*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (118)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Daca Bitzi e la de vorbareata precum esti tu de plimbareata..... mai baga niste telefoane de back-up!!!!!

quote:
Originally posted by Ellenuta

quote:

Ellenutaaaaaaaaaaa, mi-am incarcat telefonul!!!!

SI EU AM PREGATITE DOUA BATERII LA MINE!! IAR IN BAGAJUL MIC AM PUS SI INCARCATORUL ..

40+ EVA MARIA
AMR .. CAND VA VREA BITZI SA IASA!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Daca Bitzi e la de vorbareata precum esti tu de plimbareata..... mai baga niste telefoane de back-up!!!!!

quote:
Originally posted by Ellenuta

quote:

Ellenutaaaaaaaaaaa, mi-am incarcat telefonul!!!!

SI EU AM PREGATITE DOUA BATERII LA MINE!! IAR IN BAGAJUL MIC AM PUS SI INCARCATORUL ..

40+ EVA MARIA

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

creatoo .. hmmmm .. sa stii tu ca n-ai idee rea .. am un telefon mai vechi .. dar sper sa nu ma dezamageasca actualul!

40+ EVA MARIA

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Fetelor va multumesc mult,
Problema la mine este ca am artera uterina si ombilicala marite iar din cauza asta este intarzierea de crestere, acum la eco de trim III a masurat fluctuatiile arterelor si sunt "blocaje" iar bb nu are cum sa se hraneasca prin ele, iar ecografa mi-a zis ca nu are rost sa mai stea bb pt ca sta degeaba, si dr a fost de acord cu ea si azi ar fi vrut sa ma opereze, dar pana la urma a zis sa o lasam pe maine ca sa se poata pregati, aseara ma fost la cab si am plecat de acolo pe la 9.30.

Sper ca am fost destul de coerenta pt ca sunt destul de bulversata, ma gandesc doar la bb, sa fie el sanatos.
Nici bagajul nu l-am facut , nu pot, ma apuc de un lucru si il las .

Pt fetele care ar trebui sa nasca maine ma bag si eu la o galerie dar mai pe seara pt ca si eu am morcovul cu tot cu vanator dupa mine.

Pupici

cum creste
Carmen 37 + David Alexandru AMR 1 ZI !!!

Mergi la inceput

Fetele zuze-sefe, vin cu o propunere. Programarile la nasteri induse si/sau cezariene putem sa le trecem chiar primele pe pagina? Pentru ca aia cu capitolele nu mi se pare chiar atat de importanta. Aia poate fi ultima. Ma gandesc asa! Chiar e dificil sa dai scroll down prin atatea informatii. Daca le avem fix in fata ochilor de fiecare data cand dam un mesaj, eu zic ca e mai usor si pentru noi, cele inca in "cursa" sa ne apucam pampoanele si sa strigam! Ce ziceti?

Plus ca maine nu e trecuta decat Anandrei. Puteti sa faceti un update, va rog?

Ce misto e sa fii project manager, sa dai indicatii!!!! Glumesc, glumesc!

Mergi la inceput

carmen iti tinem pumnii! sa dea Domnul sa fie totul bine!!!!

40+ EVA MARIA
AMR .. PANA MAINE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Astazi stau mai mult pe la mama asa ca sunt fericita ce pot vorbi cu voi
Ellenuta, Anaandrei si Carmen multa bafta maine!

Irlandeza imi pare rau ca ai probleme, dar cum mai zicea o zuza macar sa fie asta singura problema...ca nu-i mai poti da lapte de la san...

Ieri am fost si eu la gineco si mi-a zis ca am colul inchis si mai avem de asteptat...toata sarcina am stat cu frica ca mi se deschide colul si pierd sarcina si acum...ma rog de el sa se deschida
. M-a mai chemat la control vinerea viitoare si a spus ca dc nu ma apuca nascarea, pe 26 este de garda si s-ar putea sa-mi provoace nasterea...Acum mai vedem...Sper totusi sa iasa singurica pana atunci!

toate zuzicile!

Poze
A venit Bebica!!!

37+

AMR maxim 3 saptamani!

Mergi la inceput

da da .. sunt de acord cu creata!!

si puteti sa ma treceti si pe mine cu nastere indusa pe 11.01.2008! dr Marius Vicea Calomfirescu - spitalul Elias ..

zuzulicele si bebeii

40+ EVA MARIA
AMR .. PANA MAINE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

Ma duc sa bag ceva food. Asta a fost cuvantul de ordine in toata sarcina asta! FOOD! Chiar ma gandeam cand citeam ce scriau fetele sa manance Ellenuta. Pai cum sa mananc doar un iaurt si branza de vaci toata ziua??????? Aoleu, pai as muri de foame!!! Eu dimineata bag sandwich-uri sau cereale cu lapte, apoi la pranz felul 1, doi, seara la fel. Eventual mai bag niste sandwich-uri si mai pe la 12, daca mi-e foame si sunt treaza.

Hai ne vedem mai incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Salutari la toate !
Mitsu-bishu multumesc de raspuns. Se pare ca esti singura care te-ai gandit la mine. Desi nu am scris pana acum sa stiti ca va citesc zilnic pt. ca suntem cam de-o varsta, dar am fost eu putin superstitioasa privind trecutul asa ca de-aia n-am scris, dar sunt alaturi de voi.
Da, Mitsu-bishu am un doctor la Giulesti cu care o sa nasc, este doctorita Moisa care a fost cu mine la greu si acum la bine as zice eu, asa ca am ramas cu ea. Ce am gasit pe forum despre nasterea la Giulesti si bagajel este f.f. vechi si de-aia intrebam pe-aici. Deja tu mi-ai zis anumite chestii care sunt altfel decat ce stiam, de-aia vroiam sa mai aflu pareri. Dar probabil ca fetele nu sunt de la Giulesti si de-aia nu mi-au raspuns. Oricum mai am putin si de-asta incep sa ma agit. Sunt bine oricum, si eu si bebe, nu stiu ce-s alea contractii iar bebele la ultimul eco 3d (32 sapt) avea 2 kg.
Va pup si va doresc sanatate si nasteri usoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Salutare fetele, am ajuns acasa de la inceputul saptamanii, suntem bine si eu si Octi.
Va multumesc pentru urari si felicitarii tuturor mamicilor.
Am citit fffff putin din urma si nici nu promit ca o sa recuperez tot pentru ca nu am timp.
Am vazut ca ma intreba cineva de apgarul lui Octi, doctorita a zis ca nu merita 7 pentru ca cei cu 7 sunt bagati la reanimare, iar Octi nu a fost bagat la reanimare, dar totusi ea ia dat 7, merita un pic mai mult nici 10 pentru ca lasandu-ma pe mine 12 ore in travaliu a inghitit un pic de lichid verde, dar totusi ma bucur ca s-a terminat totul cu bine.

http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603467602054/
39+Octi

Mergi la inceput