Nou stil de viata (166)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cornelia,te inteleg, probabil si eu voi fi la fel de ocupata atunci cand voi incepe munca, in septembrie.
Ma bucur ca sunteti bine cu totii.
O intrebare: nu mananci prea mult fibrobar? Nu e sanatos deloc.

Zuzilici, nici pomeneala de suparare.
Mi-a facut anestezie (mi-a omorat nervul), doza dubla, dar am simtit durerea. Am avut falca amortita si vorbeam ca o persoana beata, dar limba nu mi-am muscat-o.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Seara buna!

Cornelia, ce putin mananci! nu ti-e rau de foame?
cine ma lamureste si pe mine ce e fibrobar-ul asta?

gusta, multa sanatate socrelului! si sa ai apa in camera unde doarme Mara pe calorifer, poate e si aerul prea uscat.
cat despre scoala de soferi, pai ai timp berechet sa o tot faci!

Carmen, de baut nu-mi place, mi-ar fi placut numai iaurtul sa fie mai mare!!! dublu daca s-ar fi putut!

Carina, ce preferinte are printesa ta, sa lesini nu alta!!! auzi la ea morcov in loc de cioco...hai sa facem schimb!!! imi pare rau ca lucrezi maine si poimaine!!!nu-ti poti lua lucrul acasa, si asa sa fiti macar impreuna?

Delia, distractie placuta cu tanarul de vita nobila, va petreceti tot weekendul impreuna sau il termini in seara asta???

Deci meniul de azi a fost cam asa: 2 cafele cu 2 cuburi zahar

D: o felie medie paine neagra, cu branza degresata (nu mai termin cutia odata) , cateva feliutze transparente de parizer curcan si ardei
P: legume (dovlecel, ceapa, ardei, rosie dinstuite in putin ulei masline si mirodenii)
un sfert de rodie
C:o felie sanatoasa de paine semi cu un ardei gras rosu umplut cu branza (facuta cu ceapa, sare, boia, putina smantana)

am facut vreo 40 de abdomene, mai mult nu pot si nici nu ma chinui, de fapt am facut in fiecare zi, mai putin ieri.

Pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

Claudia, www.terapeut.ro/commerce/fibrobarr-p-340.html" target="_blank">fibrobarul e un baton de slabit; inlocuieste o masa.
Felicitari pentru abdomene.

Mai e cineva treaz?
Delia, cam lunga intalnirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Imi dau si eu cu parerea , Gusta , iti spun ca si fiica mea a avut o tuse foarte urata vreo 2 luni si am fost la tot felul de dr. doar , doar i-om da de cap , iar intr-un final am ajuns la CJ la sefa clinicii de pneumo-fiziologie de la spitalul pediatric care , dupa ce i-a facu un set de analize , ne-a spus ca fata este alegica la ceva in camera unde doarme , in apartament si ca alergia se manifesta , in cazul ei , prin tuse , adica pe caile respiratorii . Ne-a indrumat sa scoatem afara din dormitor , in primul rand , apoi si din restul casei , flori, covoare,perdele groase,sa schimb plapuma si perna cu de acelea antialergice , sa scot cartile si orice ar putea tine praful in camera . Nu vreau sa exagerez , dar dupa ce am facut toate astea , in prima noapte a dormit dusa fara nici o trezire , fara nici o tuse . Nu-mi venea sa cred ca e dimineatza si printesa mea a dormit o noapte intreaga fara sa se trezeasca nici macar o singura data si fara sa tuseasca deloc , deloc .
Incearca sa descoperi cam ce ar putea sa-i provoace tusea respective , incearca sa o culci in alta camera intr-o noapte ... sper sa nu fie cu suparare , am dat doar niste sfaturi care mie la vremea respectiva mi-au prins foarte bine .
Sanatate micutei !!!

Noapte buna tuturor !!!

P.S. Si eu merg maine la serviciu , recuperam ziua de 24 decembrie cand am fost liberi si nu am nici un kef de munca sambata !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

aha ...multumesc de lamuriri Carmen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Imi cer scuze ca am si disparut, inainte de a apare prea bine!
Nu prea pot sa intru pe forum cand am sotul prin preajma ( noi lucram impreuna ) si cum este inceput de an si problemele gramada, cam greu sa reusesc. In plus, e o activitate la subiect cum rar am vazut si abia tin pasul cu cititul, mai greu cu scrisul.
Imi sunteti tare dragi si m-am inscris din nou pe lista, cu speranta ca voi reusi sa fiu mai prezenta ... imi dau seama ca nu pot sa tin pasul si nu as vrea sa incurc sau sa dezamagesc pe cineva. Nu o sa pot intra sa postez meniul zilnic, mai ales pentru ca nu-mi propun ce sa mananc si ma orientez la fata locului.
Ramane la aprecierea voastra daca raman in continuare participanta la concurs sau intru ocazional, in functie de cum voi putea.
Gudinde si eu te , eu te stiu de la " Asteptand un ingeras in viata noastra" si iti doresc sa reusesti sa-ti implinesti visul cat mai curand!
Carina am vazut pozele, arati foarte tanara, foarte slaba si frumoase foc si tu si fetita!
Carmen vreau sa scap de cele 8 kg, tot asa cum am scapat de cele 19 kg in 2005, adica cu lupta pe toate fronturile:
- miscare ( mers pe jos, mers la sala, piscina, sauna, masaje, in medie de cate 2 ori/saptamana );
- automasaje cu creme anticelulitice - eu am folosit cu succes cremele de la L'Oreal ( Sculpt up );
- regim alimentar - nu un regim anume, o combinatie proprie intre Monti si cel de 1000 - 1200 cal/zi.
Ca reguli generale:
- nu mananc dupa ora 18,00
- nu consum dulciuri, zahar - o jum. de lingurita la cafea ( zahar negru );
- fructele ( ananas fruct de preferinta ) le consum fie inainte de masa, fie ca o masa fara alte combinatii;
- lactate degresate;
- carne alba la gratar ( piept de pui, curcan ) sau peste;
- fara prajeli de nici un fel sau mancare gatita;
- garnituri formate din legume la gratar ( dovlecei, ceapa, rosii, ardei, ciuperci ) sau fierte la abur ( morcovi, brocolli );
- fara sucuri ( cu exceptia sucurilor de citrice naturale, facute in casa - 1 pahar / zi maxim ), fara bauturi alcoolice sau acidulate ( nici macar apa );
- obligatoriu 2 l de apa plata/zi, cu lamaie daca e posibil sau limonada fara zahar.
Madelaine77 Si mie mi-a fost dor de tine si sper ca esti ok!
Zuzilici cam greu sa postez meniurile zilnice ... in ce priveste cantitatile - evident ca portiile sunt destul de mici ( de exemplu o friptura nu ar trebui sa fie mai mare de 200 gr. de exemplu ) ... daca tot iti e foame mai bei niste apa sau ceva mai usor Sper sa reusesti sa te mobilizezi si sa-l uimesti pe F pana la vara ... poate mergem in Cuba impreuna, ca doua "silfidute" ! Cum stai cu urcatul scarilor?
Violeta si eu te salut si pe L_carmen deasemenea si sper sa avem spor la slabit! Felicitari pt. cat ai slabit anul trecut, cu siguranta vei reusi tot ce-ti propui!
Tzuni si eu ma bucur ca am depasit momentul ... iti doresc mult succes pe 16 ianuarie, sa mearga totul cat mai repede si sa o iei pe Maria acasa. Poti sa-mi trimiti si mie poze cu voi? Iti scriu adresa de mail pe pm.
DianaR am mai aruncat cate un ochi prin poze: arati superb si tu si puiutii!
Mik si eu ma bucur sa te vad!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Gusta multa sanatate Marei si socrului. Pupici
Delia si tie de la mine si de la sora-mea, care munceste f. mult. Ajunge acasa numai la ora 21.00.
Tzuni vei fi o mamica ideala si superfericita. Bafta saptamana viitoare.
Carmen m-am hotarat sa mananc mai consistent, dar totusi calculat. Voi merge maine dimineata la Sanador sa-mi fac doua din analize (cele din sange), iar a treia (din secretia vaginala) o voi face saptamana viitoare pt. ca trebuie programare.
fetelor din echipa.
toate celelalte fete si serifa. Nu le enumar ca nu vreau sa omit pe cineva.
Zuzilici si eu patesc la fel. Daca am ispite prin preajma imi este f. greu sa ma abtin, asa ca prefer sa nu cumpar sau sa gatesc ceva (in special dulciuri).

Meniul de azi:
- fructe: mere si mandarine (4 mere si 2 mandarine)
- seara am mancat un castronel de piure de cartofi cu jumatate de castravete verde si 2-3 felii de paine cu secara.
- 2 litri apa plata.

Maine sper sa reusesc sa intru, desi am un program de week-end superincarcat: dimineata la analize, pe la pranz merg sa-mi vizitez cea mai buna prietena care este internata in spital, iar seara merg in vizita la socrii.

Asa ca sa fiu sigura ca nu trece ziua de maine, urez de azi EMMA (OLO), sanatate multa iti doresc, multe realizari si bucurii

Ma retrag acum, urandu-va noapte buna si pupici

Mergi la inceput

Buna dimineatza.

Violeta, bafta la analize si week. placut.

Cami, multumesc pentru raspuns.

La multi ani, Emma!

Ina, mai intra si pe la noi. Cum te simti?

Doroty, unde-ai disparut?

Gusta, cum se simte socrul? Dar Mara?

Carina, esti la munca?

Azi voi face o ciorba radauteana, snitele din piept de pui si ficatei cu putin unt in vas yena. O plimbarica, poate un film....
Meniul il postez diseara.

Week. frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI , EMA !

Eu voi merge azi pana la Cluj sa vad ce reduceri sunt la Iulius Mall .
Meniul de azi nu l-am fixat inca , stiind ca nu voi fi prin zona , totusi pana la ora asta am savurat 1 ceasca de cafea cu lapte , mai am la pachet 1 iaurt nutriday cu 0,1 % grasime . Pana deseara mai vad eu ce mai "infulec" !

Va doresc un week-end placut !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

'Neata!
La multi ani Ema, multa sanatate si sa ai parte numai de bucurii!

Carmen, spor la gatit!

anacezara, sa ai o zi frumoasa cu reduceri mari si sa ne spui si noua ce ai gasit!

Laura, ce faci azi?
Carina, esti la munca?
Delia, cum esti? gata lectura?

Eu inca nu stiu ce fac azi, Marc si tata-su inca dorm, la bazin nu mergem ca l-am cam auzit pe Marc ca isi trage mucisorii...
gusta, cum e pitica?

o zi buna tuturor, cu meniul revin mai pe seara!!!

Mergi la inceput