Nou stil de viata (166)
Raspunsuri - Pagina 14
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Pt diseara mi-am angajat un gigolo si un grup de stripperiO sa ma poarte ei pana la Zuzilici si innapoi! Ba cred ca o sa ma duca si pe la Mik si Gusta!
nu fi egoista si invita-ti prietenele,
Eu vin cu mare drag.
mephala30 spune:
Carina, sotul nu e acasa, ne intalnim la "ceas de seara" in locuinta lui Tzuni?
Cine mai vine? ![]()
Tzuni spune:
Maaaaai, femeile astea! Cum fac rost si eu de niste barbati, cum vin si ele 
Mephala, veniti, da cum facem cu plata lor? Sau voi veniti strict pt distractie? ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Tzuni, pai ai zis ca i-ai angajat. Asta inseamna ca i-ai si platit...in fine, iti decontam dupa,
.
ce soare e afara! 
mephala30 spune:
acu mi-am amintit: Doroty, nu mi-am facut tratament de albire a dintilor. Poate-ti spun fetele care au facut daca merita sau nu.
Eu am doua detartraje la activ.
carina spune:
Doroty: sora-mea si-a facut ultima oara cand a fost in tara si in plus i-a dat medicul gutiere si solutie de albire si pentru acasa. Ea e tare multumita. Inainte tre musai detartraj.
Tzuni: platim si noi mai dar i-ai ales bine?
Carmen: ne vedem cum sa nu, in fata blocului la Tzunela cu sampanie si ciucalata. (dupa ce ne danseaza baietii se duce si ciucalata).
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Mik spune:
Tzuni, da vreau !
O sa-mi pregatesc centimetrul.
da' numai ma uit !
Iti trimit link pe PM cu pozele.
Nu contati pe mine ca sa fiu sherifa ca nu-mi place. ![]()
Azi e zi de excese, miine idem.
Va pup pe toate si va doresc un week-end excelent.
gusta spune:
M-am dus bou si am venit vaca.Sunt umflata de plans si de suparari de am ajuns sa ne certam de la asta si ne-am zis cateva cuvinte foarte frumoase da asta e viata.Sa vad ce oi face la noapte ii dau ceai de ceapa in continuare si asta e numai pot pe cuvantul meu se uita medicul la mine parca as fi mama nebuna cum un copil vioi sa aibe asa probleme noaptea.
Tzuni oricand poti veni da lasa ca vin eu cu Anda si Carmen la tine in fata blocului si aduc si praline belgiene.Ce ziceti ma primiti in grup.
Eu nu m-am cantarit da oi vedea luni .
Tzuni azi trebuia fara munca.
Carmen mai bine fara masele de minte.
Anda vin si la tine la sarmale .
Cina mai face bunatati ca eu am sa vin la usa la voi macar asa mananc si eu mancarica buna.
Marilena si Mara Augusta
mamica dulce spune:
Fetele va ca aveti planuri mari pe seara asta
Daca nu filmati stripperul sa-l vedem si noi....ar fi mare pacat![]()
Eu ma duc iar la big 40 la prietena mea, de data a invitat toata trupa la un bar, promit sa nu mananc mai mult de doua-trei felii de pizza.
Deocamdata am inca un cupil acasa si trebuie sa-i distrez pe amamdoi si e cam greu ca au interese total diferite, baietelul e un dragut, dar are ceva probleme de sanatate, n-am indraznit sa intreb prea multe, dar se pare ca avut un atac cerebral in burta mamei, are acum 6 ani dar vorbeste extrem de prost si un usor retard si din toamna se duce la scoala speciala. Imi pare tare rau, e asa vesel si dragut si acum stau numai cu gura pe Marc ca si el e un capos si vrea numai jocurile pe care prietenul lui nu le poate juca. Si fi-meu e si capos rau,deja ma doare capul crancen,
Cred ca pic lata la 6 cand pleaca,nu-mi mai trebuie party 
Gusta, ai citit ce am scris cu tusea lui Marc? Sper sa aveti o noapte linistita si sa-i treaca odata.