Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Hello, am aterizat si noi pe crenguta!!!Dupa o si plina si inghetata ,cum spunea si Mami-papcioasa.
Vad ca sunteti tare harnicute in lipsa mea.....cum vin eu dispareti dupa crenguta.Tot randunica sunt si eu nu cioara........glumesc desigur
Nouatati nu prea .....apropos de Campina ...venim si noi acolo in vizita la niste rude in week end-ul asta.
Naty, maine te duci la spital????sau am inteles gresit????
Atunci iti fac galerie sa fie cum iti este tie mai bine:
Azi am fost cu treaba prin Tineretului si este acolo un magazin Barza(or mai fi si altele)si am gasit niste carucioare dragute ca model aceleasi dar cu diversitate de nuante.....si scoici,patuturi dulapioare,etc.....sunt de la firma Mag England....vanzatoarea zicea ca sunt de provenienta bulgaresti,au un an garantie...ma duc sa caut pe net sa vad ce-i d ecapul lor si ce gasesec referitor la asta si va dau de stire!!!!
Ma duc sa mai citesc si eu la odiseea mamicilor de ian-feb...ca nu am mai apucat....si revin ...poate mai veniti si dintre voi.

Uitasem sa va spun pretul carucioarelor este de 4.800.000 lei
IRINA
+25
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/2167742347/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty

Iti tin pumnii maine la doctor. Sa vi cu vesti bune!

Olga,
Si eu te si iti doresc servici usor.

Mergi la inceput

Giani.....pupici
Guginde,dupa cum zicea Naty iti dau jumatate de miel

IRINA
+25
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by bitza037

Giani.....pupici
Guginde,dupa cum zicea Naty iti dau jumatate de miel

IRINA
+25
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, saru'mana de raspuns! Mi s-a pus Radul pe cumparaturi si a vazut el niste halate socotite , si de prosop, si de "tricou" ( ca nu stiu cum sa ii zic ). Treaba e ca eu nu am decat un halat acasa, maaare, de prosop gros, in care ma infashor dupa baie. Si mi-e asa de drag de el, de parca mai degraba as sacrifica un halat nou decat halatzoiul meu gigea si portocaliu.

Acum: maine la control afli in ce stare este colul, nu? Si ti se repeta analiza urinei, al carei rezultat il poti avea pe loc? De cand mananci fara sare, au mai scazut tensiunile? Este o varianta si internare, fii convinsa ca ti se va sugera cea mai buna varianta pentru tine si Iulia. Nu te mai gandi cat de greu iti este! Iti este, corect, insa scopul nu poate fi mai nobil. Asa cum exista bogati si saraci, exista norocosi si ghinionisti. Rezultatul e la fel de minunat! Nu esti fericita cand te gandesti cate ai depasit deja?!!? Cat de departe ai ajuns? Hai, cheer up, o sa fie bine, chiar si internata maine! Ai vazut singurica cate contractii ai avut azi, doar din cauza grijilor...deci e clar ca starea ta psihica ti-o influenteaza pe cea fizica! Stiu ca e greu, dar pana acum ai reusit, deci??! Pupam!

Olga 31+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!
Am revenit, azi m-am relaxat si am stat mult in pat, ce bine a fost!
Am dormit si doua ore la amiaza!

Si eu beau apa, nu stiu cat, ca am bidon mare si bem toti din el, dar imi pun regulat cate un pahar, deci destula. Si eu imi fac zilnic suc de portocale si gref si lapte cu nesquic dimineata. Mai putin ieri si azi cand am dat-o in ceai de menta . Si mie imi place mult ceaiul de menta.

Raluk, despre alimente interzise in timpul alaptarii: eu am evitat rosiile, care cica dau colici la bb, am auzit prin spital si la alte mamici, asa ca am evitat, apoi legume care baloneaza, fasole, mazare si cele care pot schimba gustul laptelui, ceapa, usturoi. Bine, o gura-doua nu-s bai! De evitat prajeli si grasimi, dar asta ar trebui facut mereu.
Oricum, dupa ce am nascut a 11 noaptea l-am trimis pe sot sa-mi aduca de mancare si la 12 noaptea mancam pui rotisat cu cartofi prajiti si muraturi
Apoi, am papat supe, piureuri, pilaf, lactate multe, cereale, pt. ca din cauza "taieturii" nu vroiam sa ma fortez prea tare cand mergeam la wc

Bitza, mag. Barza e o mare tzeapa cu carucioarele lor! Iti spun din proprie experienta, sunt foarte proaste, la fel pe cat sunt de ieftine. Deci nu merita!

Olgutza, eu nu mi-am luat halat data trecuta, dar il poti lua cand iesi din salon. oricum, e f. cald in spital si in saloane, stai in maneca scurta. Eu nu cred ca o sa-mi iau.

Oana 24+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Zoze, sa treci tu pe listutza si un carucior roz la Pidana!

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bubule, tu ce ai luat cu tine la spital? Ca ma trec fiori cand citesc de mamici care si-au luat si cartele de telefon fix, ca masura de precautie pentru situatia in care nu le merge mobilul...sau forfecutza de taiat unghiutze de bebe...Ok, de acord cu ce am aflat la fetele de ianuarie -februarie: tampoane de vata infasurate in tifon, pentru dupa nastere, la spitalele unde nu sunt tolerate tampoanele, chilotii, etc. Oricum, am de gand sa imi intreb si doctorita despre "necesar", dar parerile voastre nu pot fi decat utile!

Andreea, ! Mai am maine un termen de raportare, si luni ultimul! Si cred ca eu una am terminat cu 2007 . Spor la treaba si tie!

Olga 31+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ola fetele!

sunt in vizita la cineva, dar am intrat fugutza sa va pup pt ultima data de pe teritoriul Romaniei... maine dimineatza avem avionul! nu imi vine sa cred ca e gata totul... incepem un nou capitol in viata noastra...
nu am apucat sa citesc nimik din urma... nici nu mai stiu pe unde am ramas dar sper sa recuperez cat de repede in US...

Va pupacesc cu drag pe toate si sa ne auzim cu bine din USA!

Mihaela 28+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Yesssssssssss, merci Bubule pentru info.....ele aratau dragut la vedere, dar bineinteles ca si eu mi-am pus semne de intrebare....bulgaresti???si 4,7 mil????? mi se parea mie dubios, de aia v-am zis voua poate ma sfatuiti si de aia incercam sa gasesc pe net....ceea ce nu putea fi convingator
Deci tot la firmele consacrate trebuie sa ma indrept.

Mihutza, drum bun!!!!Si sa-ti mearga bine acolo!!!!!Asteptam sa intrii cat mai repede pe forum!!!!
IRINA
+25
sufletel

Mergi la inceput