LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(275)
Raspunsuri - Pagina 12
loren@ spune:
Cosmina toti or sa vorbeasca mai..unii mai repede, altii cind le vine timpul, dar asta nu este DELOC o chestiune de desteptaciune sau precocitate..parerea mea! Daca vreunul stie tabla inmultirii acum, da ala e mai smecher, dar nu cred ca avem inca unul din asta!
Bia
d_melli spune:
Brandusa hai ca m-am distrat cu ce zice Anuska, cred ca trebuie sa fie super misto sa auzi asa asocieri, sa auzi cum leaga ea cuvintele si cum le potriveste.Iar de Razvan ma bucur ca a inceput sa fie miscacios la greu.Stai sa vezi ce urmaeza.
Denisa lasa cititul din umbra si zi ce mai face creatza si grasanul fratior.Am vazut ca au poze tare frumoase impreuna,cum ii faci sa stea, ca eu nu reusesc cu el in brate.
Cata de ier vroiam sa te intreb ceva dar am uitat. Azi mi-am adus aminte, ai idee care e noua formula ca chestia aia mai veche de care te-am intrebat?Sa pui poze cu masina.
Neatza si pentru Acina si Cosmi!
Eu plec la o tigara dar revin!
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
loren@ spune:
Irina nu am timp acum, dar ma interesez sapt. viitoare si iti zic daca aflu ceva..cu masina pun eu poze daca intra in lift..daca nu o bag pe geam la sugestia Giovei!
Denisa chiar ca ii prinzi super in poze pe micuti..abia astept sa vad pozele cu serbarea Emmei de 2 ani..sper ca ii pui iar o rochita din aia bestiala cum a avut mereu!
Bia
acina spune:
Cata , aaa masinuta, ei nu ma lua in seama ca sunt varza, io tot la patutul ala ma gandeam.
Luna asta ma duc la ikea sa-i iau lui Andrei pat, deja nu mai incape in patut si cand se trezeste si vrea la mine nu pot sa-l ridic mai , trebuie sa-l trezesc pe Dan sa-l ia de acolo.sa-l vedeti fetelor cum asteapta cumntel cu paturica lui si maimutoiul in brate..." mami la tine- asheapta"- imi vine sa-l mananc.
Irina ciao.Fata cate tigari bagi pe zi?
Mai fetelor fimiu s-a cam obraznicit , cand nu il las sa faca ce vrea el, ridica un deget si zice - " mami lasa pace, du-te a bucatie"(lasa-ma mami in pace si du-te la bucatarie)de ne-a lasat masca pe toti.
Daca se loveste de ceva incepe si se mataie si vine la mine si zice "Mami doaie , pupa "(adica sa-l pup eu acolo ca il doare) Nu stiu daca se loveste mereu sau e bisnitar ca de ceva vreme vine cu acelasi degetel de la mana la pupat
Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
d_melli spune:
Anca si eu vreau patut dar cred ca mai asteptam un pic. Acum nu sunt reduceri la Ikea? Pe zi bag cam juma de pachet de pipe, dar dc scap la o reuniune cu gagici bag peste lejer, cred
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
acina spune:
Irina jum de pachet...hai ca nu exagerezi.
Sunt reduceri la ikea?fata tu de la C-ta esti mai informata ca mine Pana cand or fi reducerile astea ai idee?
Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
toanca spune:
Neata fetele.
Vad ca iar au fost aprinse spiritele pe aici.
Acina, super "smecheras" daca vine tot timpul cu acelasi degetel sa pupi
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
T_Ioana spune:
Anca smecher mare Andrei. Si al meu mai baga cate un cap cand se apleaca sa recupereze jucarii de pe sub mobile, si se intoarce spre mine si daca isi da seama ca l-am vazut vine repede "mami, au, buba!" si intinde capul sa-l pup la locul dureros. Daca nu-si da seama ca l-am vazut nici "pis" nu zice, se freaca singur la locul cu pricina[:d]!. Mai mortal e cand da cu fundul si vine sa-l pup
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
oachi_79 spune:
Neata fetele!
Azi a fost mai bine dimineata, i-a facut pa lui Rex (catelul), pe drum a fost linistit, dar cind am oprit motorul a inceput sa plinga. Nu asa tare ca ieri, am inceput sa-l linistesc cum ca mama pleaca la servici si el sta cu copiii la gradi pina vine mama, bla bla bla, ca mergem disera in parc sa ne dam cu trenuletul, parca nu mai plingea asa sfisietor ca ieri. Sper sa inceapa sa se acomodeze. De mincat cred ca maninca cit de cit (produce normal la 2 zile , sper ca nu maninca careva), cu dormitul nu stiu daca e ca acasa, dar oricum e mai odihnit decit in primele zile. Are si cearcane saracutul lui mama, seara la 20.30 doarme si asa ne culcam si noi mai devreme. Mai naspa e ca ne va da si in weekend trezirea la 7.30 Vom trece si peste asta, el sa fie linistit. Hai ca m-am intins ca niciodata. Va pup.
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)