Nou stil de viata (166)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Gusta, imi pare foarte rau ce aud despre fetita ta; nu stiu daca ti-a mai spus cineva, (am vazut ca ai primit multe sfaturi, oricum unul in plus nu strica, vezi si tu care merge); incearca inainte de culcare sa-i dai un pahar de lapte caldut cu miere si ai sa vezi ca nu mai tuseste. La noi a mers.
Ii doresc multa sanatate!

Cornelia, tu cum traiesti doar cu atat? Pai ce mananci tu toata ziua mie mi-ar fi doar de o rontaiala! Crezi ca e bine?
Carina, intr-adevar, sa prefere morcovul in locul ciocolatei...!Chiar nu am mai auzit asa ceva, e o minunatie fetita ta! sa-ti traiasaca si sa fie sanatoasa!

Eu am dat-o in bara saptamana asta; daca al meu sot a fost plecat si nu am putut merge la sala, de mancat am mancat la greu, so... deduceti si voi! Sper macar sa nu fi pus prea mult pe mine, desi tind sa cred ca vreo cateva sute de grame tot s-au adunat!
De azi ma cenzurez, gata!!!!
hcclara si carina, sper sa salvati voi onoarea grupului!
Tzuni, nu am primit nimic pe mail de la tine! Cand poti tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Nu stiu daca am dormite 3 ore legate si azi trebuie sa functionez peste limita.

Sa o iau in ordine copilul tuseste din ce in ce mai rau asa ca azi o va vedea un medic de la spital .Socru e diagnosticat cu parkinson si o infectie in sange.A ramas la spital ca de acuma vine greul si sa vedem ce facem.

Anacezara nu am schimbat nimic in camera absolut nimic,carti nu am covor pe jos am ,dar am parchet nu am perdele cu plusuri nu doarme si plus ca azi noapte a dormit la noi in camera unde am numai mobila de dormitor fara nimic altceva si la fel a fost chiar mai rau pot zice.

Laura eu ii dau lapte cald sa bea inainte de culcare deci nu stiu.

Incep sa cred ca are un polip si ea respia pe gura se usuca gatu si de aici incepe tusa asta iritanta.

va multumesc ca ma ascultati ca imi dati sfaturi si de acuma sa incep sa caut pe net despre parkinson sa vad la ce ma mai am de asteptat.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Emma, sa cresti mare si sa ai parte de tot ce e mai bun!

Gusta, bafta la doctor, sper sa se imbunatateasca situatia cu Mara cit mai repede.

Claudia, n-am terminat cu "tinarul" ca tare lunga mai e piesa...

Carmen, .

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Emma la multi ani sa cresti mare si frumoasa si sa ai parte numai de lucruri bune.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

LA MULTI ANI!
Emma, sa fii sanatoasa si norocoasa!
Sa-ti traiasca , Olo, si sa iti aduca multe bucurii!

Bine v-am regasit! Buna dimineata!

Va citesc dar nu prea am timp sa va scriu.
Mi-ar placea sa vorbesc cu fiecare in parte dar scrieti prea repede si sunteti multe cu care nu m-am obisnuit inca .

Carmen
Sanatate multa! Parca citeam ca te supara inima?
Ce ti-a spus doctorul in legatura cu anemia, de la ce ti se trage si ce simptome aveai?
O sa citesc imediat despre Iustin la gradinita.Eu am plans toata ziua cand Sabin a inceput gradi dar lui nici nu i-a pasat, a uitat de mine de cand a pasit in clasa .

Mamica dulce, o sa imi lipseasca monologurile tale daca nu vrei sa mai postezi.
Cred ca sherifia nu ti se potriveste tocmai din acest motiv, ca implica dialogul.

Anda, te-am vazut! Te-am citit!
E surprinzator ce spui despre rezistenta voastra la frig.

Violeta, sunt alaturi de tine !Salutari Dianei!

Delia, bafta la examene si spor la invatat!

Gusta, sanatate!

Tzuni,am emotii alaturi de tine.Le-ai spus si parintilor tai?

Coechipierelor, deja am dat jos un kilogram desi nu am tinut un regim.
Am inceput sa nu mai mananc asa mult si de origine animala in prima parte a zilei.
La birou colegele mele vin mereu cu propunerea sa comandam ceva de mancare la pranz.Invariabil ele isi iau ceva cu carne si eu ceva vegetal.Asta ma ajuta sa nu ma simt obosita dupa ce mananc si cred ca sa si slabesc.

In alta ordine de ideei,as vrea sa-mi fac un tratament de albire a dintilor?Voi ati facut? Are rezultate?

De la birou pot intra sa va scriu doar mesaje foarte scurte ca sunt acum intr-o perioada cand ma intalnesc cu clienti care au cumparat apartamente aflate in constructie si vin sa-si alaga finisajele.E greu sa se hotarasca si intalnirile dureaza ore.

Sunt trista ca a pierdut sarcina cumnata mea de 27 de ani, sotia fratelui meu.Era prima ei sarcina si erau foarte emotionati , fericiti si totodata bulversati.

Mai citesc acum ultimile pagini si va mai scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Doroty, imi pare rau pentru cumnata ta, e greu, dar va trebui sa depaseasca momentul.
In legatura cu anemia mea, de cand ma stiu am Hg micutza, in jur de 9,5-10,5, hematocrit scazut si calciu la limita inferioara. Palpitatiile si intepaturile ar fi din cauza lipsei mare de calciu (spasmofilie). EKG e normal, m-a vazut un medic cardiolog si m-a asigurat ca nu sunt probleme.
Week. placut, .

Am remarcat si eu rezistenta Andei la frig/raceli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Neatza fetele,

Carmen ma bucur ca EKG e bun , asta era f important, spasmofilia .....ramane sa luptam cu ea , am si eu de cand eram copil si tot nu am reusit sa scap de ea.

Mamidulce hai nu mai fi suparici, uite un pupic de la mine sa iti revii, hai te rog io......

Eu am trecut de zilele cu febra , acum sunt mai bine, dar am zis ca mi am gasit sfarsitul cu raceala asta , sa va zic ca am slabit in 5 zile aproape 4 kg, asa regim fortat nu doresc la nimeni.Azi imi pleaca socrii si intru de luni in program normal de cafelutza cu voi,

va pup

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Pentru listutza greutatea mea actuala 83.900.

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Si acuma am citit ce ati scris si sa va scriu si eu cate 2 cuvinte.

Carmen de spasmofilie sufar si eu da nu ii mai dau importanta deja sunt prietena cu boala.Vin si eu la masa ca numai chef de gatit nu am asa ca fa mai multa mancare ca sunt acusi prezenta.

Delia vezi ca intalnirea dureaza cam mult si poate intram la banuieli.

Cornelia ma bucur ca esti bine lasa ca ai sa scrii la 2 zile si noi stim ca esti bine .

Doroty of tare rau imi pare de cumnata ta si nici cuvinte sa zic nu am.Ma bucur ca ai dat 1 kg .

Sigrid asa regim nu mi-as dori sincer .Multa santate si te asteptam de luni la cafeluta.

Anda ti-a dat Zuzulici idei de pusculite.

Zuzulici vezi ca astept sa vad ce papi.

Cami chiar daca nu scrii in fiecare zi nu e nimic ,ramai aici cu noi.

Violeta bafta la analize si sanatate lui Dordia.

Anacezara sa ne scrii ce ti-ai cumparat azi si spor la munca.

Claudia sa iti mai fac si azi cafea sau te astept maine cu ea.

Tzuni hai ca am nevoie de 1l de voie buna.

Coechipierele eu nu m-am cantarit dar sper ca saptamana asta in care am mancat numai legume si fructe sa se vada luni.

Pana la 2 nu ma primeste nimeni la spital si ce am citit pe net de tusea seaca mi-a lasat gust amar asa ca numai citesc nimic.Ma duc sa ma imprietenesc cu aspiratorul si sa pun masina de spalat si de restu mai vad eu.Asa ca pana plec la spital mai trebuie sa ma suportati.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele, ce faceti? Eu abia m-am trezit si am baut o cafea, desi e aproape 12, am fost atat de obosita dupa ultimele doua zile. M-am cantarit si m-am suparat tare , am tot 79, desi am mancat numai cate ceva (in afara de chinezu' de aeara, dar a fost aproape fara grasimi.
Si dupa cele 500 de ml de sange donate ieri ma gandeam ca-mi iau rasplata de la cantar macar

Sigrid- te trec acum sau asteptam raportul de luni, poate se mái duce ceva. Felicitarile mele, de cand am vorbit ultima data ai dat jos frumos. Da un tel cand poti, sunt singura cu puiul acasa azi.

Roxana, inca astept sa-mi spui la ce echipa vrei.

Gusta, sper sa fie ok cu socrul, dar mai ales cu fetita ta. Pana la 3 ani copilul meu a tusit de m-a terminat, una-doua era bolnav si tusea. A fost o perioada de cam 2 ani groaznica in care am incercat toate leacurile posibile plus antibiotice, siropuri etc. I-am adus din ro si aparatul "salin" dar el numai intr-o tuse si-o bronsita permanent. Cum spui tu de fata ca nu se mai oprea, asa era si Marc, dar rau, cu febra mare, a facut si pneumonie, de gat nu mai spun, cate o amigdalita saptamanal.
Am scapat de necaz in momentul in care l-am operat de amigdalita, polipi si urechi.
Pana la mometul operatiei nu a vazut nici un doctor ca are polipi(nu avea nici o caracteristica) si la urechi la fel, o pastila nu luase pt urechi, nu s-a plans niciodata, nu nimic-nimic. Doar la ORL au vazut ca are zeama din aia care se scurge in gat, de unde si restul necazurilor, in mare parte.
Deci l-am operat, i-am dat 3 ture de luivac O luna da, una pauza inca una, 6 luni pauza si inca o data si apoi cred ca inca o data dupa 6 luni dar nu mai sunt sigura.
De la op au trecut 2 ani si nu am mai avut probleme(i-am dat si luivac in timpul asta), in afara de muci din cand in cand.

Sfatul meu e sa duci fata la ORL ca e mai sigur decat la pediatru.
Multa sanatate, scuzati-ma daca m-am lungit asa de mult.

Emma , LA multi ani si de la mine!

Anacezara, daca vrei reduceri vino in Germania, mie imi vine sa plang pe strada ca nu mi-am strans bani pentru perioada asta din an, desi imi promit de fiecare data ca o fac.Ooof, mi-e ciuda de nu mai pot Hclara si Sigrid, la voi cum ?

quote:
Mamica dulce, o sa imi lipseasca monologurile tale daca nu vrei sa mai postezi.
Cred ca sherifia nu ti se potriveste tocmai din acest motiv, ca implica dialogul

Doroty, daca zici ca nu-s buna de serifie te oferi voluntara sa ma schimbi dupa ce se termina subiectul asta? Te trec pe lista? Chiar voiam sa intreb cine se mai ofera.
Adevarat e ca nu am asa de mult timp sa intru pe forum si adevarat e ca de multe ori cand postez mai povestesc ceva de mine, dar e un cerc vicios. Pt ca intru relativ rar mai zic ceva ca sa fie lumea la curent :) Dar in tot rastimpul asta de cand sunt la subiect nu cred ca doar am monologat. In comparatie cu tine si alte fete am avut mai putin dialog,ai dreptate.

Va pup ma duc sa fac curat ca acusa vine un coleg de gradi de-a lui Marc la noi si trebuie sa bag si o prajitura la cuptor.

Mergi la inceput