*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (118)*
Raspunsuri - Pagina 14
Ellenuta spune:
kalosalina .. multumesc mult de galerie!!!
40+
EVA MARIA
AMR .. PANA MAINE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies
kalosalina spune:
Creata parca ma vad pe mine in mesajul tau referitor la mancare![]()
Toata sarcina am bagat in mine ca sparta...De curiozitate cate kg ai luat? Eu am luat deja vreo 22 

Poze
A venit Bebica!!!
37s 
AMR maxim 3 saptamani!
anca.b spune:
Ellenutza si Creata
Hai ca imi fac curaj si ma apuc de ele...
Am luat si eu paturici absorbate. ma gindeam mai mult pt acasa, sa nu patez cumva salteaua.
O sa-mi duc si la spital citeva. Oricum , daca totul va fi ok, nu stau pe acolo mai mult de 3 zile.
Anca
36+ cu
Stefan
Ellenuta spune:
pmihaela .. am vrut sa-ti raspund eu cand ai postat dar dupa aceea mi s-a stricat netul .. am fost doua zile fara si am uitat .. nu te supara pe noi ..
sora mea a nascut la giulesti ..
uite aici cateva infos
cateva detalii despre nasterea la giulesti
DOCTOR - 10 MILIOANE
ANESTEZIST - 3,5 MILIOANE (cu tot cu trusa epidurala)
MOASA - 50 RON
ASISTENTE (2 BUCATI) - 2 x 10 RON
PORTAR - 10 RON
Ca asa merge treaba pe acolo, la asistente le-a dat cate 10 ron la fiecare toaletare, iar la infirmiere cate 5 ron. ATENTIE .. nu au (vaccinurile care se fac la bb in primele ore de viata. a trebuit sa plece cumnatul la farmacie sa le cumpere. Nu te lasa cu haine ptr bebe .. doar pampers si ulei de corp, nu te lasa sa nasti in camasa ta ..
vezi ca am postat un mesaj lung la nasterea la giulesti!! acum tre' sa plec dar il caut si ti-l trimit pe PM sau il postez aici!!!
40+
EVA MARIA
AMR .. PANA MAINE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies
Anandrei spune:

Ellenuta

Carmen

Si pt mine,
, ca eu sunt mai relax...
Puuuuup si sa revenim cu bine
!
Ana-Maria
39+ cu David
si tati Andrei 
AMR O ZI!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
carmen e spune:
Ellenuta
bafta multa si tie maine , Doamne ajuta sa fie bine totul si la voi! 
Kalosalina mutumim pt galerie , eu o bag pt fete mai pe seara .
cum creste
Carmen
37 +
David Alexandru AMR 1 ZI !!!

carmen e spune:
Anaandrei
eu multumim pt galerie eu vreau sa o fac mai pe seara pt voi.
Bafta multa si tie maine.
Sa dea DD fie sanatosi Davidutii nostri.
cum creste
Carmen
37 +
David Alexandru AMR 1 ZI !!!

stancutza spune:
Buna Zuzici,
am recuperat si eu ce ati mai scris de azi-noapte.
Vreau sa le incurajez pe toate fetele cu diferite temeri, desi mai bine decat Monica Doc nu pot s-o fac. Monica, iti multumesc pentru postare, eram si eu intr-o stare proasta si mi-am dat seama ca nu ajuta la nimic. Sa mai vii cu
, e de folos :-)
V-am spus aseara ca la eco si bebelina mea a rezultat cu 35 sapt in loc de 37, dar dr Hadi care mi-a facut ecografia nu era deloc ingrijorat. Ba chiar m-a intins inapoi pe masa de ecografie sa imi demonstreze ce burta mica am de fapt, sub burta cea mare...asta stiam si eu: cand stau cu trunchiul la 45 grade fata de picioare, cand ma ridic /asez in pat, cand rid / tusesc se vede f clar conturul uterului, si e micut, il pot inconjura cu mainile. Deci mi-a zis ca fetita e micuta, nu inapoiata!
Ok...ma obisnuisem cu acest gand, cand, ma pune
azi dimineata sa ma uit pe rez de la penultima eco, de acum 3 sapt. Si mi-a picat fata! AC / HC / BPD erau identice cu cele de aseara! M-am speriat intial, am zis ca bebita noastra nu a mai crescut deloc in 3 sapt...pe urma am dat vina pe dr care mi-a facut acea ecografie (la momentul resp. am mers la cine am nimerit, la Sanador). Tot dr respectiva scrisese atunci ca am un col de 7 cm! asa ceva n-am avut in viata mea, toata sarcina a fost de 4 cm, si asa e si acum!
Deci multumesc din nou fetelor care au insistat ca ecografiile nu sunt un examen absolut. O sa dau vina pe eroarea de ecograf, acceptabila, ca altfel ar fi insemnat ca piticuta mea a intrat la apa in ultimele 3 sapt 
Revin, ca iar am scris un cearsaf.
Stancutza
AMR 20 zile
Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12
Anandrei spune:
Gagici, am pus poze cu mine dragutz! Cine vrea sa ma admire...
Dar va anuntz ca sunt luata! Sunt doi barbati in viata mea
!
Si va las un pic acushica ca ma duc la manichiura si pedichiura, ca sa fiu mumoasa maine cand ma intalnesc cu fi-miu!
Puuup!
Ana-Maria
40! cu David
si tati Andrei 
AMR MAI PUTIN DE 24 DE ORE!
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
Mitsu-bishu spune:
Carmen_e!!! Asa cum zicea si Creata, numai daca e lipsa de lichid sau placenta foarte imbatranita tre' sa-l scoti pe bebe! Uite, eu chiar azi am fost la echo cu aceleasi griji ca si tine, ca la ultima masuratoare avea cu o saptamana mai putin... Si doctorita mi-a aratat concret ca masuratoarea e fooooarte subiectiva, ca daca misca mouse-ul cu un mm mai incolo, desi se incadra tot pe conturul craniului, diametrul biparietal ii dadea cu cateva zile mai putin decat initial... Fii sigura ca aproape de termen dr. se poate insela cu pana la 3 saptamani!!! Eu zic sa mai ceri o a doua opinie... Nu oi avea eu experienta, dar sigur e mai bine pentru bebe sa mai stea inauntru sa isi dezvolte plamanasii cum trebuie si sa mai ia in greutate "direct de la sursa"... Ca poate ai ghinionul sa fie slabut si sa ti-l bage la incubator..
In fine, nu vreau sa "te am pe constiinta", e alegerea ta, instinctul tau, dar eu zic ca e o parere aruncata mult prea aiurea!
Fetelor, am primit in sfarsit mesaj de la jelimoni!!! Zice asa:
Am avut o zi nebuna ieri, ma innebuneste laptele asta, ma mulg, intr-o ora mi-s iar plini sanii si ma dor, cred ca pot alapta si 3 copii :) . Numai maine ne da drumul acasa si de sambata am voie sa ii dau laptic lui bebe, abia astept! Sunt mai bine de ieri, ma pot ocupa de bebe acum, va pup pe toate!
38+ 
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici