Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Anisiap felicitari!!!!!!!!
Ti-am zis eu ca o sa fie bine, ai vazut?
Felicitari pt bb-lina si eu ma bucur mult ca o sa am fetita
Duminica ma duc si eu la eco la doctora mea, trebuie sa ma duc si cu datele de la 4D, dar nu ma stresez ca fetita mea e sanatoasa.

25+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

BUNA FETELOR!
CE MAI FACETI?EU NU AM MAI POSTAT DE CEVA TIMP MESAJE CATRE VOI PERSONAL PT CA NU AM AVUT INSPIRATIE
CE SAI FACI?BATRANETEA
APROPO FETELE CARE MERG LA ECO-VOI CAT PLATITI LA E ECOGRAFIE PT SARCINA?EU AM FOST AZI SA MI FAC PROGRAMARE PT MAINE SI AFLU CA SA DUBLAT PRETUL-ADICA 1100.000 LEI VECHI
VOUA NU VI SE PARE MULT?
ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE SI AVETI GRIJA DE VOI SI DE COPILASII VOSTRI!
16+

MIKYCRIS

Esti o fericita, la medicul care imi urmareste mie sarcina, din decembrie s-a facut eco de sarcina (normala, 2D) 1.500.000, lei vechi, chiar in perioada cand eu a trebuit sa merg de doua ori pe luna la control...ce mai zici de asta?
Mentionez ca pana in decembrie, pentru fiecare eco de sarcina plateam 1 milion.

Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salutare fetelor
Luminel-lui Florin
Mikycris-bine ai revenit si tin sa-ti amintesc ca inca astept ceva ,ai uitat?
Anisiap-felicitari!!!!! ti-am zis sa nu te stresezi
Gina-cum ai facut ca ziceai ca de la 6 luni a inceput Razvanel sa faca ce imi face mie Giulia,cum l-ai dezvatat de figuri?
a mea baga niste crize de ma dispera si o las se se potoleasca singura dar nu am cu cine de mi-e mila ca ajunge la suspine si cum o iau in brate cum tace de parca nu am copil la casa si tot la mine in circa sta de ma invat sa fac lucrurile cu o mina
Kitzy-bafta la eco sa-ti vezi bb-lina cit mai mult,acum nu vrei sa ne arati pozele cu ea in burtica nici dupa ce nasti?

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Salutare, bre fetelor, da harnice n-am ce spune!

eu am avut ceva probleme cu nervii din cauza netului , da iotema!am intrat s ava salut

Anisiap felicitari pt rezultatul bun!!!si plutire de fericire frumoasa deacu incolo,

Kitzy, felicitari de ebelina grasuna, desi am mai facut-o. aa si multam de raspunsul dat foarte prompt.

La multi ani pt Florinel a lu Luminel

Adriana mai ai putin , iti doresc nastere usoara si rapida, cit despre baitza eu as incerca apa manual( cum o suporta corpul tau cel mai bine) sunt sigura ca vei gasi cea mai buna metoda pt bb tau.

pe cele nenominalizate va neconditionat si tot odata va doresc o zi excelenta.

Giani ,.... 33+ ca am dovada

AMR 7 saptaminisioare

Mergi la inceput

Neata'
ce faceti fetelor? veniti la cafea?

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Gbutuica-ati ales numele bb?

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Katiapam 'neata ce mai faceti? Cand e vorba de cafea hop si eu
Eu ma inteleg cu ficamea ca ea vrea desene care tocmai s-au terminat pe minimax si incerc sa-i explic ca eu nu le mai pot da o data si ii spun intelegi? si ea da din cap ca nu.
Na poftim am cu cine ma intelege.
Voi?

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
www.youtube.com/watch?v=pqL9EnRxzMY" target="_blank">teo la un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

anisiap, felicitari pentru bebita! Sa fiti sanatoase amandoua si ma bucur mult ca sunteti bine si ca este fetita, cum iti doreai!

katiapam, ce sa-ti zic, s-a cumintit singur, dar acum mai mare, pe la 1 an. Mai ales de cand e la cresa, cred ca s-a invatat un pic cu un program regulat si acum doarme singurel in patut. Cred ca la inceput a mai facut si la cresa figuri, dar cand a vazut el ca n-are incotro, s-a dat dupa ceilalti. Oricum, a invatat foarte multe la cresa. Eu sunt foarte multumita. Stie sa pape singur, sa faca la olita, cere cand ii e foame sau sete, danseaza, se joaca cu jucariile foarte frumos etc.

MIKICRIS, gbutucica, kitzy, ramyteo , Adryana_4u si celelalte fete, pupici multi.

Mai revin.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

katiapam , nume la bb: nehe, am avut , Dragos inainte de a ramine insarcinata, alexandru prin sapt 20 si aacu avem bb fara nume , probabil anonimus, avem o lista la care lucram , dar nu suntem hotarati.acu singurul care ne place e andrei, si merge si cu numele de familie, dar .........
Gina si io .

Giani ,.... 33+ ca am dovada

AMR 7 saptaminisioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

multumesc fetelor pt urari va pup pe toate sunte ti niste dulcici sa va traiasca bb-ii vostrii si sa fie sanatosi

Mergi la inceput