*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (118)*
Raspunsuri - Pagina 15
stoisor spune:
docdecap foarte bun mesajul tau ....a atins tinta insa problema e alta la mine,sunt mult prea singura (si nu am nimic de facut in sensul asta)trebuie sa stau in pat ,de dormit nu pot cu noptiile ,reviste sunt satula ,tv imi vine sa-l spar si deci sunt doar eu cu gandurile mele toata ziua ,apoi noaptea .....asta este si aud numai de lucruri rele zici ca-i facatura
meltumesc inmca o data de mess
34+
Sara Ioana
Mitsu-bishu spune:
carmen_e, sorry... Nu citisem decat primul mesaj ![]()
Dar totusi... Daca bebe e bine, adica e viu sai primeste cat de cat substante nutritive si oxigen... Nu ar trebui sa si creasca?! Zic si eu... In fine, nu sunt nici ecografist, nici ginecolog si oricum nu cred ca pana maine mai ai timp sa te mai duci altundeva sa mai verifici... Asa ca bafta multa!!!! Si sorry ca mi-am dat aiurea cu parerea mai devreme... Fara sa citesc tot!
38+ 
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
AMR 11 ZILE!!!
Mitsu-bishu spune:
pmihaela, nu stiu cat ti-a fost de folos ce ti-am spus eu, dar e bine ca mai e cineva care stie cu exactitate, ca eu ti-am spus ca nu am ajuns la Giulesti...
stoisor... Si eu ma bucur tare mult, nu vreau sa iti spun ce scenarii mi-am facut ieri in cap cand am vazut ca nu imi raspunde la sms, dar in niciun caz nu ma gandeam ca biata jelimoni a stat cu tzitzi in mana toata ziua
In fine, nu e de ras
Da' bine ca are laptic!!! Horray!
38+ 
AMR 11 ZILE!!!
anca.b spune:
MISIUNE INDEPLINITA!!!
Am dat gata 2 pachete si jumatate de vata. Le-am facut un pic mai lungi ca sa nu am surprize. mi-au iesit 22. Oare ajung? Cred ca pt inceput ar fi suficiente...daca n-o sa fie, le pun pe "bunicutze" la treaba, ca si asa sint ele stresate ca nu le las sa ma ajute cu nimic.![]()
quote:
Originally posted by creata2008
Trisatul sta in firea noastra!!!!!!Si eu am vrut sa trisez la faza cu camasa de noapte! Nu am purtat in viata mea, ma enerveaza ca imi intra curent la mijloc si cred ca o sa-mi fie frig tot timpul, ca am aerisire. Si am zis ca imi iau pijama. Apoi am aflat, de fapt, care este logica cu camasa de noapte. Si ca aia nu sunt tampiti. Asa si cu always. Aici n-am avut probleme, ca totusi am inceput cu vata la ciclu, acum multi ani!!!!!! Dar ideea e ca daca faci epiziotomie, nu ai voie cu tampoane pentru ca nu respira operatia si se poate infecta. Deci nu te da inapoi, chiar daca ti se pare foarte greu sa iti faci acele tampoane! Nici eu nu le-am facut inca. Dar parca fetele ziceau ca au pus vata portionata de la sensiblu - vreo 3 bucati si apoi au invelit-o in tifonul de la fasa sterila. Si apoi au impaturit la mijloc, partea care vine lipita de doamna budunica, ca sa ramana cat de cat sterila. Au impachetat inapoi in punga de vata sau in alta punga si aia e.
Hai succes, cred ca si eu ma apuc azi. Facem poze si ne laudam, ce zici??? Dar intai sa ma trezesc de-a binelea, ca de-abia la 12 si ceva m-am dat jos din pat.quote:
Originally posted by anca.b
fetelor, am si eu o intrebare. stiu ca intr-ul din capitolele trecute ati explicat cum se fac tampoanele din vata si tifon. nu mai stiti in care? caut de ceva vreme si nu gasesc...
m-am apucat de facut bagajul pt spital si mi-am dat seama ca am luat vata si tifonul, dar stau si ma uit la ele...nu stiu cit de mari, cit de groase ar trebui sa fie...greu frate...eu o sa-mi iau cu mine si niste absorbante always...poate nu se prinde nimeni pe acolo si ma lasa sa le folosesc...
Anca36+ cu
Stefan
Anca
36+ cu
Stefan
kalosalina spune:
Fetelor unde ati disparut?
Vreau sa va intreb ceva: oare sexul ajuta la deschiderea colului? ![]()
![]()
Poze
A venit Bebica!!!
37+ 
AMR maxim 3 saptamani!
Mitsu-bishu spune:
Yuppy! Tocmai am vorbit cu doctorul meu si i-am spus ca vreau sa nasc cat mai devreme posibil... Bine, asta insemnand ca mai astept cateva zile... Si cica o sa caute o garda sa vada ce putem sa facem, o sa fie o procedura "benigna" si pentru mine si pentru bebe, nu stiu ce a vrut sa zica prin asta, adica inteleg mot-a-mot, dar nu pricep metoda... Anyway, ideea e ca saptamana viitoare s-ar putea sa il am pe baby!!! Si, bineinteles, tre' sa gaseasca ziua cea mai buna, ca eu o sa calculez numerogramele intre timp! ![]()
38+ 
AMR 11 ZILE!!!
Mitsu-bishu spune:
kalosalina, da!!! Au mai spus fetele pe aici... 

contin prostaglandine, care favorizeaza declansarea travaliului!!!
38+ 
AMR 11 ZILE!!!
kalosalina spune:
Mitsu
. Mai ramane doar sa-l conving pe sot
. I-am propus aseara si a zis ca in primul rand nu vrea sa o loveasca pe fata in cap si in al doilea rand nici nu mai stie cum se face dupa 4 luni de pauza ![]()
![]()
Poze
A venit Bebica!!!
37+ 
AMR maxim 3 saptamani!