Nou stil de viata (166)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele, abia acum am apucat sa intru, sunt franta de oboseala.
Adica oboseala de la alergatura de ieri de la patinoar mai ales...vai de picioarele mele(n-am febra musculara, dar ma dor de nu mai pot, de sus si pana jos, abia merg). Apoi m-am culcat pe la 1 si m-am trezit la 7. La 10 am fost in Bonn la spital, am donat o jumatate de litru de sange si sunt tare mandra de mine. Mi-a fost putin greata dupa aceea si un pic de ameteala, dar am luat cateva picaturi si m-am simtit bine. Cred ca si de la oboseala de ieri si noaptea scurta.

Dar apoi tot am facut cam 5 ore slalom prin oras, de la un magazin la altul ca deh, ajung din an in pasti si e perioada reducerilor...nici nu stiam unde sa ma uit mai intai. Pana la urma i-am luat numai lui Marc o sacosa de tzoale la mega-oferta la H&M ca eu nu m-am simtit in stare sa probez ceva, chiar foarte fit n-am fost dupa donare....tre' sa scriu pe calendar cu rosu ca n-am avut eu chef de shopping
Abia am ajuns acasa cu Marc pe care l-am luat la limita de la gradinita si efectiv nu ma mai pot misca. L-am sunat pe sot si l-am rugat sa ne hraneasca el azi, asa ca il astept sa vina cu bunatati de la chinezi (va rog sa remarcati ca n-am cerut hamburger :), desi cred ca l-as fi meritat, totusi.

Oameni buni, voi sunteti total culmea. Scrie cineva ceva si preluati la greu. De unde puii mei ati scos-o ca sunt suparata pe Carmen? Pot sa citez 10 mesaje in care e scrisa aceeasi chestie.
Da, m-am suparat ca am fost acuzata pe nedrept de una si alta, dar am fost suparata si atat,trista daca vreti si chiar m-am si enervat la un moment dat, la capitolul trecut. De asta am zis ca o las moale cu subiectul, nu ca as avea ceva cu Carmen.Dar n-am zis nicaieri ca as fi suparata pe Carmen.

Daca as fi fost as fi spus clar si deschis ca asa sunt eu. Am scris ca am fost suparata, dar asa cum e omu' suparat pe viata, nu musai pe cineva. Citind postarile voastre se intelege un fel de razboi, cearta de Zona Zoster. Nu mai stiu cine a inceput cu ideea asta, cert e ca aprins bine la public si a zburat din mesaj in mesaj de am ramas cu gura cascata mai inainte, citind postarile de azi.

Ok, ce-a fost a trecut, sper sa nu se mai discute de acum inainte.

Va pup ma duc sa-mi pandesc consortul cand apare cu chinezu' ca mi-e o foame de lup.
Intru iar cu burta plina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by gusta

Fetele eu numai pot acuma m-au anuntat ca socru e la spital plecat cu ambulanta.Numai pot imi vine sa ma dau cu capu de pereti nici nu stiu la ce sa ma astept ca astea cu ambulanta te ia numai in cazuri nasoale.Olandezu e acolo.Stau cu voi aici si ma plang .

Zuzulici mi-au cazut la inima cuvintele.Chiar ca voi sunteti familia mea.

Marilena si Mara Augusta

Of,of, sper sa nu fie foarte grav si sa-si revina. Ce varsta are? Sufera de ceva?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gusta, imi pare rau pentru socrul tau, sper sa nu fie ceva grav, chiar daca l-a luat ambulanta.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Gata dragelor, am timp sa va scriu dupa o saptamina nebuna-nebuna.
Am avut o vacanta faina (acasa, apoi la so-acra, apoi 10 zile in Mexic).
De luni lucrez ca o aiurita de nu mai stiu care mi-e stinga si care mi-e dreapta.

Copilasii sunt bine, au fost mai mult decit rasfatati de Mos Craciun, au fost cuminti (cica ! ).

Ma bucur ca a revenit Cami si doresc bun venit fetelor noi !

Zuzilici, asta cu 'nu mai cumpar bunatati' nu cred ca merge caci la prima ocazie (restaurant, aniversare, sindrofie) risti sa o iei la aratura.

Delidana, spor la studiat !

Gusta, sper sa nu fie nimic grav cu socrul tau.

Mamica dulce, mersi de capitol nou.

Tzuni, ai sa fi io mamica foarte buna ! sunt sigura !

Pup pe Roxa-boxa, Justa si Crystina. Pe Khristin, pe Puskin
Si pe toate celelalte fete.

Despre mine la inceput de saptamina aveam 53kg si m-am topit cu un kg in 4 zile. Raportul la modul serios il dau luni daca apuc.

Cu drag de toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Am aparut si eu dupa o zi la scoala incheiata cu un film. Am vazut "Alien versus Predator 2". Slabut, comparativ cu primul si cam scirbos dar in limite.

Gusta, sper si eu ca socrul tau sa-si revina, sa nu fie ceva grav.

Zuzi, imi place ideea ta cu pusculita.

Tzuni, .

Cornelia, nu te-am mai vazut de ceva vreme.

Violeta, salutari si tie si Dordiei.

Carmen, a fost ceva "grav" la dentist? Sper ca nu...

Acum am intilnire cu un baiat frumos si de vita nobila cu care mi-au facut cunostinta Gusta si Carina dar mai bag un ochi si pe la voi.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, salut, nu e nimic grav, imi "repar" o masea. Caci e singura stricata si e pacat.
Lectura placuta!

Mik, bine-ai revenit.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Scuze ca apar mai rar. Suntem bine cu totii dar pur si simplu nu mai am timp seara. Macar daca aveam acces la net de la servici era alta viata. Dar asa ajung cu ei acasa de a cresa in jur de 17-17.30, pana ii schimb si le dau sa manance se face 18.30. Apoi strang, ma joc cu ei nitel, baie, etc si se face 20. Nici nu-mi dau seama cum zboara orele. Musai trebuie sa pregatesc de seara toate hainele si cele necesare pt cresa/servici ca la 6.30 plecam de acasa. Vreau doar sa stiti ca oricat de obosita as fi nu ma culc pana nu va citesc insa sunt zile in care nu mai gasesc puterea sa scriu.

Meniul de ieri:
-ceai, cafea
-1 iaurt mic, 1 fibrobar
-un mar, o mandarina, 1 banana
-covrigei uscati, ceai

Meniul de azi:
-ceai, cafea, 2 patratele de cioco neagra
-1 fibrobar, ceai, 1 mar, 1 banana
-putina varza calita fara paine, salata de varza acra, ceai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

gusta, sanatate socrului tau. poate a fost ceva grav, dar nu e neaparat nevoie sa ramina grav.

eu cred ca nu am slabit nimic saptamina asta. si targetu meu e ... 6kg. way to go then..., cred ca o sa ma infommetez la greu in ultima perioada. mi-am luat insa un cintar care zice procentul de fat, de apa ... nu mi-e clar cum face atitea lucruri doar ptr ca ma urc pe el. si mai am impresia ca o face doar dc masor in pounds... eu l-am trecut pe kg ca e masura pe care o inteleg ...

unde vad si eu fetita ta tzuni? a fost greu procesul de adoptie? am si eu o prietena care a avut un fibrom uterin, i-au scos uterul acum 5 ani si ar vrea sa adopte. ar vrea si nu ar vrea. cred ca dc e prea complicat renunta. e casatorita, are un practice (e dentist) are casa, masa..etc. face bine financiar , in general.

carmen, dc analizele indica o anemie poate ar trebui sa fii foarte atenta cum tii dieta. sanatatea inainte de toate.

va doresc un weekend placut!
la mine vineri de abia a inceput. e 10 am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Nu se stie ce are da o sa aflu mai tarziu.Asta e viata are si o varsta 79 si de mult nu e bine.

Ma duc sa ma uit la tv ca deja m-am luat cu olandezu ca la noi e normal da asta e daca nu as fi la dieta sau cum se numeste asta cred ca eram de mult in dulap.

Ma duc sa culc puiu si sper sa fie mai bine cu tusa

Pup toate fetele si ne auzim maine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Mik bine-ai reveni

Delidana ti-am dat ideii (cu pusculitza)? Vezi sa nu te indragostesti de flacau.

Mephala succes la dentist. Sper ca nu te-ai suparat cand te-am intrebat daca ti-e frica sa nu-ti musti limba. Aici iti fac anestezii asa de puternice (ceea ce nu-i rau ca nu simti nika) de nu poti vorbii dupa vreo ora, doua fara sa nu-ti musti limba. Si nu simti durerea decat cand se termina efectul anesteziei. Am patit-o de vreo cateva ori.

Mamicadulce sper ca ai sa mai mergi la patinuar daca zici ca te simti atat de "bine" dupa.

Cornelia ma bucur sa te citesc si mai ales ca sunteti cu totii bine.

Tzuni parca era vorba sa mergi la un job de unde ai sa poti sa ne scrii mai mult. si cand colo, ai disparut ca magaru'n ceata...

Cami stiu ca esti busy de aceea nu-ti zic decat and bye.

Weekend placut tuturor.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput