LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(275)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki daca tot trimiti mail-ul sa nu-l pui in cel comun. de acolo se poate sterge usor.
Fetele interesate sa trimita adresele de mail personale prin Pm lui maraki.(e bine asa?)
Ioana mersi, eu cautam in drop.
Oana pai noi suntem cam puturosi dimineata. In sensul ca ajunge la gradi in jur de 9.30-10. De acolo il iau la ora 16, eu fiind acasa, nu are rost sa-l tin mai mult.
Orarul meselor e asa:
- pana la 9.30 se serveste micul dejun. (dar daca copilul intarzie, il da cand ajunge).
- 11= fructe sau suc de fructe proaspat facut.
- 12= pranzul (supa/ciorba si felul 2)
- 15.45= gustare
- 16 = acasa.
cei care stau pana la ora 18/19 mai au o masa, dar nu stiu in ce consta.
dorm de pe la 12.45 pana la 15.30. depinde de copil, nu-i trezeste, ii lasa sa doarma cat vor.
eu m-am dus odata la ora 16 dupa el si atunci il imbracau, caci se trezise de 5 min. Asa ca am avut de stat pana a coborat si pana si-a luat gustarea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Asa si fac Giova,pe mail personal.M-am interesat si eu la germanute de gradinite, 180 pe luna,program pana la 12.30, cu mancare de acasa

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Multam de raspuns. Aici ii culca la 13.30, ceea ce mi se pare tirziu. Pai el acasa cind se trezea la 8 jumate la 1 jumate pica lat. Plus ca daca e galagie, se trezeste imediat. Dar daca n-am avut loc in alta parte, asta e. Poate pt la anul cautam altceva.Plus ce nu-mi convine in aceeasi sala se joaca, maninca, dorm. Deci daca unul se trezeste si incepe sa se joace, hop si ceilalti fac ochi.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Sa stii Maraki ca si eu am fost surprinsa sa aud de la bona ca la gradinita asta unde-l duce pe Razvan sa se joace cu alti copii se vine cu mancarea de acasa! Programul e de la 8 la 12. In schimb la cresa unde-l duceam, si in acelasi complex si camin, se dadeau 3-4 mese (cum zicea si Giova, in functie de cat stateau copiii) si costa 4,5 respectiv 5 lei/zi. Mi mi se pare foarte putin, e supe rezonabil in conditiile in acre t ecosta in jur de 100 lei pe luna si copilul tau papa atatea mese. Chiar o sa o intreb azi pe bona cat e taxa la gradinita asta unde se duc piticii cu mancarica la pachet!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ioano ce motto ti-ai bagat

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Bai am doua stele ce tare sunt ...si eu iubesc doar una pe aia de la fotbal...mai am pana la 15 stele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana pai e ieftin ca e de stat. si se plateste doar mancarea, caci educatia e suportata de stat. poate la gradinita unde-l duce bona pe Razvan nu se plateste nimic, ca o fi tot de stat si aia.
la astea particulare platesti si mancarea si educatia copiilor.
maraki ce nasol...cu mancare de acasa. asa e si o gradi in alba, e particulara, 5 mil/luna si mancare de acasa.
oana si la noi e baiate pe cresele pde stat si mai nou si pe cele private. nu sunt locuri.... Am observat ca multi parinti prefera cresa si nu bona.
eu nu stiu ce sa fac de la 3 ani, caci unde-l duc acum nu au autorizatie de la ARACIP, ca sa functioneze ca si gradi. sa vedem daca o obtin anul asta, caci depun dosarul in martie.
La alea de stat...nu mi-l va lua din sept., ca nu va avea 3 ani impliniti...si cum nu am cunostinte in Tm....nici spaga nu pot da ca sa-l primesca.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Giova mananca Marco tot ce ii dau la gradi? Zi si mie cat platesti pt gradi lui Marco , ca am uitat de senila ce sunt.
Ioana merci de comentariile de la nasterea Buburuzului.
Irina bravo pt stele .

Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Eu ma mir cum faceti ...eu nu stiu dc Mario ar sta, cred ca ar plange o luna , nu ar manca nimic, chiar am sa il duc sa vad care e treaba, dar numai sa am zile libere.
Anca merci !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Anca
Oachi si mi emi se pare cam tarzior ora13.30 pt nani. avand in vedere ca la 90% dintre gradinite/camine programul incepe la8 asa ca e clar ca trezesti copilul la 7...pana l a13.30 sunt 6 ore jumate......foarte mult...
irino, s-ar putea sa te surprinda mario. Paote ca i-ar placea fff mult intre copii.
Ieri mi-a zis bona ca era o doamna de la Sanepid cand au ajuns ei la gradi, in consecinta doar Razvan a intrat in sala de clasa, bona a asteptat pe culoar sa termine dna inspectia. Si dupa vreo 10 minute, cand o fi depistat, a aparut Razvan strigand "mama, mama, mami-ami(nu stiu de ce zice mereu mami-ami si tati-ati)!", si i-a sarit bonei de gat si a dus-o de manuta in clasa. Si de frica probabil sa nu se trezeasca iar singur s-a jucat numai in jurul ei, si-a adus toate jucariile langa scaunul ei. Deci le place tuturor la copii doar ca e ideal sa vada ca nu raman singuri (fara mama, tata , bunica, boa) cel putin pana se acomodeaza mai bine!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput