LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(275)
Raspunsuri - Pagina 13
acina spune:
Da mai se rasfata rau cand suntem noi acasa.
Oachi hai ca incet incet o sa se acomodeze el la gradi.
Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
d_melli spune:
Oachi ma bucur ca incep lucrurile sa se aranjeze si la voi , ai sa vezi ca va fi din ce in ce mai bine. Anca nu stiu dc sut reduceri la ikea dar cum e perioad ar trebui a inte si la ei eu asa zic. Noi nu avem aici dar sper sa faca
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:
Monica deja ai inceput sa ai pierderi de memorie? ia o lecitina, poate iti reamintesti.
Nu stiu daca voi pune aici acea conversatie, oricum pana nu-mi zice nimic celalata interlocutoare, nu pot.
Altceva nu mai comentez, sunt multe care au citit acea conversatie si stiu ca nu vorbesc prostii aici pe forum, doar ca sa atrag atentia.
atat am avut de zis.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Neatza fetele!!!
Doamne mult am mai umblat, si am uitat sa trimit un fax la Alba.
asa.....
Marco a dormit super bine, nu s-a trezit defel si tot in sac. ii vine ca o rochita, dar ma bucur ca macar nu ii e frig.
Irina l-ai bagat in sac pe mario?
Acina e super dulce Andrei. ce sa-ti spun ca asa face si marco, dar de mult..... e smecher mare si asta...chiar daca nu se loveste vine la mine:mami buba,imi arata, se face ca plange si e musai sa pup sa treaca. ce ne lucra copiii astia.
Cata astept poze cu masinutza. cand vine? sper sa intre in lift.
Oana ma bucur ca e mai bine piticul si se acomodeaza. va fi putin mai greu luni, dupa 2 zile de stat acasa, dar va merge tot mai bine.
Bee ce m-am distrat cu Ana ta. tare haioasa e.
Unde sunt pozele cu Ana si razvan? caci eu nu le-am gasit.
Toanca, Cosmina,Ioana si restul... si o zi buna sa aveti.
aici e soare, parca ar fi primavara.
sper sa fie asa si dupa ora 16 sa stau putin in parc cu piticul.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
T_Ioana spune:
Giova, uite aici linkul brandusei:http://picasaweb.google.com/Radu.Ohreac/Copiii
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
maraki spune:
quote:
Originally posted by Denisam
Root-radacina!
Bravo pt kg si inaltimea lui ginerica.
Si cum nu ma mai regasesc deloc cu atatea polemici vavoi citi din umbra,cum e mai bine pt mine mai ales.
Sanatate,pupici si numai bine!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Zambeste, si maine e o zi!
Da Denisa, merci, asta inseamna. Titlul filmului era Radacina tuturor relelor si era vorba despre stiinta vis-a-vis de credinta. Ajungi la concluzia ca toate relele se trag de la credinta( e un documentar, ma inselasem cand am zis ca-i film de groaza )
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
oachi_79 spune:
GIova vroiam sa te intreb ce program are Marco la gradi? La ce ore sunt mesele si la cit dorm? Acasa la ce ora il iei?
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)
maraki spune:
quote:
Originally posted by T_Ioana
Brandusa sunt minunati puiutii tai! Razvan pare Radu in miniatura. Sa fiti sanatosi si voiosi...daca sunt doar SN pr trece cumva!
Maraki, traducerea e ceva de genul "Radacina tuturor relelor". Sa-mi spui daca e fain si mai ales daca mai dormi noaptea dupa ce-l vezi
Merg si eu la somn ca maine iar picotesc la serviciu!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Am raspuns deja, ai avut dreptate
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
trimit email cu parerea Monicai despre " scutece, mutalai, nivel inferior " Cine vrea, sa spuna! Ar mai fi si despre " tzate si proaste "
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Si ca sa fiu la subiect( momentan pt. ca oricum se vor linsiti apele curand ) va anunt de ce am fost rea cu Denisa ( parerea Monicai scrisa pe mess la mine ) Sant ne....si leftera
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3