LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(275)
Raspunsuri - Pagina 17
toanca spune:
Ma bucur ca am reusit sa va distrez, dar intentia mea a fost sa scriu gradinita si nu granita.
E....acum ati vazut si voi ce a iesit...
M-am documentat cu emaiulul trimis de Maraki.
sincer...cred ca nu are rost sa mai comentez
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
d_melli spune:
Si eu am plecat acasa dar maine suntem pe baricade ca recuperam ziua data de guvern pe 24 ...ai a fost o luni si noi recuperam sambata...insa acum vine Marian si ma ia si mergem la centrul de joaca...biensure avec Mario.
Toanca da a fost super tare faza cu granita.
Weekend placut la toata lumea!
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
andiaroro spune:
io creca fusei colega de dadaca cu Alina ca tot cu Luceafaru si alte cele- o fi fost o moda la vremea aia.acu sa bat copii in puzzel-uri, atunci se bateau in "eminesciene".
ba in + ma mai si trimisera la gradinita la 2 ani si o luna va eram evoluata rau fata de vara-mea de 3 ani jumate: mai palavragioaica si stiam si poezii. Urmarea: dupa cum stiti, io n-am nici un Nobel ( si nici o sansa a-l avea vreodata), iar vara-mea, mutulica, se facu avocat de succes, da' unu din aia cu motorisca la gura....
sa va mai povestesc si de unchiul meu(nu e tatal vara-mi de mai sus), care n-a vb pana la patru ani un cuvintel si acu e prof de rom si regizor si turuie sa recupereze -cica...n-o fi recuperat inca in 60de ani -4
gata pe tema asat...ca asa avea si alte exemple
Irina, daca vrei vin si cu alte retete, da io am numai de din alea fara timp, da bune-bunee...ma laud singura
hai sa av zic preferata lui alex/
un vas ce merge al cuptor si apoi sta frumos pe masa, in care punem un strat de smantanica, unu de legume (bucatele de brocoli, de conopida sau de rondele de praz- fierte nitel inainte in apa si scurse bine), unul de telemea(feta) rasa, iar unul de smantanica, iar legume, iar branza, etx, dar musai sa sfarsim cu ceva smantana si, eventual,cascaval ras, asa...de frumusete...nu tr sare ca are branza, in principiu.....juma de ora la cuptorul incins si gata "gratin-ul de legume", adica gata cina pt tot familionu
m-am luat cu povestile si nu mai apuc sa scriu altceva ca tr sa fug la dr cu alex ca iara tusit de-a vomitat....dr e deja nitelus depasit de situatie...dar sa stiti ca am vazut toate pozele si al am citit tot
ana si alexandre (17.02.2006)
T_Ioana spune:
Ana...imi ploua in gura si doar ce am papat... Sanatate multa lui Alex.
Mai Irina, nu stiu daca e Supernanny bona mea dar cu siguranta 30 de ani de bucatareala la cresa plus crescut 4 nepoti (cea mai mica de 3 ani juma..deci are recente fazele astea) ii vin in ajutor. Iti dai seama cata experienta a acumulat. Pt ca sunt f multi copii la crese, la ora de masa, merg sa-i hranesca inclusiv asistenta medicala, bucatareasa....Asa ca a vazut tanti mea tot felul de mofturici si stie cum sa-l ia! Eu am ajuns sa aplic vorba unei amice "Nu mananci, nu-i avea-n matze!"....daca face figuri la mancare, la revedere, mananca masa urmatoare. Desi ar trebui sa mai insist ca de obicei e figurant si se rasfata asa aiurea dar dupa aia baga!
Oana, uite la asta nu m-am gandit! Deci se pare ca alocatia se acorda integral pentru luna in care implineste cupilu 2 ani! Eu credeam ca se calculeaza ca si indemnizatia in functie de nr de zile din luna in care se incadreaza (pana implineste 2 ani). Deci si copiii nascuti in data de 1 de ex primesc alocatia de 200 lei integral pt luna in care implinesc 2 ani!
S-a interesat careva cum se face cu alocatia dupa 2 ani (aia de 25 sau 26 lei...nu stiu cat e), adica se vireaza pe acelasi card, faci ceva cerere?
Eu vreau sa fac azi cartofi prajiti sa-i dau si lui Razvan......sper sa manance ca nu i-am dat decat de vreo 2 ori sa guste cand era chici-bebe si atunci doar miezul moale. Adevarul ca noi cred camancam cartofi prajiti de 10 ori/ an maaaaaxim. Eu urasc sa-i curat, tai, prajesc.....mai bine fac o zama sau o tocanita ceva
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Giova spune:
de afara.
am stat mai mult de o ora si am facut si piata. I-am dat manusi lui marco, caci am crezut ca se da pe leagane si tobogane. cand colo.....el cauta pe jos: uite caca mami!. era deja cu el in mana, am crezut ca mor. si asta de 2 ori. e groaznic...plin de excremente de catei.
e plin de noroi pe ghete si pe pantaloni.
irina si marco mananca maslinele. eu ii dau dintr-alea verzi fara sambure. caci alea imi plac si mie.
Ana e super reteta asta. eu mai fac asa la cuptor. cel mai des am facut cu praz.
Ioana bine ca mananca razvan, nu conteaza ce metode foloseste bona.
daca tu pe 3 zile ai luat 60 lei, eu iau pe 6- 120 plus alocatia.
Zicea Bumbita ca nu trebuie facut nimic pt. alocatia copilului. cine o are pe card intra acolo, cine nu...vine postasul.
Oana mersi de lamuriri.
Toanca stai linistita ca ai fost mortala azi. ne-ai inseninat ziua. stim noi la ce te-ai referit, dar ne-a placut ce a iesit.
fug sa ma joc cu turbatul, caci iar mi'a cerut desene la comp.
Daca ar fi dupa el, toata ziua s'ar uita numai la BE. asa ca trebuie sa-i distrag atentia in alta parte.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
unde sunteti toate? se vede ca incepe weekendul....
noi acasa, tati intr-o sedinta.
Marco mi-a adormit de la ora 19-20, uitandu-se la tv la BE. eu eram in bucatarie, ii pregateam mancarea si cand vin in dormitor....el dormea.
sa vedem la ce ora se va culca diseara.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ralirali spune:
VAleu, Gio, o sa aveti distractie in noaptea asta. Mergeti si voi la un club ceva :-) sa obosesti copilul.
Bre, cine mi-a cobit aseara, ca a trebuit iarasi sa ii fac baie in vana mica, dar de data asta am cazat-o in baie langa calorifer sa nu o mai ia frigul.
Mai, m-a socat fiica-mea in seara asta. NE jucam amandoua, mai mult eu ca ea se fatzaia poe langa mine, cu niste cifre si eu ii spuneam ce fac. La care ea la 6 si la 9 zice "ute pete", adica peste si pe 8 l-a facut urs. Se pare ca il mosteneste pe tac'so care retine cifre, nume, numai prin asociere.
Ioana, au avut succes cartofii? Si noi am avut acelasi meniu azi, dar strumfa a mancat mai mult oul de langa, in schimb ii plac la nebunie aia de la MC si KFC. Ce mult mi-ar placea sa il vad pe zambilic distrandu-se singur in fata TV...fiica-mea nu rade neam la televizor, oricat de distractiv ar fi.
Ana, sper ca e ok Alexandre. ce va mai chinuiti si voi cu tusea. E mai mult pe fond alergic?
Irina, sper ca v-ati distrat la centrul de joaca.Si mie imi e dor sa o duc pe maimutza, dar singura nu imi prea arde.
Oachi, adaptare cat mai rapida la gradi.
Maslinari suntem si noi, toata lumea se sperie cand vede cum papa strumfa maslinele, vai sa nu se inece copilul. Dar ea scoate samburele inca de pe la 10 luni.
Ma duc sa culc o bucata strumfa uda.
Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul
Giova spune:
al meu se balaceste acum. dupa ce am facut trenul in bucatarie.
Ralu buna idee cu clubul, doar ca nu am eu chef. i s-au aprins beculetele lui Clau cand a auzit ce-ai zis.
toata sapt. a facut pipi din picioare, dar numai seara, inainte de baita.
si in seara asta a facut si kk la wc. asa ca sunt super fericita. asta dupa o tura de pipi pe el. mi-e groaza de sapt. urmatoare, cat voi avea de spalat.
Ralu are imaginatie Tia, nu gluma. auzi ca 8 e urs. se pricepe gagica.
si noi tot cartofii de la MC sau KFC ii papam, restul nu prea ne intereseaza.
_
d_melli spune:
Giova tare faza cu Marco cu adunatul de pe jos. Si noi am avut luni intregi de BE insa acum il pacalim cu Simpson care ii place si cu Disney .
Ana de France ce imi mai ploua in gura dupa "gratinele " tale, dar musai azi sau maine bag is eu ceva usor chipurile.Sa treaca tusea repede la voi.
Raluca ce misto asociaza, puturosul meu nu vrea nene decat dc il santajez sa zica ceva, dar ...mutalau ...nu e, acum pe bune, are un tzicnal de scoala trei cartiere o data.Ma bucur ca strumfa baga masline, e interesanta generatia asta, pe bune.
Noi aseara am fost la clubul nostru de jaoca dr era petrecere si am ajuns la unul nou la care mai fusesem dar era slab dotat ,insa acum chiar e misto si va fi si mai misto in curand , plus de asta am putu si noi sta linistiti,manca o salata, eu fuma o pipa, stat cu finii, super.
Ma bate gandul sa vad ce implica , cat si cum deschiderea unui coafor, binesure mic si prapadit, cred ca ma arunca Marian de la geam ,asta dupa ce sapt trecuta i-am zis ca mi-ar place sa dau la fac de moashe anul asta. Cred ca am luat-o razna un pic de am aa idei stralucitoare
Acum sunt la munca si nu mi-am luat tigari expres mai ales ca a mea colega nu vine azi sa vedem cat rezist si nu ii pocnesc pe astia.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
ralirali spune:
Irina,bafta cu coaforul...mama ce mult mi-ar placea si mie, dar as vrea ceva cochet si superselect la preturi accesibile. Cu asocierile a venit de la sine, de obicei cand incerc sa o stimulez sa invete ceva mi-o taie scurt cu "nu beau" si gata, trebuie sa schimbam placa. Dar aseara pur si simplu m-am facut ca ma joc singura si ea se juca cu altceva langa mine...oricum am observat ca are o atentie distributiva fantastica.
Fetelor, copilul meu are doua metehne de care nu mai stiu cum sa o dezobisnuiesc: scuipa si cand iubeste pe cineva tare vrea sa pupe cu limba..pe mine, pe Ovi si pe Nini, prietenul mamei, singurul ei bunic. Dar e de groaza, bre, cand scoate limba si si rade misheleshte. Bineinteles ca toata lumea refuza sa o pupe, dar ea insista si tare se mai distreaza. Cu scuipatul, a tot facut misto ca sora-mea facea ptiu sa nu te deochi, dar de atunci a degenerat si cand nu ii convine ce ii spui scuipa...am incercat si cu explicatii si cu pedepse, si tot degeaba, ne rade in fata.
Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul