Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(62)
Raspunsuri - Pagina 2
Simo27 spune:
Stela,ma bucur mult ca esti acasa!Si mie dr mi-a dat termen tot 34-35 de saptamani si mi se parea atunci(la 26 de sapt) un ideal greu de atins,dar uite numai si numai cu ajutorul Bunului Dumnezeu am ajuns la 32,apoi o sa fie33 si tot asa,cu Dumnezeu inainte!Te
Naty,sunt alaturi de tine maine...am incredere ca totul va fi bine si vei veni acasa!
Imi pare tare rau ca grupul consemnatelor la pat se mareste...ma refer la Simo-mami de Luca,pe care o,si ii doresc multa sanatate si col cat mai lung!
Eu azi mi-am petrecut-o cu David,a fost tare frumos...ne-am jucat(pe cat am putut)si l-am simtit tare fericit ca am putut sa fiu alaturi de el!O inteleg perfect pe Simonette,ca daca ai un copil si trebuie sa stai la pat e fff dificil...pentru ca sufera tare mult ca nu mai poti sa-i faci toate poftele,nu mai poti sa fi alaturi de el mereu...asta e !Azi au plecat si ai mei in Spania si am ramas singurei,fara prea mult ajutor,ca socrela mea a murit anul trecut si nu prea are cine sa ne ajute,de fapt nu ne place sa apelam la ajutor,ne-om descurca noi 10 zile cumva...
Apropo de apa,eu beau pe zi 2,3 litri,dar si cred ca detin recordul de mers la toaleta,am sticle de apa plata de 0,5 si beau in nestire...si ,ca si Naty,inainte de sarcina beam doar apa minerala,acum nu mai pot bea decat apa plata,dar si asta nu de la orice firma,sunt pretentioasa,ce mai!
Simo,mamica lui DAVID, 32+ cu SAMUEL
mami_papatot spune:
Sara buna mamici!
Eu astazi am mai avut o tura de intalniri, asa ca am ajuns acasica abia acum 1 ora, inghetata ca un cacacel, chit ca am mers cu masina...
am bagat un fagaras, am citit din urma, sunt la zi!
raportez: apa beau dar se poate si mai bine (maxim 1 l/i), parul nu-mi cade dar este si tuns scurt si il tot ajustez 1 data la 2 luni, poate chiar mai iute!
printre altele, am primit si lista cu aranjarea la mese pentru botezul de sambata (stiti ca va spuneam eu ca s-ar putea sa vina si socrela)...si quess what...nu vine! rasuflu usurata, ca sincer mi-ar fi stat o lecutza pe suflet!
Demaine o sa cam am trebusoara, asa ca mai rar la ciripeala, dar recuperam, recuperam!
maryb, vezi ca ti-am dat un pm!
Ma duc sa pregatesc ceva de papaceala ca mi se returneaza consoarta si trebuie sa ne alimentam si noi!
Pupe tuturor!
mami_papatot 27+ cu Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
natynic spune:
Da' numai noi suntem pe crenguta noua?
M-am uitat si eu la fetele de ian-feb la pozele unui bebe Andrei si mi s-a facut pofta de bebelushi!!
Iar m-am intristat. Ce mai, azi sunt imposibila. Probabil daca eram la serviciu ma certam cu toata lumea sau plangeam din orice.
naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
lyvy spune:
Naty, hai ca nu m-am suparat asa de tare!!!Nu ma simt jignita, dar m-ati prins cu capsa pusa , incarcata cu nervi de la servici, si cand am mai vazut si msj am izbucnit!!
Eu totusi inca folosesc ceaiul respectiv, imi face bine, azi am ajuns acasa cu gleznele duble, gambele la fel, am bagat un ceiut si incet,incet imi revin.Fenomenul e ciudat, am tensiunea f mica, si totusi retin apa in tesuturi.Il folosesc de la inceputul sarcinii, si pana acuma parametrii sunt ok.
Eu am recomandat la toate gravidele cu probleme de genul asta, si a functionat, nu vad ce rau poate face, nu e un diuretic agresiv.
Ei, dar sa termin cu asta, pareri sunt multe, si n-are rost sa ne suparam pe-aicea, eu am vrut sa dau o solutie, care pe mine si pe alte burticoase le-a ajutat.
Mi-au venit musafiri, revin mai tarziu!!!
livi +32 Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
Olgutzika spune:
Mai copii, ne trebuie halat in spital? Si daca da, de ce ? Pentru plimbarile pe holuri? De care halat recomandati? De prosop, de bumbac, mai pufoase, mai din material de "tricou"? Am inteles ca nu de matase ( Kya )!
Simo, iti doresc sa nasti dupa mine!!!
Olga 31+ cu Ioana-Sofia
Simo27 spune:
Olga,iti multumesc!Esti prima care imi doreste asta!Nu mai stiu care din randunici"pariase" ca eu o sa nasc prima...Doamne-fereste!Stau la coada,nu ma grabesc,cedez locul oricarei doreste...pe cuvant!De data asta,nu vreau sa fiu prima
Simo,mamica lui DAVID,32+ cu SAMUEL
Olgutzika spune:
Naty, incearca sa te relaxezi un pic! Ok, si daca te interneaza iar, crezi ca stand stresata acum poti schimba ceva?!?! Ai doua variante: esti agitata acum- caz in care nu rezolvi nimic chiar daca vei fi internata sau esti calma si relaxata- situatie care nu iti poate face decat bine atat tie cat si Iuliei! Stressul nu poate decat inrautati situatia.
Respira adanc si comanda-ti liniste! |
IAR POFTA DE BEBELUSI SA FACA BINE SA ITI VINA IN APRILIE!!! Acum esti la regim . Atunci o sa poti rontzai la bebe Iulia cat poftesti !
Olga 31+ cu Ioana-Sofia
Raluk31 spune:
Am descoperit-o pe Anais pe listuta,multumesc!
Ioana,si eu am neamuri in Campina
Care-i problema cu apa minerala?!Eu numai de asta beau..
Raluca
in asteptarea micutei Anais
Olgutzika spune:
Simo, vreau ca din galeria pe care o vei primi sa faca parte si fii-mea, nu de alta, dar presimt plamani puternici la ea, ca parintii ei au destul volum ! Cum sa fac sa ii explic asta lui Samuel? Sa il momim ca il asteapta o gagica la iesire si ca daca se grabeste, nu il asteapta decat mami, tati si David? No chicks? O merge ?
Apropos, cum se mai simte David?
Olga 31+ cu Ioana-Sofia
natynic spune:
Nu, Raluk, nu e nici o problema cu apa minerala, doar ca EU sunt acum f balonata si n-am voie sarat deloc din cauza tensiunii, ori apa minerala are saruri. Plus ca am regurgitatii acide, stand si atat la pat. daca ti-e bine cu minerala, bea linistita.
Idem Lyvy, daca ti-e bine cu ceaiul bea, mama!
Olgutzika: cand eram eu la spital cazata cu lauzele, toate mergeau la alaptat in halat ca era realmente frig pe hol; de prosop sau de bumbac, in orice caz insa NICI UNA nu avea halat frumos, e aiurea sa-ti aduci haine bune la spital, zau. Acu, unde nasti tu stii probabil ca e inca mare-mare santier si va mai fi, curentul e groaznic pe holuri insa bebele il ai in salon si wc la fel, asa ca...daca mai intra in bagaj ia halatu, daca nu-nu. Multumesc de incurajari,, logica imi spune si mie aceleasi lucruri dar nu e o chestie de logica-oricat lupt si ma tin tare, tot am momente in care ma simt ca un animal pus in lesa sau amenintat de tot felul de pericole, singura in casa ore si ore in sir-Doamne iarta-ma, cine n-ar avea si momente cand teama explodeaza?? Oricum diseara musai iau 1/2 de Diazepam.
Simo, si pe tine. Deocamdata tu esti modelul pt mine si Stela, caci tot asa a fost discutia si la mine inca din decembrie, de sapt 34 si mi se parea o eternitate. Asa ca iti doresc saptamani cat mai multe inainte pana la 40, ca sa vedem si noi ca se poate!
naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png