Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

LUMINEL,LA MULTI ANI BAIETELULUI TAU FLORIN!MULTA SANATATE,SA CREASCA FRUMOS,CUMINTE SI SA ISI BUCURE PARINTII!
16+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

BUNA FETELOR!
CE MAI FACETI?EU NU AM MAI POSTAT DE CEVA TIMP MESAJE CATRE VOI PERSONAL PT CA NU AM AVUT INSPIRATIE
CE SAI FACI?BATRANETEA
APROPO FETELE CARE MERG LA ECO-VOI CAT PLATITI LA E ECOGRAFIE PT SARCINA?EU AM FOST AZI SA MI FAC PROGRAMARE PT MAINE SI AFLU CA SA DUBLAT PRETUL-ADICA 1100.000 LEI VECHI
VOUA NU VI SE PARE MULT?
ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE SI AVETI GRIJA DE VOI SI DE COPILASII VOSTRI!
16+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Luminel, sa-ti traiasca baietelul Florin Stefanita! La multi ani! Sa va aduca numai bucurii si sa fie sanatos!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

MIKYCRIS, eu acum 2 ani aproape, cand am facut eco 3D-4D am dat 3 milioane de lei vechi la Sanador. Tu ce fel de eco iti faci, tot 3D-4D? Stiu ca sunt foarte scumpe.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Mergi la inceput

buna GINA!
eu trebuie sa fac eco normala ca cea pt sarcina de 6 sapt.
nu ti se pare mult?
16+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Ba da, e cam mult pentru o eco normala.

Dar stai un pic sa o intreb pe sora mea, ca ea a facut anul trecut 3D-4D cu mai putin, dar nu stiu exact unde si probabil ca cea normala e mult mai putin. O sun acum si iti spun imediat.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

MIKYCRIS, sora mea imi zice ca s-au scumpit destul de mult si ea a facut la Intromed (langa Foisorul de Foc) si a costat-o 1.600.000 lei vechi si a fost tot 2D, nu era 3D-4D. Se pare ca tu ai gasit mai bine. Unde ai gasit? Daca dai o cautare pe internet, poate gasesti in alta parte mai ieftin. Sau stiu ca daca iti da medicul de familie trimitere, parca la Sp. Filantropia era mai ieftin, dar ce stiu eu era acum vreo 2 ani 700.000 lei vechi.
Mai vroiam sa-ti zic ca e important ca medicul la care te duci sa fie bun si sa vada tot ce te intereseaza la eco.
Cam cu asta te pot ajuta. Imi pare rau, ca nu mai stiu mai multe.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

GINA,multumesc din suflet pt tot!
in legatura cu medicul maine va fi ziua cea mare si voi hotara daca va ramane sa nasc cu ea ori ba!aveti grija de tine si de andrei!
16+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Fetelor, va las, plec sa-mi iau piticul de la cresa, ne vedem maine!

MIKYCRIS, pupici si tie si aveti grija de voi. Vezi si tu acum cum te orientezi.

Pupici voua si piticilor!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

heloooo sunt tare fericita am primit rezultaul de la tri test totul e perfect si mi a confirmat doc ca e fetita i am vazut o si eu de data asta m a consultat pe fuga ca a intarziat cu consultatia si nu mai apucam sa merg la scoala dupa Tudor dar ce mai conteaza acu ca eu plutesc de fericire

Mergi la inceput