Nou stil de viata (166)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamicadulce, de monolog vorbea Doroty, nu Violeta (care, probabil, e la analize sau la prietena ei la spital).

Fetelor, haideti sa facem lista cu cine se ofera la serifie, prin rotatie.
Cine se inscrie? Lista va fi trecuta pe prima pagina.

Gusta, te astept cu mare drag la masa. Am renuntat la snitele, am facut pulpe cu ciuperci si rosii la cuptor. E mancare destula.

Sigrid, ma bucur ca te simti mai bine. De luni esti prezenta la cafea, ok?

Aveti dreptate, cine nu sufera de spasmofilie?
Dac'ar fi numai atat, ar fi bine, dar ma necajeste inima zilnic. Slava Domnului ca nu e nimic grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Ups, sorry, I did it again!
Nu-s ce-i cu mine in ultimul timp, numai in strachini calc la subiect.
Imi cer scuze si ma duc sa modific, va rog nu ma acuzati de intentii rele
Carmen, eu nu sufar de spasmofilie, nici macar nu stiu exact ce-i aia, Slava DomnuluiEu sufar de o boala mai grava, care se cheama Sfanta Lene
Ce-ti face maseaua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Hello, hello
Eu la scarbiciu... inca... dar e scarbiciul meu asa ca nu se pune.
Deci, am oficial 65,200 si tot oficial declar ca ieri am calcat tare pe bec ca am facut/mancat varzari cu copilul si sotul din dotare...
Asadar... putea fi mai bine. Dar azi si maine bag musli cu iaurt la greu si compensez.

Mamicadulce... tin minte cand te chinuiai si nu ii dadeai de capat cu Marc dar bine ca acum e bine!

Pe mine m-a ucis pur si simplu grupa mica cu Alex... anul trecut, de fapt sept2006-iunie 2007, copilul a fost lunar de doua-trei ori bolnav... Am tras-o la greu...
Dar l-am schimbat de la gradinita particulara la care era la una de stat anul asta si in plus am inceput sa ii dau tinctura de propolis si miere de albine in cure de 10 zile/luna si nu a mai racit niciodata de atunci... nu mai tuseste - si daca incepe ii dau rapid tinctura chiar daca e inafara curei si e ok. Sincer o recomand cu caldura.

Carmen Mephala, intrarea la grupa lui Alex e in fata ... si in rest... adica deja am dat raportul mai sus, nu?

O sambata placuta acasa... nu ca a mea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamica dulce

Carmen, eu nu sufar de spasmofilie, nici macar nu stiu exact ce-i aia, Slava DomnuluiEu sufar de o boala mai grava, care se cheama Sfanta Lene
Ce-ti face maseaua?

multumesc, e bine, n-am grija ei.
Bine ca esti sanatoasa, lenea se trateaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, fetelor!

Zuzilici, n-am disparut ca magaru in ceata, dar chiar am avut ceva treaba si n-am mai avut cand sa intru pe net!

We asta e ultimul meu we de femeie singura O sa profit la maxim de el. Deocamdata...muncesc Am reusit sa vad ieri seara tarziu un film - Sub Anestezie - una dintre cele mai mari porcarii pe care le-am vazut in ultimii ani! Asta este!

Gusta, tin pumnii sa fie totul ok cu socrul, desi parkinson nu suna foarte bine. Depinde si cat de avansata e boala!

Mephala, am crezut ca mergi al dentist sa-ti implantezi inca o masea... de minte! (glumesc, da? )

Delia, aseara m-am uitat pe filmarile noastre din Thailanda cand ne dadeam cu elefantu si cand stateam la plaja si mancam fructe de-alea ciudate: lice si mangostini... Ce vremuri, m-a apucat plansul!

tlaura, trimit a treia oara poza catre tine. Nu stiu de ce nu ajunge...

Cami, ma bucur ca te-ai intors printre noi!

M-am bucurat sa vad ca si Carolinah e vie si nevatamata si ne citeste!

Doroty, inaC, violeta, roxa-boxa...va pup pe toate!

Nastad, cum te simti? Esti mai bine?

Mik, ai poze din Mexic?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Tzuni, pai asa profiti tu de ultimul week. de femeie fara copil? Muncind?
cheama un maseur, sa-ti faca masaj de relaxare, sari cu parasuta, fa o vizita scurta lui Zuzilici, sau mai vezi tu....
Astept week. viitor sa-ti urez bun venit in clubul mamicilor.

...sa-mi implantez inca o masea de minte?
fac parte din cei 20-25% carora le lipsesc maselele de minte. Serios, n-am niciuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

L_carmen, mersi de raport, dar e ok daca te trec luni in ziua oficiala de raport? La fel ca pe Sigrid. Daca nu poti intra luni, atunci marti dimineata...

Mergi la inceput

Mamicadulce, ziua oficiala de raport e marti, nu luni.
Din cate mi-amintesc, tu ai venit cu propunerea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mephala te-am nimerit cu maseaua!

Si ce-i daca-s la munca? Pt diseara mi-am angajat un gigolo si un grup de stripperi O sa ma poarte ei pana la Zuzilici si innapoi! Ba cred ca o sa ma duca si pe la Mik si Gusta!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare fete frumoase,
Va scriu pe scurt ca sunt in focuri. Mai mult la ceas de seara cand ajung acasa.
Doroty: multumim de complimente. Legat de rezistenta la frig, asa am fost mereu si eu si Carina. Nici eu nu purtam caciula cand eram mica si nu am avut nimic din cauza asta. Plus nici nu colectam raceli din jur. Erau perioade la gradi cand mai mult de jumate de grupa era praf si Carina nici macar muci nu avea. Eu compensez pe alte parti, ca eu am spasmofilie si mai rau e ca nu se poate trata ci doar mentine intr-o stare controlabila. Dar nu crap eu dintr-atat .
Marilena: sanatate multa pentru Maruta si pentru socru. Te imbratisez macar virtual sa iti dau putere sa mergi mai departe.
Ana: sa imi zici daca ti-a placut la Iulius mall. Mie nu imi place asa tare. e mai fain Polusul.
Tzunilina: mergi la chef nu sta la munca!!
Laura: lasa ca nu ne taie nimeni daca incheiem prima saptamana cu 0 kg pierdute. Si la mine azi dimineata era la fel ca luni, dar sunt umflata ca un balon din cauza ca am musafiri de aseara.
Zuzulina: te pupic (nu mai stiu daca mi-ai spus ceva, dar ma revansez diseara).
Ema: La multi ani
Eu nu ma bag la serifie, ca sunt prea blanda . Eu o propun pe Carmen si in locul meu.
Delia: deci ti-a placut baiatul cu care ti-am facut cunostinta. Am gusturi bune asa-i?
Nu mai am chef de munca......
Meniul de azi:
150 de grame de activia de baut cu 3 biscuiti integrali
vitel la gratar (150) cu ciuperci si castraveti murati
Cam atat pana acum. Diseara cred ca ma asteapta sarmale la tanti. Tare draguta tanti a Carinei: imi face de mancare cand stie ca muncesc in weekend si imi pregateste castronelele.
Revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput