LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(275)
Raspunsuri - Pagina 18
oachi_79 spune:
Neata! Si eu pe metereze. Razvan s-a trezit la 7.30 Pina la 8 l-am pacalit sa se uite la TV, dar apoi gata, se si kkcise, asa ca trebuia schimbat. Plus ca tati lucreaza azi, asa ca s-a dus somnul meu. Degeaba imi beau cafeaua ca mor de somn. Si el are o energie de speriat.
A trecut si fina noastra pe la noi, ca a fost la echo sarcina 7-8 saptamini marti si nu se vedea inima batind, eu cred ca au astia niste aparate vechi si de demult. Azi a fost iar si cica s-a vazut inimioara, macar s-a linistit si ea. Apropo, voi cind mergeati la echo va punea sa beti apa? Mie nu mi-a zis nimeni nimic, iar ea saraca statea sa-i plesneasca vezica.
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)
d_melli spune:
Raluca si Mario are apucaturi de astea de ma trezesc cu cate o limba in gura cand imi e lumea mai draga...bine c el nu este foarte sociabil cu cine nu cunoaste foarte bine ca altfel cine stie ce ar iesi.
Oachi neatza si de la noi. Ma bucut pt fina ta ca e ok asa ca scurt timp mai e pana si Razvan va avea partener sau partenera de joaca.Eu cand mergeam la eco nimeni nu imi zicea sa beau sau nu apa...mergeam cum ma nimeream.
Ralu pai dc ti-ar place de nu te-ai interesat? La salon ma refeream.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
maraki spune:
Buna dimineata,
Daca vreti sa deschideti coafor, interesati-va daca s-a dat lege si la noi, cum ca trebuie patron cu scoala de coafor.Asa e la nemti, la greci...
Sant in bucatareala, Angelo e afara cu bunicii, Giorgos la service....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
ca parinti nebuni ce suntem am adormit aseara iniantea spiridusului. cand ne-am trezit, marco dormea langa noi. asa ca l-a dus Clau in patut si am sarit peste lapte, caci imi era lene azi noapte. dim. a baut 300 ml cu cereale si s-a trezit la ora 10. nu stiu de unde are atata oboseala in el.
acum stau langa el, sper sa adoarma, dar e cu ochii in tv.
am fost plecati prin sate, sa vedem de terenuri......
Irina stai calma , caci si eu am niste idei de sta mata-n coada: de la franciza aia am trecut la gradinita particulara,pe urma la cresa, pe urma la amenajari interioare si inca mai visez. dar cum nu-mi da husbandul bani (pt. ca nu are de unde), raman cu visele si cine stie cand am si eu afacerea mea.
ma bucur ca v-ati distrat aseara la locul de joaca.
Ralu si marco ma mai pupa cu limba, cateodata. sau ma linge pe fatza. asta a facut-o de dimineatza.
Oana ma bucur ca s-a linistit fina ta. nici eu nu am baut apa inainte de eco. nu am stiut nimic atunci, pe urma am mai citit pe forum. dar dr. nu mi-a zis nimic. poate e nevoie pt. aparatele mai vechi, cine stie.
fug sa ma bag in el, ca vad ca nu vrea sa doarma. mi-a luat si toate clementinele si le arunca in mobila, tv si pereti.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Maraki s-ar putea sa ai dreptate. nu stiu, dar stiu ceva patroanele de coaforuri de cartier, ca au facut ceva cursuri, si chiar muncesc si ele acolo.
eu as deschide unul, select, ca si ralu, doar ca nu ma pricep in domeniu si iti trebuie bani pt. unul dintr-ala.
astea de cartier de abia supravietuiesc aici, si eu nu prea le frecventez, ca nu am incredere.
la cat imi trebuie mie...odata la 6 luni un tuns...prefer sa dau mai mult, dar sa ma tund undeva misto.
manichiura/pedichiura imi fac doar la unul de cartier, unde am tot fost...dar mi-e asa de lene, incat mai bine imi fac acasa.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ralirali spune:
Pai Irina, nu vezi ce proiecte personale am eu acum? Copiii si dupa aia om vedea.S i eu, ca si Giova, am o gramada de fluturasi, dar vedem ce o iesi pana la urma.
Oana, si eu stiu ca la aparatele alea mai vechi tb sa bei apa, in special la eco abdominal, desi pentru varsta finei tale de sarcina ar fi trebuit sa ii faca vaginal.
Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006),Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia6 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul
Giova spune:
Ralu vad ca si Tia e tot cu suzeta. sta mult cu ea in guritza?
marco cum iesim de la gradi si ne urcam in masina, incepe: mami teta!!! si atat se tot linguseste incat ori ii dau teta, ori bobo si uita de suzeta.
Ar trebui sa facem si noi o surioara la Marcolino, daca bani de afaceri tot nu avem. cine stie, in viiotr vin si banii, si atunci as avea copii mari si pot sa vad de "fluturasii" mei.
copilul meu inca doarme, eu am pus casa la punct, am calcat si acum ma plictisesc....
_
cosmi1975 spune:
salutare gagici
noi pe aici prin casa ne am cam plictisit dar n avem ce face ....gabi are o intalnire cu unul sa vina sa vada masina noastra si a sunat ca intarzie si ne a stricat programul
stefan e pe aici cere...cacata(ciocolata)la greu , ii place de numa, se joaca cu bianca si bantuie peste tot...suzeta n o tine in gura decat cand vrea la nanii are un intreg ritual...tatii pup, canca pup..ada mamii dida a naniiiar cand se trezeste are un loc al lui unde o pune
afacere??????? mi ar place ceva in domeniul ,,organizari petreceri(de toate felurile)...vise taica vise...
maine duc copilul la mama ca am tb multa saptamana viitoare...offffff
va pup si mai scrieti si voi un rand
maraki spune:
http://www.youtube.com/watch?v=-pJ73D7Xy1c&feature=related
nu stiu daca ati descoperit deja Bebe Lilly, e super pt. spiridusi...sant si altele pe aceeasi pagina, e tare si clipul cu jungla...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
oachi_79 spune:
SI eu i-am zis ca ar fi trebuit sa-i faca echo intravaginal, dar probabil este un aparat mai vechi. Ma si mir, ca e clinica particulara, dar probabil au acelasi aparat de la infiintare. Oricum, i-am zis ca daca vrea, pt linistea ei, o duc la Iasi. Acum sa vedem ce hotaraste.
Apropo, dr nici nu i-a zis sa ia vitamine, nici macar acid folic. Si asta se da chiar dinainte de a ramine insarcinata. EU am sfatuit-o sa-si schimbe medicul, mai ales ca tipa nu lucreaza in spital, deci va naste cu altcineva.
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)