Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(62)
Raspunsuri - Pagina 4
natynic spune:
Ma duc sa pap mamaligutza cu branza si un pic de shalau
naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
ramo_cata spune:
sper ca si acest capitol sa fie la fel de bun ca cel trecut...fara vesti proaste ...sa auzim numai de bine...
numeioana-eu beau iaurt/lapte pe fiecare zi si cand vreau sa mai scap de apa plata imi fac ceai de tei ...sucuri din comert beau fff rar...daca vreau suc imi fac in casa ...
mihutza-drum bun spre usa si sper sa ne auzim cat mai repede si sa nu ne uiti...
acum va las ca vrea puiul meu sa intre pe calculator..a.cum s-au terminat stirile din sport si imi ia locul...pup toate mamicile si burticile si daca nu mai intru va zic noapte buna si somnic usor
ramo26+ 26 sapt
bebicul_meu
bubu05 spune:
Bitza, eu luasem unul sport si am dat vreo 2,5 mil pe el, ieftin, rotile erau duble si mobile. Era usor de intretinut, il spalam in cada si se usca repede, fiind vara, in cateva ore pe balcon, imi placea ca se strangea "umbrela" si ocupa putin loc. Cea mai nasoala faza e ca ii cadeau rotile si ramaneam cu carutul schiop in drum, , daca mai aveam si cosul plin de cumparaturi...belea mare...plus ca era f. jos, adica ii venea bara de protectie copilul in dreptul capului si i-am pus o perna sub fund, avea 8-9 luni, cam asa...plus o perna la spate, ca nu era perfect vertical spatarul...oricum, am luat teapa si sa nu mai aud de ele.
Olgutza, sincer, iti zic ca aveam bagajul facut, ditamai rucsacul si am venit acasa cu inca unul . Am stat 4 zile in spital si zilnic ii mai ceream cate ceva sotului...daca mai mi-aduc aminte:
- pt. mine: cosmeticale(sapun, pasta de dinti...bla, bla)
- vreo 10 perechi de chiloti, ca se pateaza, nu gluma
- vata, comprese sterile
-garmastan pt. sani si o tinctura de galbenele pt."taietura"(asta recomanda Tutunaru)
- pijama, camasa de noapte, papuci(unii de plastic pt. dus, unii de panza pt. salon), sosete, prosoape
- mobile, am doua, o merge unul
- plus lingura, farfurie, pahar, servetele uscate si umede(foloseam de la bb), prosopel pe care mancam
-pt. bb:pampersi, servetele umede, bepanthene de fundulet, sapun de bb, comprese sterile, ser fiziologic, hainute de schimb pt. iesirea din spital(acolo il imbraca in scutecele si camasuta de la ei), prosop, scutec de finet(il tineam pe el cand statea langa mine in pat)
...nu mai stiu daca era ceva, dar multe, oricum...se strang si casolete in care primesti mancare de acasa...le mai dadeam randunoiului cele folosite/murdare...
Naty, pofta buna!
Oana 24+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Mihutza, drum bun, calatorie usoara si sa ajungeti cu bine!
Asteptam vesti bune dupa ce te instalezi!
Oana 24+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
RalucasS spune:
Am trecut doar sa va salut, pt ca nu pot sta in seara asta pe forum, inca mai fac pregatiri pt plecarea randunoiului maine dimineata, fac si de papica un rasol de vita cu hrean si mamaliguta...
Nu am citit din urma, am ramas la pag 17 cap trecut, dar recuperez maine, dupa ce raman singurica...
Va si va urez noapte buna!
32+ Lucas
Simo27 spune:
Olga,mersi mult e galerie!
Si multumesc si de grija ptr DAVID,care si-a revenit spectaculos,nu mai are nici o problema,a fost tati cu el sapt trecuta la control si nu mai vede deloc dublu,muschiul ochiului si-a revenit f bine in urma tratamentului,capul e drept ca un bat,si toate astea numai si numai cu ajutorul Bunului Dumnezeu,care nu ne-a lasat,si sunt sigura ca nici de acum inainte nu ne va lasa!
Naty,sa ma ajute Dumnezeu in continuare sa duc cat mai mult bebele in burtica!Ma rog sa nu va dezamagesc...
Merg in patut,vise placute
Simo,mamica lui DAVID,32+ cu SAMUEL
natynic spune:
Pleaca si Mihutza...mi-a venit sa si plang de emotie (eu nu va inchipuiti cati oameni dragi am petrecut la eroport plecand pt totdeauna, inca de la 4 ani, deci de pe vremea lui Ceasca, cand chiar nu stiai daca ii vei mai vedea pe acei oameni vreodata, e clar ca sunt profund marcata, cu toata circulatia si comunicarea de acum)
Olgutzika, voi ma omorati pe mine cu bagajul de spital, cred ca e imp sa afli si regulile locale, ca vezi ca difera...uite, pt taietura la Giulesti nu se foloseste crema de galbenele ci Carpicon (e ff bun), inainte de nastere nu te lasa cu camasa ta ci abia dupa, bebele pana pleaca sta numai in scutecele lor, pt bebe vor produse Sanosan si in nici un caz Johnson, prin spital circula infirmierele locale care mai vor sa faca un ban cu absolut tot ce-ti trebuie, de la hainute de bebe de tot soiul, pana la pompe de muls, cosmetice, burtiere etc si deseori la preturi net mai bune ca in oras. Deci chiar nu merita sa iei toata casa dupa tine la inceput, ca regulile sunt stricte. La Municipal nu e asa, nasa mea s-a dus cu geamantanul dupa ea de la inceput. O sa o mai intreb maine exact ce cerinte sunt si-ti zic.
naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
gudinde spune:
quote:
Originally posted by Olgutzika
Bubule, tu ce ai luat cu tine la spital? Ca ma trec fiori cand citesc de mamici care si-au luat si cartele de telefon fix, ca masura de precautie pentru situatia in care nu le merge mobilul...sau forfecutza de taiat unghiutze de bebe...Ok, de acord cu ce am aflat la fetele de ianuarie -februarie: tampoane de vata infasurate in tifon, pentru dupa nastere, la spitalele unde nu sunt tolerate tampoanele, chilotii, etc. Oricum, am de gand sa imi intreb si doctorita despre "necesar", dar parerile voastre nu pot fi decat utile!
Andreea, ! Mai am maine un termen de raportare, si luni ultimul! Si cred ca eu una am terminat cu 2007 . Spor la treaba si tie!
Olga 31+ cu Ioana-Sofia
Olga,
Cum te inteleg ...
Si eu sunt in raportari. Pt maine am de terminat una si am venit de la servici ca un arici. Am intrat un pic pe DC ca sa fetele de la PCOS, sa va citesc pe voi si sa ma mai relaxez.
Uite, am cautat pt tine si cam asta am gasit:
SPITAL:
Pentru mamica:
- Bephanten
- servetele nas - batistute
- sapun
- periuta de dinti
- pasta de dinti
- pieptan
- tampoane
- strugurel de buze
- hartie igienica
- elastice de prins parul, clame
- bila de cauciuc - sau ceva de strans in mana in timpul travaliului
- aparat foto
- chiloti cu burtiera
- sutiene de alaptat
- tampoane de sani
- pompa de muls
- mameloane de cauciuc - sterilizate de acasa!
- prosop moale pentru sani
- sosete - 3 perechi
- camasi de noapte - 2-3 bucati
- halat
- papuci de casa si slapi pt. dus
- bani pentru asistente
- prosop de fata
Pentru bebelus:
- vata (2 pachete mari!)
- body
- pantalonas
- caciulita
- salopeta cu maneci
- botosei
- paturica
- pampers
- prosopel moale
- servetele umede
- ulei de corp
adriuta spune:
buna seara....dimineata aici pe coasta de SV :)))
M-am trezit azi dupa 9. Am dormit neintoarsa de aseara de pe a 11 ssooo... pot sa spun ca am avut o noape buna.
Am pus de o ciorba de burta si niste piftii( au avut succes de sarbatori asa ca ... au fost cerute din nou). Acum mi-am facut o cafea cu laptic (condensat ca ala proaspat...hmmm...pardon care trebuia sa fie proaspat am constat cu stupoate ca era acrutz...mama lor ca e a treia oara cand o patzesc, noroc ca mi-l schimba cu atul)
Acum fug sa recuperez si care mergeti in patuc vreau sa v urez noapte buna
Paaa
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
32+ cu ADRIAN
cory3maz spune:
Salutare,
si eu am de recuperat la greu pagini restante si interesante.
Am avut o zi de cosmar, iar Larisa m-a scos din pepeni cu mofturile ei.
Dar probabil ca voi citi la noapte, cand o sa am insomnie. Acum ma duc sa o adorm pe Larisa ca e lesinata de somn.
cory3maz, mamik de Larisik si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
http://good-times.webshots.com/album/561981234XvGAwK?vhost=good-times
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png