Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Multam de sfat. O sa incerc sa sun ... dar am foarte mici sanse sa imi raspunda cineva. Vezi domne', sunt foarte ocupati angajatii romani din consulat, si nu au timp sa raspunda la telefon .

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Gabriela, sunteti atat de frumoase, tu si Sara! am vazut cum Rox te-a trimis la maternitate :)! nu degeaba e ea om de baza aici :).

am o carticica despre diversificare, o s-o trimit pe mail-ul comun.

dupa cum vad, fata mea e cam singura salbatica de pe aici... sper sa fie doar o etapa, totusi...

va plac cercelusii Raisei mele? :) eu sunt innebunita dupa ei! i-a primit de la fratiorul meu si sunt din aur de 18k:
http://family.webshots.com/photo/2669562420072503584zeZHAl

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ramonaiani, tu vrei sa-i faci pasaport ca sa fie sau intentionezi sa pleci curand in Ro? Nu de alta, dar in tara poti sa-i faci mult mai repede si mai ieftin - nu stiu cat dureaza la voi, dar in Belgia, ca sa-i faca pasaport dura cel putin 4 luni.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Hai ca ma apuc eu de capitol nou... daca mai tin minte cum se face

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Simona, sunt tare frumosi cercelusii, dar si posesoarea lor e scumpica tare. Si are ochisori albastri

Ma apuc de capitol nou (anunt, ca sa nu imi dau peste degete cu altcineva).

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by ramonaiani

Am si eu o intrebare pt fetele care si-au adus puii in RO de sarbatori: ce fel de poza ati facut pt pasaportul copilului?
Mi-e ca ii fac eu unele si ma trimit aia de la consulat de la Bonn vreo 250 de km inapoi, ca nu-s alea care le vor ei...

Eliza (06.09.07)

Ioana a mers cu pasaport olandez.. din cate imi amintesc nici Andrei al Nanei nu a avut pasaport romanesc... Dar sunt sigura ca pe langa consulat e un atelier foto care stie ce fel de poze trebuie.

=====================

Asa este. Noi i-am facut pasaport aici lui Andrei si ne-au facut ei poza la sediul politiei unde se elibereaza pasapoartele si e valabil 5 ani. A fost mai complicat cu statul la poza, dar pana la urma am reusit.
Bafta!

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Ma apuc de capitol nou (anunt, ca sa nu imi dau peste degete cu altcineva).

Auchiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Ramonaiani, tu vrei sa-i faci pasaport ca sa fie sau intentionezi sa pleci curand in Ro? Nu de alta, dar in tara poti sa-i faci mult mai repede si mai ieftin - nu stiu cat dureaza la voi, dar in Belgia, ca sa-i faca pasaport dura cel putin 4 luni.

Pai ca sa trecem granita, ne trebuie cica un docoment cu poza . Cum certif de nastere n-are poza, tre sa facem la consulat un act, care-i valabil doar o trecere de granita. In tara o sa ii facem pasaport. De-aia n-am vrut sa ne ducem in Ro de sarbatori, ca toti sunt in concediu si ne-a fost frica sa nu ne trezim ca n-avem pasaport si nu mai pot pleca cu ea de-acolo.
Aici dureaza chiar mai mult de 4 luni. De-aia ne-au si zis la consulat ca nu renteaza sa depunem actele la ei si sa asteptam.

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by bebeka

A venit postasul cu alocatia!
Nu inteleg de ce:cand am depus dosarul am atasat si extras de cont!
Ce pot face ca sa intre totusi banii pe card?
Am facut cont la Bcr.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Cica prima data vine oricum prin posta si de abia de la a doua vine pe card.Intreaba pe Sim, ea cred ca primit-o si pe a doua.

Mergi la inceput