai usor. asa ca ai grija sa gasesti tu o pizitie mai buna.
ma bucur ca te ajuta cuvintele mele.
Micsunea, abia acum a inceput iarasi sa mearga netul, s-a bolcat dupa ce am trimis mail-ul, ma bucur ca l-ai gasit
mai e o pagina, o pun acum in alt mesaj si o trimit
si, sa nu uit, hai fetele cu burtici, ca maine veti fi mamici!!
sa aveti o nastere ca in visele voastre cele mai frumoase!!
Breaz, mai zi ceva, sa stim ca esti pe baricade!!
Monica 40s3z si o leeeneeee....
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
CameliaH spune:
Miky foarte frumoasa povestea si emotionanta. Sa-ti traiasca bebe si voi pe langa el. Si tu arati super, luminoasa si fericita.
33+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
honey79 spune:
quote:
Originally posted by matgravidut
Gatta, merci mult de tot de info.
Am o prietena pe care a controlat-o asa... o singura data... dar ea deja era in contractii. Ea mi-a spus ca a durut-o foarte tare...
Asistenta chiar si-a cerut scuze. Nu stiam ce sa cred...
AMR 3 SAPTAMANI
Monica.... mie de fiecare data cand mergeam la cabinet si mi-a controlat colul(o data pe luna), in Germania...a fost cu sonda. Si astfel vedeam pe ecran cat de lung este, daca e deschis, etc.
Aici, n-am ajuns inca la...punctul asta. Miercuri pe 16 mergem pentru ecografie si... probabil si control .
Pupici.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 34+
Vali
Tinna S. spune:
Fetelor mi-a fost o foame de lup si m-am dus si am mancat in viteza ceva (am gasit in frigider niste orez) si acum mi-e o greatza de mor...
Ma duc si eu la culcush, daca oi putea dormi...
Noapte buna la toate zuzicile!
Si nasteri usoare maine fetelor! Va tin pumnii!!!
Tina 34+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 6 saptamani !!!
matgravidut spune:
Mama mia cate tipuri de control.
AMR 3 SAPTAMANI
Ellenuta spune:
gatta .. multumesc mult pt infos!!!
41 EVA MARIA
AMR ..ASTAZI ESTE ZIUA CEA MARE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies
Ellenuta spune:
Astazi este ziua cea mare .. ziua in care minunea ce a locuit in burtika mea in ultimele 9 luni isi face aparitia pe lumea asta. Cand ma gandesc ca totul a inceput cu un “verdict” dat de un dr .. ca nu am ovulatie, ca trebuie sa fac tratamente si analize .. plangeam disperata si Il intrebam pe cel de Sus de ce eu, de ce noi .. de ce nu putem fi si noi binecuvantati cu un sufletel .. cu rodul iubirii noastre .. M-am abandonat in bratele sortii, m-am resemnat spunand ca la anul vine bebe cu siguranta .. Apoi, la numai trei saptamani de la “verdict” a venit ziua lui tati .. si prima dorinta cand a suflat in lumanarele a fost sa ne dea si noua Doamne Doamne
un sufletel, un bebelus sanatos pe care sa-l iubim si sa-l rasfatam .. Si se vede treaba ca tati a avut o “pila” acolo, sus .. caci in noaptea aceea s-a intamplat minunea .. Pe 17 mai, la o luna si doua zile de la conceptie si cu numai 4 zile inainte de aniversarea a 2 ani de la casatorie . testul ne-a aratat doua liniute .. doua liniute pe care le asteptam de vreo 7-8 luni si la care nu mai speram .. nu ne venea sa credem, am facut vreo 4-5 teste de sarcina si toate cu acelasi rezultat .. doua liniute cat
se poate de clare!!
Asa a inceput cea mai mare realizare a lui mami si tati din cei aproape 12 ani pe care i-am trait impreuna cu bune si rele, cu suisuri si coborasuri, cu bucurii dar si suparari ASTAZI DESCHIDEM UN NOU CAPITOL IN VIATA NOASTRA .. bitzi a noastra vine pe lume, puiul nostru mic si scump!! Au fost 9 luni usoare, cele mai frumoase din viata noastra in care ne-am facut o gramada de planuri! Luna de luna vedeam cum bebe creste, cum se dezvolta .. imi amintesc si acum cand a miscat prima data .. era august 17, eram la iasi si am simtit zvacnind pe bebe in partea stanga .. mi-au dat lacrimile. Si uite asa, luna de luna mai descopeream ceva, traiam senzatii noi .. iar acum .. ne vom intalni. Dupa 9 luni de asteptare si emotii, vom fi impreuna .. mami, tati si cu bitzi!
Dragele mele, va multumesc pentru tot ajutorul, sprijinul, sfaturile pe care mi le-ati dat. Sarcina a fost mult mai usoara cu voi alaturi,
intrebarile mele au primit de fiecare data raspuns iar cand ceva ma
ingrijora voi ati stiut cum sa-mi stergeti teama!
VA MULTUMESC CA EXISTATI, VA IUBESC PE TOATE SI DOAMNE AJUTA SA AVEM CU TOATE BEBEI SANATOSI!
41 EVA MARIA
AMR ..ASTAZI ESTE ZIUA CEA MARE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies