Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Piciulika, Hinweis de la Marunzika: la H&M au reduceri!
Marunzikai.

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Asaaa, in alta ordine de idei, Tomasa, La Multi Ani lui Tudor, sa creasca mare, sanatos si sa aiba grija de surioara lui

sarbatoritilor zilei

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

am aparut si eu de la treaba,simt ca mor de oboseala si mai am de spalat si hranit puiutz de mami,noroc cu ea ca e tare cuminte

luy stiu ca e nasoala senzatia cand se mai lovesc micutzii dar sa stii ca e abia inceputul,sa vezi cate cazaturi,coate si genunchi julite o sa mai vezi.nu te mai speria asa tare
andries am vazut si eu pozele cu,copiii minunatzi,sa iti traiasca
nu pot gasi pozele marunzika`i ma poate ajuta cineva?
vazut poze cu Dariusucul rodicai un scump si jumatate
gema nu ma pricep la problema prietenei tale,dar sper din tot sufletul sa inceapa micutza sa manance,multi pupici.

am fugit la putzait bebelusha,poate mai intru mai incolo daca nu o sa fiu zombie de somn

Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:

vazut poze cu Dariusucul rodicai un scump si jumatate

multumesc Dani

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

a vazut si TEODORA pozae cu frumosul DARIUS si m-a intrebat daca aste lung drumul pana la Baia Mare.Oare de ce ?
doi frumusei .
P.S nu i-am spus Teodorei ca Darius mai are pretendente ,nu am vrut sa-i rup inima

Mergi la inceput

hi,hi,hi eu nu mananc litere ,eu mai adaug

Mergi la inceput

DANIELLE spor la treaba mamico ,stiu cum este si eu vin de la servici obosita ,si trebui sa fac teme cu cel mare ,sa fac baita la bebe ,mancarica ...si o astept pe LOREDANA ,dar in zadar ,uite iti ofer si un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Magda, nu am vrut sa fiu asa vehementa, acum am recitit mesajele mele. Pur si simplu mi s-a parut prea prudenta pediatra voastra. In fine, apropos de medicamente, sunt convinsa ca pediatrii au experienta si sunt capabili sa diagnosticheze si sa dea un tratament. Ma rog, marea lor majoritate. Problema este ca fiecare copil e diferit, nu merge totdeauna un tratament la toti copiii. Parintele insa observa daca e mai bine sau nu si atunci ma calca pe nervi medicii care insista sa nu il schimbe desi nu observa reactiile fiecaruia.

Va las ca Alex e super rasfatata ca a venit taica-sau si ma calca pe nervi. Poate o culca el sa ma scuteasca de nervi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mamicilor, nu stiti nimic de scaunele alea auto? Trebuie neaparat sa ii iau lunganului meu. Cei de la Inglesina mi-au spus ca nu au in stoc decat Moovy, e 360 RON.

Ma bag la film.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

DANIELLE spor la treaba mamico ,stiu cum este si eu vin de la servici obosita ,si trebui sa fac teme cu cel mare ,sa fac baita la bebe ,mancarica ...si o astept pe LOREDANA ,dar in zadar ,uite iti ofer si un

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

multumesc Maria
e greu dar tareee placut cand esti pe "chelea" ta

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput