Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Andries, multumesc mult de tot.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mandarinutza spune:
Bee, am vazut pozele cu frumosii tai. Ana e tare frumusica .
Andreea11, ma bucur ca ati treut cu bine de interventie.
Roxana, si mie mi-a placut tare mult Siberia, e un joc deosebit.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
slippers76 spune:
Andreea, dar noi eram acasa... Si nu pot sa-ti spun in ce hal urla. M-am speriat rau de tot, mai ales ca el nu-i plangacios.
Rox, pe la 7 luni si ceva, au inceput sa-i apara Mirunei niste eczeme urate pe fund. Toti pediatrii au bajbait (ca de asta mi-e asa de ciuda pe pediatrii care nu-ti dau trimitere la dermatolog pentru probleme de piele, ci incearca tratamente pe copil). Cert e ca s-a agravat problema si a inceput sa-i coboare pe picioare. Am ajuns si la dermatolog intr-un final si ne-a spus ca e clar alergie, ca alergenul nu este exogen (din afara, adica detergenti sau praf sau alte alea), ci ca e din interior, adica din mancare. Si a inceput sarabanda testelor si pana la urma se pare ca era de la fierul pe care il dadeam. Sau cel putin asta e concluzia la care am ajuns cu dermatologul, ca de fapt nu se stie sigur. Pe urma, pe la vre-un an si ceva, era la soacra-mea si a facut rosu in gat si o idioata de pediatra i-a dat Ospamox, si soacra-mea, si mai idioata, i l-a dat, fara sa ma intrebe si a facut alergie la el (urata, ca era s-o pierdem,). Si mai are si tot felul de reactii pe piele, ca si mine. Isi pune tot felul de zdranganele, inele, bratari de tabla si imediat se irita si face bubitze, la fel ca mine. Eu nu pot sa port nimic de metal. Si verigheta o port cu greu, ca tot fac rani pe sub ea.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
sim_stoian spune:
Neatza!
Ana, nici Stefan nu avea deloc fular, era bagat in fash si cu caciula groasa pe cap. Vad ca varsta a treia are o pasiune bolnava sa isi bage nasul unde nu le fierbe oala Imi aduc aminte ce imi povestea bunicul. Cand erau tineri si stateau la casa, aveau niste vecini batrani vizavi care spionau tot ce se intampla la ei in curte. Pana intr-o zi cand si-a dat bunicul pantalonii jos si le-a arat fundul gol
si s-au lecuit de uitat prin curti straine
. In alta ordine de idei, nu cred ca pot sa aplic tactica asta, dar cred ca o sa merg pe varianta Mandarinutzei.
Devylla, cu mama am noroc, nu suporta caldura, asa ca nu ma bate la cap pe tema asta.
Mandarinutza, multumesc de info, o sa le salvez sa am material de studiu. Asta cu mersul de-a busilea nu o mai auzisem, Doamne cate poate inventa mintea omului...
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
bebeka spune:
este a treia oara cand scriu!!
Beede unde se ia lanolina?
Care aveti body rosu de la Z l-ati spalat cu rufe deschise la culoare?Iese?
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
slippers76 spune:
Sim, bestiala faza cu aratatul fundului. Chiar ar merita-o unii.
Bebeka, Rox, se gaseste lanolina in farmacii. La Sensiblu cel putin au.
Vlad (01.09.2007)
bebeka spune:
Slippers si eu fac urat de la gablontzuri!Suport numai aurul si argintul.Daca-mi pun cercei gablontz imi dau intai cu antibiotic la gaurici si apoi ii pun!dar asta se intampla rar.
bebeka spune:
Si uite asa imi raspund singura cu cine o semana si fata mea asa sensibiloasa la piele!
Eu,daca nu ma dau 2 zile cu crema pe corp ma ia o mancarime si mi se albeste pielea.Ca sa nu mai zic ca am numai fire de par pe sub piele si se mai infecteaza si alea uneori!
sim_stoian spune:
Danielle, si mie imi plac mai mult cele de la Inglesina. De cand mi-au zis ca nu mai au primul tip de scaun in stoc, parca l-as vrea tocmai pe ala . Poate o sa ma bag la un Maxi Cosi la urmatoarea marime de scaun.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
slippers76 spune:
Bebeka, io gablonturi nu pot sa port deloc. Am perioade cand fac urat si la aur si argint. Asa ca singura mea bijuterie e verigheta
Vlad (01.09.2007)