termopan alb sau maro?pvc sau aluminiu?

termopan alb sau maro?pvc sau aluminiu? | Autor: mathilda

Link direct la acest mesaj

fetelor,
sunt confuza. e vb de o casa. eu as vrea termopan alb dar familia vrea maro. si mai e o intrebare pvc sau aluminiu?
multumesc mult anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Initial creeata de mathilda

fetelor,
sunt confuza. e vb de o casa. eu as vrea termopan alb dar familia vrea maro. si mai e o intrebare pvc sau aluminiu?
multumesc mult anticipat

termopanul este geamul si ala trebuie sa fie bine lucrat ca altfel transpira intre foile de geam ;mai bine PVC cu bariera termica , aluminiul transpira ,eu am patit-o. cat priveste culoarea...depinde si de culoarea casei si de nuanta de maro. eu as opta de exemplu pe maroul care imita culoarea stejarului.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

elyda,
merci de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

Pot sa-ti dau niste amanunte (lucrez la un birou pt. comenzi termopane - sau daca vreti oficial, tamplarie PVC sau AL cu geam termopan). Pt. locuinte de obicei recomandam PVC deoarece e materialul mai cald. Aluminiul, chiar daca are bariera termica, e tot metal si e rece. De aici rezulta si condensul pe profile. PVC cu bariera termica nu exista, deoarece insusi profilul, cu 3-4-5 camere izolatoare, este bariera termica. Iti recomand un profil german, care de obicei sunt de calitate, si pe 5 camere.
In privinta culorii, cele colorate sunt de obicei mult mai scumpe. In rest e chestie de gust. Ai grija sa fie tot profilul colorat, nu numai infoliat, pe alb.
Orice profil ar fi, sticla sa fie Low Emision (pe scurt LOW E) iar intre sticle gaz (de obicei argon) - nu va transpira atat de tare la umiditate.

Kitty, mamica de Adi si Robi
Pozne de pitici

Mergi la inceput

kitty
merci mult de informatii. o intrebare-din ce judet esti?
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Mathilda,daca te intereseaza o firma buna,pot sa-ti dau pe PM,un numar de telefon,al firmei din Pitesti,cu care am pus eu,desi stau in Campulung!
Da un semn!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

mathilda, sunt din Maramures

Kitty, mamica de Adi si Robi
Pozne de pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Eu, as raspunde, acuma dupa experinta tamplariei de PVC cu geam termopan... tamplarie de lemn, bine lucrata, masiv, vopsita si baitzuita intr-o nuanta frumoasa de maro inchis! Estetica si functionalitatea nu au concurenta!
La viitoarea mea casa numai tamplarie de lemn masiv imi voi face!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

claudia,
1. sunt m scumpe decat pvc sau al?.
si 2. unde se fabrica?
merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by mathilda

claudia,
1. sunt m scumpe decat pvc sau al?.
si 2. unde se fabrica?
merci mult

La noi sunt ateliere de mobila care fac si usi si geamuri din lemn... cred ca preturile sunt mai mici sau cel mult egale... in martie aprilie vom face noi in camera Ioanei un geam dublu de lemn... va mai tin la curent si cu preturile!
Oricum faptul ca nu mai voi mai avea geamurile aburite si mucegai pe perete, pentru mine este foarte important!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

claudia,
ca sa inteleg bine. tu vb de tamplarie normala cu geamuri normale, da? scuze ca nu am inteles eu vb bine.pup

Mergi la inceput