Nou stil de viata (166)
Raspunsuri - Pagina 9
gusta spune:
Va multumesc de urari si ma plang si eu la voi ca nu am la cine.
Carmen in disperare mea am cautat sa ii fac ceva sa ii dau ca nu stiu ce sa ii mai fac ,dar am ghinion ridiche neagra nu gasesc ,dar sa vina olandezu acasa ca ma duc la un aprozar si nu am mai carat copilul dupa mine ca ploua afara si bate un vant.
Carina am notat medicamentul si o rog pe maicamea sa imi trimita.Multumesc ca te-ai oferit sa ma ajuti.
Claudia eu i-am dat Bisolvan dar nu a avut nici un efect.
Ma scuzati ca ma plang aici dar din decembrie nu ii mai trece raceala sau ce o fi asta si niciodata nu am avut neplaceri asa.In timpul zilei e de o energie iesita din comun ,nu tu tusa ,nu tu nimic.Cum vine seara sa o culcat dupa ce doarme 2 ore numai o auzi si e o tusa seaca cred ca i se usuca gatu sau ceva i se intampla ca nu stiu ce sa zic ,incep sa o suspectez de poli si tuseste pana varsa si se invineteste toata si tot asa si eu deja sunt uda pe langa ea .
Carina sa iti zic eu ce mananca Mara si olandezu de ma mir cum poate doamne asa ceva pe langa ce ai tu in lista mai adauga ciuperci crude si caracatica si toate animale acvatice pentru ea sunt o placere.Si ar trebui sa bagi la cap ce zice copilul ca morcovul e mai bun.
Claudia eu nu am carnet si am asa o suparare ca nu am facut nimic in privinta asta.
Tzuni hai ca mai ai un picut si dupa gata.
Gety pai tu vrei sa pun bicele pe tine si acuma dau nu gluma.
Cornelia sper ca sunteti bine.
Hope hai cu meniul ca nu l-am vazut.
Marilena si Mara Augusta
Hopes spune:
Gusta cred ca scriam in acelasi timp![]()
Vezi ca e mesaj de la mine chiar inainte de al tau
Multa sanatate. La Eduard am scapat greu de tusea productiva la asta pot sa spun cum am scapat de ea, oricum ar fi, esti si tu terminat pe langa copil
Si al meu prefera "moio" (morcovul)in locul oricariu dulce![]()
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Zuzilici,uite ca teacum, daca n-am facut-o dimineatza. Nu-mi place sa raman datoare.
Multumesc de sfatul cu ficateii.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Ei, daca mi-l dai doar asa ca sa nu ramai datoare ... atunci nu mai am nevoie de el.
Adevarul e ca nu-l prea merit si nici nu am atata nevoie de el cum aveai tu de noi si
noastre. Sincer azi mi-au dat lacrimile cand mi-ai povestit ca Iustin plange ... 
Gusta iti scriu repede pana nu uit: ia o para tai-o bucatele, pune-o intr-un ibric mic , acoper-o cu apa si las-o la fiert la foc mic 0.5 ora sau pana devine apa un sirop mai gros. Da-i fetii sa bea cand e caldut sper racire.
Am vorbit aici la munca despre tusea fiica-mi si o colega chinezoiaca mi-a spus de acest tratament naturist. Se pare ca para are efecte benefice asupra gatului (tusei), plamanilor si cailor respiratorii. Succes si sper ca pitica sa-l bea mai bine decat pe cel de ceapa.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
carolinah spune:
Off topic dupa ce oricum am lipsit un veac de pe topic:
Gusta, daca tuseste numai seara si sec, cel mai probabil este tuse alergica (seara alergiile se exacerbeaza). Trebuie sa ii dai un antihistaminic care sa aiba efect la ea: Claritine, Aerius etc. Eu stiu ca si mie mi se intampla la intervale regulate: ma gadila in gat si ma usuc intr-un fel si tusesc pana vomit sau ma sufoc.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
mephala30 spune:
Gusta, poate n-ar strica si un aparat de aerosoli, tu ce zici?
Zuzilici, multumesc de
, esti generoasa.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Zuzilici spune:
Meniul meu de azi:
MD: 1 Activia + Cafea + Croissant + apa = 555 calori
P: Si C: inca nu stiu dar calculez.
Ieri am "papat" aproape 1150 calorii. Sper sa se miste cantarul si in weekend sa nu depasesc prea mult cu mancarea.
Am atatea bunatati acasa pe care le ignor.
Panetone Tisamisu, Cicolate Belgiene, Toblerone....
Of, mama mea ce de bunatati mai am. De azi inainte n-am sa mai cumpar nimic. 
Aici scoala se plateste asa ca i-am deschis Isabellei un cont in care sa se adune bani pana cand o sa mearga ea la facultate. Toti banii care-i cheltuiam pe dulciuri si snack-uri or sa se duca la " pusculitza". Am zis, AM ZIS!
O zi buna tuturor!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
carina spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Meniul meu de azi:
MD: 1 Activia + Cafea + Croissant + apa = 555 calori![]()
P: Si C: inca nu stiu dar calculez.
Ieri am "papat" aproape 1150 calorii. Sper sa se miste cantarul si in weekend sa nu depasesc prea mult cu mancarea.![]()
Am atatea bunatati acasa pe care le ignor.Panetone Tisamisu, Cicolate Belgiene, Toblerone....
Of, mama mea ce de bunatati mai am. De azi inainte n-am sa mai cumpar nimic.
Aici scoala se plateste asa ca i-am deschis Isabellei un cont in care sa se adune bani pana cand o sa mearga ea la facultate. Toti banii care-i cheltuiam pe dulciuri si snack-uri or sa se duca la " pusculitza". Am zis, AM ZIS!![]()
O zi buna tuturor!
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
pentru ambitie.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
I-am dat ceai de ceapa cu coji de nuca ,dar i-am pus zahar in el si mi-a baut nu mult dar macar a baut ceva.
Carolina aici nu iti da nimic pana nu ai reteta de la medic si de unde as putea cumpara nu cred ca am vazut asa ceva.
Carmen la aerosoli m-am gandit si eu.
Zuzulici nu am nici pere in casa asa ca astept sa vina olandezu si sa ma duc la magazin.
Sunt dispusa sa incerc orice ca numai pot cand o vad cum se chinuie.V-am mai zis dar repet simt ca imi sunteti niste prietene virtuale adevarate si chiar daca aici nu e topic de problemele mele ma lasati sa ma plang si chiar ma ajutati.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
Carina
si eu si sper sa ma tina. sunt 3 zile de cand spun pass Tiramisului panetone ... ![]()
Asa am mai bagat ca gustare de dimineatza un shake = 1/2 banana + 1 pumn de afine + 1/2 cana de suc de portocale = 110 calorii
deci e deja ora 11:30 si-am mancat 665 cal. , aproape jumatate din cele permise zilnic. Daca era pe puncte precum WW de ieri si de alaltaieri aveam salvate vreo 700 cal. asa ca era ca si cum n-as fi mancat nimic azi. Dar nu e si tre' saam grija ce bag in gura de-acum inainte. ![]()
Mephala cum a fost la dentist? Mai poti vorbii sau ti-e teama sa nu-ti musti limba?
Gustapai daca tu nu te plangi la "familie" (adica noi) atunci la cine sa te plangi?
Zuzilici
gusta spune:
Fetele eu numai pot acuma m-au anuntat ca socru e la spital plecat cu ambulanta.Numai pot imi vine sa ma dau cu capu de pereti nici nu stiu la ce sa ma astept ca astea cu ambulanta te ia numai in cazuri nasoale.Olandezu e acolo.Stau cu voi aici si ma plang .
Zuzulici mi-au cazut la inima cuvintele.Chiar ca voi sunteti familia mea.
Marilena si Mara Augusta