Nou stil de viata (166)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Hello V-a fost dor de mine? Nu am avut net acasa pana acum 1 ora, bine ca au venit cei de la net sambata seara sa-l repare...m-am si mirat Am reusit sa citesc din urma, ati scris nu gluma.

Emala multi ani!
Gusta, imi pare rau pentru socrul tau si sper sa-i treaca cat mai repede tusea Marei. Ti-am scris cu ce i-a trecut lui Dany tusea, altceva nu stiu ce sa-ti mai scriu.
Si Dany este un pic racit, are nasul infundat, sper sa fie numai atat.
Doroty, felicitari pentru kg. in minus..bravo colega Si eu ma simt mai usoara, dar nu ma cantaresc pana marti dimineata.
Acum sa trec la meniu...ieri am papat asa:
- 2 felii graham, una cu pateu vegetal cu ciuperci si una cu zacusca
- 1 iaurt activia cu cereale...si mie imi place activia
- ton cu lamaie
Azi:
- 1 felie graham cu sunca pui si castravete
- ciorba de vita
- 1 felie subtire de tort de mere, nu m-am putut abtine, merit bice.
Vreau sa va zic ca beau zilnic o cana de ceai Talia si ma duc la wc de o mie de ori pe zi, de ma intreaba colega de birou daca am facut cistita
Mai citesc din urma, ca am citit pe sarite

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele!
ce vreti sa plecati la Tzuni fara mine? vreau si eu!!!!

Doroty, eu merg la control de doua ori pe an si intotdeauna imi face detartraj, acum un an mi-am facut si unul profund, anul asta imi fac iar dar mai prin toamna-iarna! albire nu mi-am facut niciodata, eu ii mai frec cu sare din cand in cand si se gasesc si solutii cu care ii poti "lustrui" dupa spalatul pe dinti!
gusta, te inteleg perfect, si eu plang cand copiilor nu le merge bine... da-i miere, cauta propolis neaparat, trebuie sa aibe la farmacie, pune-i sare calda pe piept......vin la cafea cand vrei tu, numai sa te simti mai bine!!!
Mami dulce, nu am fost in oras numai miercuri dar rapid, eu am fost numai la Esprit de mi-am luat cizme, am intrat scurt la Mexx dar nu mai prea e nimica, si am vazut la H&M in fereastra ca au reduceri de pana la 70%. eu insa merg acolo ft rar, nu-mi place pt mine nimica, imi luasei pe vremuri o rochita pt luna de miere, am spalat-o de doua ori si s-a rupt, asa ca nu mai cumpar de atunci! Iar preturile la copii nu mai sunt asa mici ca inainte vreme!!!Insa poate saptamana asta am sa intru sa vad pt copii ce au la reduceri!!!
tumpi, tu pe unde mai esti? ai terminat mutatul? esti plecata in concediu???
Trebuie sa culc copii ca nu mai rezist, joaca fotbal acum in sufragerie!!!

Meniul de azi:
D: o felie paine cu branza, si una de pui in aspic, ardei
P: 2 bucati file peste si 2 linguri orez
C: 1 felie paine cu putin unt si caviar si un iaurt cu smochine si grau

Cafea, apa, rodia (inceputa ieri), 2 clemetine si o lingurita de cioco

Mai bag 40 abdomene si gata!
Maine suntem la ziua unui vecin, dar am sa mananc cu masura!
Azi cantaream 1.200 mai putin decat luni!!!

pup fetele toate si sa aveti o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Vai...acum vad cat de tarziu este Azi toata ziua am trebaluit, curat( ca aseara nu am mai reusit), mancare, jucat cu Dany...sunt franta. Merg sa fac o baie, apoi sa-l spal si pe Dany si sa-l culc si daca nu pic mai intru. Va pup pe fiecare in parte

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Asa deci, va distrati fara mine... Cam tirziu acum sa mai vin si eu la petrecere, nu?

Gusta, mergi la alt doctor, nu stiu ce sa zic....

Doroty, m-am interesat si eu mai demult de albirea dintilor si am aflat ca nu se poate face daca ai dinti pusi sau plombe pentru ca reactioneaza la albire diferit fata de dintii sanatosi, de aici riscul sa te trezesti cu 2 nuante diferite de alb in gura.

Mik, bine ai revenit!

Tzuni, vad ca ti-e dor de Tailanda, nu gluma! Las' ca nu fuge, te asteapta pentru a doua vizita.

Mamicadulce, o mica observatie referitoare la lista: la "Zilele de nastere", numele copiilor Alexandra Marina si Eric au cite "ceva" linga ce trebuie sters. E la capatul de jos al listei.

Carmen, ce mai zici?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Carmen Cu placere!
Tzuni am primit poza, Maria e frumusica foc si seamana incredibil de mult cu tine! Esti o mamica fericita si ma bucur mult pentru tine!
Gusta ma voi stradui sa intru cat de des voi putea! Sanatate multa fetitei tale si socrului!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, nu mai zic nimic, ca mi-a turuit gura toata ziua.
Hai cu noi la distractie, Tzuni ne asteapta cu chipsuri, Gusta vine cu pralinele belgiene, eu cu salamul de biscuiti pe care l-am facut azi (am musafiri maine si l-am gatit special pentru ei), Carina vine cu sampania si ciucalata, ....cine zicea ca mai vine? A, Claudia si Tlaura. Voi aduceti cate-o salata, sa fim in rand cu stilul de viatza sanatos.
Mai, ce de fete ne-am strans la party!!!Tzuni, da' deschide odata usa!

Criscosty, azi ai trebaluit, maine te odihnesti.

Gusta, ufff, nu e buna, nici sanatoasa atata cearta.
Speram ca Mara se va simti mai bine la noapte. Si cumpara tinctura aia de propolis, cica face minuni. O sa mi-o achizitionez si eu.
Sirop de patlagina i-ai dat?

edit:
meniul de azi:
-cafea
-activia de baut (200 ml) cu doua muscaturi de paine integrala
-ciupercute cu pulpa de pui, un castravecior in otet
-o feliutza de salam de biscuiti (trebuia sa-l gust, )
-un pahar suc de rodii
-juma de banana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Si eu cu ce vin la petrecere? Il aduc pe Edward? Hai ca vreau sa scap de el ca toata ziua a stat pe capul meu.

Ce-as minca si eu niste salam de biscuiti.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Si eu cu ce vin la petrecere? Il aduc pe Edward? Hai ca vreau sa scap de el ca toata ziua a stat pe capul meu.

Ce-as minca si eu niste salam de biscuiti.

adu-l pe Edward, o sa ni-l povestesti, .

ai rabdare, maine tai salamul si-ti trimit 2 felii. Ajung?
(am pus si rahat, vreau sa va zic ca n-am mancat rahat din copilarie, am gustat azi o bucatica mica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

si eu si eu...la salamul de biscuiti a lui Carmen!!!

Tzuni, care va sa zica te distrezi fara noi!!!...pai atunci, sa-ti fie de bine distractia!!!

Eu vreau sa ma uit la un film, dar teroristu de fiu-meu nu doarme inca, il chinuie pe tata-su si-l tine langa el!

Mergi la inceput

maine va trimit salam, cate o feliutza la fiecare, dimineatza la cafea.

Claudia, la ce film vrei sa te uiti?
La voi ce ora e?

Fetelor, stiti ceva despre Olgutza? Ma distrau tare postarile ei, n-am citit-o de anul trecut...

Mergi la inceput