Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(5)
Raspunsuri - Pagina 7
ramyteo spune:
Adryana_4u sper ca nu ma supar ca ma bag dar cum ii faci baita dupa termometru? Aoleu da eu nu am facut asa ceva fetitei mele eu in tot deauna i-am pus apa sa o simt eu mai calie decat mai calda ca nu are nimic ii intaresti imunitatea si sa-ti spun apropo de soacre dar soacramea ii facea baita la nepotelele mele cu apa mai calda si saracele nu-s calite deloc si la doua saptamani sunt racite asa ca scuze dar eu asa ma facut . Apa mai calda ii accelereaza inimioara si poate pati si alte cele in unele cazuri, si dupa baita sa nu o imfofolesti sa transpire ca mai mult rau ii faci crede-ma nu de alta dar sunt foarte documentata in chestiile astea. Eu numai ma duc la dr. de familie si ii spun ce fac cu fata si ea atat zice "foarte bine" niciodata nu mi-a zis ca nu procedez bine.
Sper ca nu te-ai suparat da?
VA pupam si baita placuta
PS:ficamea adormea in timpul baitei asa mult ii placea
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
www.youtube.com/watch?v=pqL9EnRxzMY" target="_blank">teo la un anisor
nastasie spune:
nici eu nu i-am facut baie lui razvan niciodata dupa termometru.daca mi se parea mie ok atunci il spalam.nu am avut niciodata probleme.e fan apa si acum.nu ar mai iesi.
adriana&
razvan 01.11.2004
ramyteo spune:
Asa e cu cat apa e mai placuta adica nici rece nici prea calda cu atat copilul are 'comfort" sa-i spunem asa.
Va pup pe toate si mai vorbim ca azi nu cred ca o sa mai pot intra ca plec .
Multi pupici la copiii
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
Adryana_4u spune:
ramyteo, cred ca ai inteles putin gresit..inca nu avem bebele, doar am luat termometrul, si l-am incercat, sa vedem cum indica si cum sta treaba...urmeaza in 2-3 saptamani si bebita, si vroiam sa fiu pregatita...iar cu cotul, chiar nu-mi dau seama cum as putea sti daca e buna apa sau nu...de aia vroiam ceva care sa-mi indice, sa nu ma insel eu...
Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt
BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
katiapam spune:
Adryana-si al meu e mereu la 20 si cind il pun in apa urca si imi arata temperatura e gradat pina la 40 iar la 37 imi scrie ok
al tau cum e?
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
ramyteo spune:
Scuze pantru gresala dar asa am iinteles. Ei nici eu nu controlez cu cotul doar cu mana .
Ok. pupici si nastere usoara
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
Adryana_4u spune:
Katiapam, termometrul meu spune asa:
- la 20 C - COLD (prea rece)
- la 31 C - WARM (apa este potrivita pentru baie)
- la 37 C - HOT (prea fierbinte)
Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt
BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
acina spune:
Buna,
Adriana mai ai un pic , nastere usoara.Eu am nascut cu epidurala si a fost ok, l-am expulzat pe Andrei fara forceps si a fost destul de mare.4 kg.
O sa fie bine totul, o sa vezi.
Eu nu am avut termometru pt baie dar incropea sotul apa cu credea el ca e bine si a fost bine , Andrei adoara sa faca baita.De la 4 luni am trecut la cada mare ca dadea din picioruse si arunca apa peste tot in camera, asa era de fericit la baie.Si acum la aproape 2 ani il scoatem cu greu din baie.
Anca
20 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Ce activitate aveti aici!
Eu abia m-am eliberat, ca de azi dimineata am avut la treaba. 

V-am citit un pic pe diagonala.
Adryana_4u, katiapam, eu nu i-am facut baita dupa termometru. Nici nu am avut termometru de baie. Eu incerc apa cu cotul, cand mi se pare mai calda, dar de obicei l-am spalat cu apa asa cum mi s-a parut mie ca o suport de calda si nu am avut probleme. I-a placut la baita. Ma gandesc ca poate va faceti cam multe probleme din cauza asta. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"