Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Nana,ai un baietel superb! Iti tinem pumnii!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nana ai un baiat foarte frumos!! Sa ai noroc la Boston!!

si in alta ordine de idei, ca tot va aratati stresate de diversificare, ia uite cum arata rezultatul final pe la doi ani eeee? merita stresul?

http://good-times.webshots.com/photo/2176670410097025810IqawPC

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gabi, sunteti niste frumosi! Sara e de milioane si incepe din de in ce mai mult sa semene cu tine. Doamna blonda e sora ta?

Nana, Andreiutz e ca un bibelou!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Nana baiatul frumos. Sa dea DD sa va intoarceti de la Boston, sanatosi si fericiti toti trei.

Acum sa va spun alta bele de la dr.M-a luat la intrebari cu putulica, cum este?eu zic bine, la care ea ma intreaba am decalotatooo nu???????
eu: nu, avem timp suficient'dr> cum a scapat ???????? eu: nu am vrut;
ea: pai trebuie sa o facem ca dupa 6 luni o sa constientizeze cei facem si il doare mai rau, si asa acum o sa sangereze; eu: mai astept..... si tot asa pana am zis bine data viitoare, dar nu am specificat cand. Nu am de gand sa decalotez, voi pana la urma cum ati procedat? ca nu a mai spus nimeni nimic de subiectul asta de cand eram
gata , face scandal teroristul meu.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Andries, ceilalti doi sunt nepotii tai? Frumos, n-am ce zice. A mea si acum mananca ca un purcel. Poti sa ii citesti meniul pe haine.

Usturoi si ceapa manca si Miruna, cat era mica. Acum e domnisoara si nu-i mai plac. Fitze...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Carpatina, ma bucur ca ai pus poze, esti asa cum mi-am imaginat, o draguta! Drum bun maine si sa ne auzim cu bine!
Sim, eu am Chicco Vector pt. Tudor si nu sunt multumita de el. Acum cu sigurnata as cumpara altceva, prietenele mele sunt multumite de Maxi Cosi.
Bee, ai copii f. frumosi, Ana e o dulcica. Ce conteaza cu cine seamana atata timp cat sunt asa de reusiti?
Ana,nu stiam ca ai avut asa probleme cu alergiile la Miruna, eu retinusem ca a fost ceva cu stomacul. Bine ca nu s-a intamplat o nenorocire cand cu greseala soacrei tale, Domane fereste!
Nana, succes, draga mea! Ne rugam pt. Andrei! Chiar ieri am citit pe "parintii intreaba" un subiect despre Sindromul West, ma intrebam daca te-ar ajuta cumva ce scriau fetele acolo.
Magdaz, am banuit ca esti medic, mereu raspunsurile tale erau f. pertinente si cu termeni medicali. Frumoasa dargrea meserie ai si cu mare raspundere.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nana, Andrei este foarte, foarte frumos! Asa finut si expresiv! O sa aiba Doamne Doamne grija de el si va fi bine, sanatos! Noi tinem pumnii!
Ana, multumesc mult, doamna blonda e sora si nasa Sarei. Nu prea semanam, asa-i?Ce-ti fac copilasii frumosi?
Roxana, chiar te rog sa-mi trimiti linkul daca ti-e la indemana sa ma crucesc! Nu-mi vine sa cred! Cu diversificarea, exact asa ma gandeam si eu! Si noi de saptamana viitoare incepem! Multumim de complimente, sa stii ca tare bine ne-am simtit acasa!
Andries, ce tare faza cu usturoiul. Asa auzisem si eu, ce nu mananca copilul in primul an de viata, nu va mai manca.
SiBv, sa stii ca asa a fost…Asa minunate au fost fetele. Pe mine una tare m-au ajutat!
Danuta, esti o draguta! Asa e, tare marisoare au crescut Lara si Alessia, nepotelele.
Mandarinuta, multumim! Bine ca a scapat si pitica ta de vaccin. Mie mi-a prins bine articolul tau!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by isabeluta

Noi ne confruntam in continuare cu aceeasi probleam:ziua papam la 3 ore si juma noaptea ne trezim in plansete de foame si la 2 ore si jumate.

Eu am luat o hotarare fff dureroasa pentru mine: incep dversificarea la 4 luni si o saptamana. Nu dati cu rosii, nu vreau! Pur si simplu e cea mai buna solutie pentru el. La 1 martie incep serviciul am de ales intre a lasa puiul cu lapte muls de la mine pentru 2 sau chiar 3 mese (ceea ce e f putin probabil - eu nu am reusit pana acum sa strang mai mult de 100 ml) sau sa aiba 2 mese diversificate si restul papa de la mami lui.
Ma consolez cu gandul ca a papat 4 luni, ca are greutatea super ok si ca nu sunt o mama chiar asa denaturata...

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Sa nu mai spui asa nici in gluma, cum sa fii denaturata? Este foarte ok sa incepi diversificarea din a 5-a luna de viata a copilului, nu ai vazut ce se recomanda si in Germania, pe schema Maruntzikai? O sa fie totul ok, important e ca l-ai alaptat exclusiv si ii vei da in continuare san, nu ai de ce sa te intristezi din faptul ca ii vei introduce si alte alimente, o data si o data tot era firesc sa se intample si chiar nu mi se pare prea devreme. Nu-ti mai face probleme, bucura-te mai bine de perioada ce ti-a ramas de petrecut cu puiul tau.

Mergi la inceput

Sim, eu i-am dat usturoi dupa 1 an, nu se omora dupa el atunci, dar acum ii place mult, il papa fara probleme. De ceapa insa nu se atinge, iar pe asta i-am introdus-o mult mai devreme, fiarta in supa. Poti incerca si mai devreme cu usturoiul, cum spunea Andries, dar vezi cum il tolereaza si baga-l neaparat oparit la inceput, nu crud, pt. ca ii poate provoca arsuri la stomac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by tomasa
Nana, succes, draga mea! Ne rugam pt. Andrei! Chiar ieri am citit pe "parintii intreaba" un subiect despre Sindromul West, ma intrebam daca te-ar ajuta cumva ce scriau fetele acolo.

Merci mult. AM citit si eu subiectul ala dar Andrei nu se incadreaza in asta. La el sunt altfel spasmele.Nici nu mai stiu ce sa mai zic. Sper sa gasim rezolvare curand.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput