LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(275)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ce aiurea mi se pare...
Sa platesti granita si sa aduci mancare de acasa

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

irina taci, eu cred ca iar place lui mario printre copii.
Felicitari pt. stelute!!! la cat mai multe.
Anca platesc 7 mil. pe program de 8 ore, pana la 16.
mananca tot piticul meu, bine sunt zile in care nu prefera ceva, dar oricum se compenseaza.
Imi place ca se gateste acolo, nu e firma de catering care sa aduca mancarea.caci sunt si gradi. dintr-astea.
le da sa manance cat vor, unii prefera doar supa/ciorba, altii felul 2.dar marco a mananca tot ce i se pune, rar cere supliment.
si am vazut ca le face bucatareasa fel de fel de figuri pe piureul de cartofi sau mai stiu eu. nu sunt super artistice, dar pe ei ii incanta.
acum cica ii invata cum sa urce si sa coboare scarile si sa manance singurei. I-au mai lasat sa pape ei, dar numai la felul 2.
Oricum marco acasa mananca singur, el cu o lingurita, eu cu alta.
scarile la fel le urca si le coboara, dar numai sub supravegherea mea.

ieri am desenat, i-am facut copacul prieteniei, doar numa cu palmutele lui, caci nu am avut alti copii.
Mama ce i-a placut!!! cum a venit Clau, l-a pus sa-si puna palma pe hartie si a facut el conturul. chiar m-am mirat ce bine merge.

De maine incepem o noua tura de Imuno Grip. cica vin iar niste raceli, asa ca ne vitaminizam.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Toanca nu platesti granita . trecerea e libera.
vai ce m-ai distrat!!!!

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Toanca mi-ai luminat ziua...dc il gaseam pe maimutoiul care rade umpleam pagina ...super.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Gio 7 mil la program de 8 ore e super.Sper sa gasesc si eu ceva convenabil pt Andrei.Ideea e ca trebuie sa fie gradi aproae de casa maicamii ca ea saraca nu are permis sa-l ia cu masina si nu vreau s-o trimit cine stie la ce distanta.Si sora-mea nu are mereu timp sa se duca...Voi vedea, deocamdata sunt in cercetari
Ce misto ca papa fara probleme Marco la gradi.Intrebam asta ca in ultima vreme fimiu imi cam face figuri la mancare.Numai laptele nu-l refuza niciodata.
Maraki chiar ca e aiurea cu mancarica de acasa , dar ma rog daca astea sunt conditiile nu prea ai ce face.
Ioana iti dai seama saracul ce disperat era sa nu cumva plece bona fara el.

Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Mai Mario nu papa singur la pranz , ba mai mutl de atat baga si blenduit, doar seara papa singur ca e mai putin.Asa e el mai blendalau.

Mergi la inceput

Ioana, mami ii spune si bonei? dragul de el...credea ca a plecat si l-a lasat acolo.
Anca pai in Bucurestui sunt preturi mult mai mari la gradinite. aici si sa caut alta mai ieftina, nu este, toate au practica acelasi tarif.
Marco a mancat prost toata vacanta. la munte mai nimic nu a mancat. de abia am asteptat sa-l aduc la gradi. aici e altfel...sunt multi copii si toti fac la fel:mananca.
am ramas cand am vazut ca papa tortul, caci duminica, acasa nici nu a vrut sa puna gura in el. la gradi...a mancat toata feliuta.
irina dar ai incercat sa nu o mai blenduiesti asa tare? sa-i lasi bucatele mici de tot. nu le mesteca?

_

Mergi la inceput

Giova mananca si neblenduit da tre sa ai o rabdare de fier si asa ca lapranz cand masa e consistenta inca o blenduim.Sunt cazuri cume supa de galuste cu un cartov , morcov, doua galusti pe care le ia asa fara nici sa le zdrobesc cu furculita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

am reusit sa pun si eu niste poze si cateva filmulete: Craciu, Rev, ziua strumnfei si de aseara. Intru pe subiecte mai tarziu un pic, acum mor de somn
http://www.dropshots.com/anastasia6#

Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Intrebare: indemnizatia luata in ianuarie e aferenta carei luni? Ca mi-au bagat azi banii si sa stiu daca sa intru in ei.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput