Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 7
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Mamicilor, nu stiti nimic de scaunele alea auto? Trebuie neaparat sa ii iau lunganului meu. Cei de la Inglesina mi-au spus ca nu au in stoc decat Moovy, e 360 RON.
Ma bag la film.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
sim,eu as prefera primul sau al doilea model care le-ai postat,sunt mai safe parca,mi se par mai comode si de calitate
pozici
Ebonee(02/10/`07)
danielle02 spune:
ati plecat toate la somn?
mi-am schimbat semnatura nu am de lucru`
pozici
Ebonee(02/10/`07)
luy spune:
Rodica, tare frumos Darius, ptiu,ptiu sa nu-l deochi cum rade el din toata inima !
danielle, esti o scumpa si in plus ai admiratia noastra pt faptul ca te descurci si cu serviciul si sa ai grija singura de Ebonee. Chiar asa, cand tu esti plecata, cu cine sta ? Mai e sora ta la tine ?
Sim, vizionare placuta ! Nu stiu ce sa-ti zic de scaune, am crezut ca or sa-ti raspunda mamicile cu experienta. Nu ma pricep la isofix si alte alea...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
carpatina spune:
La noi au inceput vizitele de "la revedere"... nici nu-mi vine sa cred ca a trecut o luna... desi mi-e dor de "normalitatea" de acasa (casa din Belgia) imi vine greu sa ma desprind de aici... eh.. asta e..
Uite si niste poze cu mine.. sa nu ziceti ca nu sunt de gasca si nu bag in seama ce ziceti
http://picasaweb.google.com/carpatina.be/MamaDeIoana
Oricum, dupa vizita de azi de la coafor arat altfel..
Annisio, oricum n-ai fi dat peste mine in mall.. ca vineri plec.. si nu cred ca ziceai de mall-ul din Belgia.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
bikmaria spune:
nu am plecat la somn dar am citit ceva de m-a luat cu dureri de cap:
am intrat la STRUMFI DE IULIE -AUGUST sa vad cum isi diversifica mamicile bebei mai maricei ,bunnnnnnsi ce-mi vad ochii:CONDOLEANTE,CONDOLEANTE ,mai sa fie ,mi-se face pielea de gaina si ca o colega a noastra detectiv ,caut in urma si ajung la capitolul 42 pe la pag 12 si citesc un msg prin care o tipa din grupul lor anunta sac ceva de genul:nu pot sa mai scriu pe forum sotul meu a murit intr-un accident in FRANTA " stupoare pe bietele fete ,toate care mai de care sa-i fie alaturi ,a doua zi ,alt msg prin care tipa spune ca au sunat-o de la firma ca a fost o greseala ...dar mai bine cititi voi ,oricum colegele ei au inceput sa-si puna intrebari ,daca este adevarat sau fals ,mai ales ca tipa nu avea nici o poza pusa cu ea sau bebeul ei
hai ca scrisei o telenovea ..scuze daca nu va intereseaza subiectul ,dar mi s-a parut tare deplasata faza
bumbita spune:
quote:
Originally posted by anomar12
Fetelor eu nu ma indur s-o scot la plimbare pe pitica. Mi se pare prea frig sub 0 grade. Voi cum faceti cu plimbarea? E o limita de temperatura sub care nu-i mai scoatem sau cum procedati? Eu imi fac mustrari si ca nu o scot la aer dar mi-e si frica sa nu raceasca ca nu mai e invatata cu frigul deloc. Oooof, asta cu plimbatul n-am inteles-o deloc.
http://community.webshots.com/user/anomar12]poze
in sfarsit si cineva din craiova....deja intrasem la banuieli...ma intrebam daca nu cumva am intrat la mamici de bucuresti...asa de bine va cunoasteti si vorbiti intre voi.
va spusesem azi la pranz patania mea cu bebe mancaciosul...ei bine, ce ma asteptam...a scos afara cred ca jumate din cat a mancat...saracutul...nu ma mai pun eu la mintea lui.
roxana revin si eu la intrebarea de la pranz :ce sterilet iti vei pune si ce analize vrei sa faci? iti multumesc.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
danielle ce mai face scumpica ebonee? cu cine ai lasat-o casa? felicitari pentru curajul de a te duce la serviciu asa repede.
nu stiu la cine am citit ca adminstreaza fe la copil....a fost prescris de dr? pentru ce motiv? mie nu mi-a prescris dr, ci mi-a zis ca fe este recomandar, in caz de nevoie, dupa incetarea alaptarii, chiar si mixte.
bumbita spune:
carpatina se vede ca esti o mamica f fericita.iti sclipesc ochii. cum e cu steriletul? hai ca eu sunt acum axata de problema asta si va intreb pe toate...cum este procedura?
bikmaria spune:
BUMBITA eu am avut sterilet vreo 3 ani ,era pus pt o perioada de 5 ani dar l-am scos cand m-am hotarat sa fac bb 2 ,te duci la ginecolog ,hti face analize-Papanicolau,clamydia ,...daca totul este in regula iti monteaza steriletul ,nu mai tin minte ce sterilet mi-am pus atunci ,iar acum trebuie sa treaca 6 luni ca eu am nascut prin cezariana ,dar iti recomanda gine probabil