*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (118)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

inca ceva, cu tampoanele alea. cel mai important este ca firisoarele alea din tifon care atarna libere sa intre in contact cu chilotul, nu cu pielea ta, ca sa nu se lipeasca de eventuala epiziotomie.

irina 40 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

anca.b .. eu mi-am luat vata portionata de la sensi blue. am pus doua portii de vata pe care le-am impaturit apoi in fese sterile. pentru ca nu au iesit foarte lungi, imi voi pune mai intai tampon de noapte din acela de la always peste care voi aseza tampoanele pregatite de mine .. mai spre spate unde va fi si taietura ..

si descirerea irinei e buna .. cam asa au iesti .. cat placinta de la mac .. de fapt cat ambalajul ca sunt mai late ca sa nu se scurga pe margine!

sper sa nu se scandalizeze alea pe acolo ca dau cu ele de pamant!

eu mi-am luat si paturici absorbante seni (facute de BELLA) pe care se le pun pe pat .. in cazul in care se scurge ceva ..

40+ EVA MARIA
AMR .. CAND VA VREA BITZI SA IASA!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Deci cred ca sunt cea mai neinfricata zuza! Stiu ca pe undeva e si o doza de inconstienta, dar imi face bine. O exploatez! Nu vreau sa imi stirbesc bucuria pe care o simt acum in ceea ce priveste ziua de maine cu ganduri de genul "ce-ar putea merge prost". Daca o sa fie ceva naspa, o sa se intample si fara sa ma intrebe cineva pe mine. Stiu ca o sa fie nasol, ca e totusi o operatie, si toate celelalte, dar look on the bright side: o sa-l vad pe Iepurica!!! Pupe mama pe el de dulcik!

Ana-Maria 39+ cu David si tati Andrei

AMR O ZI!

Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

quote:

Ellenutaaaaaaaaaaa, mi-am incarcat telefonul!!!!

SI EU AM PREGATITE DOUA BATERII LA MINE!! IAR IN BAGAJUL MIC AM PUS SI INCARCATORUL ..

40+ EVA MARIA

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

hai ca am inceput sa mananc litere ... (mesajul anterior .. sorry)

zuzici .. parca nici eu nu constientizez ca maine ma duc sa nasc .. am putina emotie dar frica parca nu-mi e .. eu sunt adepta proverbului "ce ti-e scris, in frunte ti-e pus" .. sunt optimista si nu am ganduri negre. daca e sa fie bine, va fi cu siguranta!!

40+ EVA MARIA

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Trisatul sta in firea noastra!!!!!! Si eu am vrut sa trisez la faza cu camasa de noapte! Nu am purtat in viata mea, ma enerveaza ca imi intra curent la mijloc si cred ca o sa-mi fie frig tot timpul, ca am aerisire. Si am zis ca imi iau pijama. Apoi am aflat, de fapt, care este logica cu camasa de noapte. Si ca aia nu sunt tampiti. Asa si cu always. Aici n-am avut probleme, ca totusi am inceput cu vata la ciclu, acum multi ani!!!!!! Dar ideea e ca daca faci epiziotomie, nu ai voie cu tampoane pentru ca nu respira operatia si se poate infecta. Deci nu te da inapoi, chiar daca ti se pare foarte greu sa iti faci acele tampoane! Nici eu nu le-am facut inca. Dar parca fetele ziceau ca au pus vata portionata de la sensiblu - vreo 3 bucati si apoi au invelit-o in tifonul de la fasa sterila. Si apoi au impaturit la mijloc, partea care vine lipita de doamna budunica, ca sa ramana cat de cat sterila. Au impachetat inapoi in punga de vata sau in alta punga si aia e.

Hai succes, cred ca si eu ma apuc azi. Facem poze si ne laudam, ce zici??? Dar intai sa ma trezesc de-a binelea, ca de-abia la 12 si ceva m-am dat jos din pat.

quote:
Originally posted by anca.b

fetelor, am si eu o intrebare. stiu ca intr-ul din capitolele trecute ati explicat cum se fac tampoanele din vata si tifon. nu mai stiti in care? caut de ceva vreme si nu gasesc...
m-am apucat de facut bagajul pt spital si mi-am dat seama ca am luat vata si tifonul, dar stau si ma uit la ele...nu stiu cit de mari, cit de groase ar trebui sa fie...greu frate...eu o sa-mi iau cu mine si niste absorbante always...poate nu se prinde nimeni pe acolo si ma lasa sa le folosesc...

Anca 36+ cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

irinouka, merci mult. am gasit cite ceva pe google...

Anca 36+ cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Anandrei bafta maine, nastere usoara , bb sanatos si papacios !
Nu uita : multa apa la terapie, misca degetelele de la picioare cand incepi sa te dezmortesti, apoi picioarele , ca o mica gimnastica unul sus, unul jos, ridica patul spre dupa-amiaza ca sa te obisnuiesti treptat cu statul in fund, papa iaurtul si poimaine dimineata jos din pat cu incredere si forta. Apoi muuuulta, multa miscare pe hol de la rezerva la acvariu si inapoi .
Pupici multi !

PS _ d-na doctor face niste broderii minunate, a mea nici nu se mai vede aproape .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ellenuta bafta si tie maine, nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

lala saru-mana de urari! Sa dea Domnul asa sa fie, sa vina bebe sanatos pe lume!

40+ EVA MARIA

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput