LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(275)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana indemnizatie e pe o luna in urma. parca asa stiu. Si eu am primit-o azi.M-a anuntat mama.
Ralu salutari.
irina tot e bine ca mananca si bucatele. lasa ca se va obisnui el.

pe mai tarziu, am plecat dupa copil si prin parc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Si Bia e blendarau de prinz!Macar la aia de seara se chinuie sa manince cu lingurita te miri ce....sau cu mina, desigur..ce ii place maninca ok, dar masa de prinz musai piureu si supa separat..

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Da Cata exact asa si noi si la prnz si seara,identic, seara ciugulim orice , papam iaurtri cu lingurita , mancam toate minunile cu mana. Apropo mai e vreun copil mare fan masline.Ca al meu baga la greu si asa drag imi e cum ma cauta prin casa sa imi de asamburele.
Cata ai aflat ceva de aia?Nu mai retin dc ai raspuns.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

sapt. viitoare ma interesez..Bia mesteca masline si apoi mi le scuipa in palma. Nu le papa adica, numai seva o ia!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Irina , maslinee daa.Am uitat sa va zic ce ne-a facut ndrei de Craciun.
Ornasem salata de beuf, cu bucatele de masline(fara sambure) si o lasasem pe masa.Ei ne-am luat cu treaba si nu am mai fot atente la el.Cand colo el ce facea- luase toate maslinele de pe salata si zicea 'immm bun" era plin de maioneza pe maini.

Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Oachi, e aferenta luni anterioare! Eu a mfost incantata alataieri cand mi-am verificat cardul si am vazut ca am 260 lei, deci aferenti lunii decembrie. Avand in vedere ca din decembrie am prins doar 3 zile mi s-aparut ffffff mult........asta numai daca nu m-a pacalit Cristi cand a scos ultima oara banii -a zis ca a scos toate cele 8 milioane din noiembrie- si mi-a mai lasat ceva bani!
Mie imi place ca papa Razvan mult mai bine cu bona si tanti insista si-i da mult bucatele, nu-i mai da nici macar rase legumele in supa iar marul i-l da intreg doar fara coaja!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Aha deci suntem si spiridusi maslinari.
Ioana bravo pt bona se pare ca e minciuna super nanny pe langa a ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Multam de raspunsuri. Asta vroiam sa stiu, mai ales tu Ioana daca in decembrie ai luat 6 milioane indemnizatia. Apropo, cele 260 mil poate erau 2 mil alocatia si doar 60 de mii indemnizatia. Asa s-ar putea. Intre timp, a sunat si sotul la directia de munca si ia zis un nene ca e pe luna trecuta. Deci am bani. Uraaaaaaa!!!!!

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Eu nu am luat nici o indemnizatie ca nu am muncit inainte deci chiar nu stiam ,iar alocatie o ia mama si am inteles ca ia si pe ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Fetele hai pupicei si we placut ca eu de acasa n-am loc sa intru la voi.Pa.

Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput