LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(275)
Raspunsuri - Pagina 11
Bee spune:
Buna fetele.
Sosim si noi dupa o oarecare absenta. In primul rand le transmit sarbatoritilor de la inceputul anului pana acum LA MULTI ANI si toate cele bune. Ne-am gandit la ei, desi n-am prestat la urari.
Copiii mei tot mucosi, dar sanatosi. Asta este. Anul asta SN scrie pe noi. Bine ca nu e mai rau! Am ajuns si cu Razvan la doctor saptamana asta: pt vaccin si control de rutina (nu l-a mai vazut nimeni de la nastere). El e ff bine. Papa bine, creste bine. Spre deosebire de Ana e si mult mai greutz si la fel de lung ca ea la varsta lui. Si tine capul! E ca o reptila mica, daca-l pun pe burtica (cu capul pe sus). Si gangureste toata ziua. Acum imi dau seama ce chinuita a fost Ana mea: nu tinea capul, nu gangurea, nu pedala. Si niciodata nu voi sti de la ce, dar ce mai conteaza?
Sa va zic de Ana la 2 ani? Din calculele noastre (ca la doctor n-a masurat-o/ cantarit-o nimeni. Ma bucur ca e sanatoasa si nu tb s-o duc), are tot 12 kg de jumate de an si in jur de 90 cm. Slabuta ash zice eu. In vara, la mare, era mai durdulie. Acum s-a lungit si pare cam aschilambica. Nu e de mirare la cum mananca! Danonino pe toate fronturile! Iaurt ocazional. La pranz uneori mananca, alteori nu. La noi nu exista sa ne lungim cu masa: ori vrea sa manance, ori nu (ea decide asta si eu nu am ce sa-i fac). In general mananca pranzul, daca nu prea mananca dimineata. Seara in schimb, rontaie si papa in nestire. O s-o marit cu-n italian, ca e maaare amatoare de paste.
Printesa mea e la perioada perlelor verbale si de logica. O intreb: de unde e Nasha ta? (e inebunita dupa "nasha-zana" din Cenusareasa)si-mi zice "Oradea", apoi continui cu intrebarile " de unde e Ana, Bunica, Bunicul, Mami", raspuns : "Bucuresti" (astea-s lucruri invatate de la bunici cred). Si cand ajung la Radu: " De unde e Radu?", Raspuns: "Vici" (traducere: Radu e de la SERVICI). M-a distrat asocierea, ca pe asta n-a invatat-o nimeni. Are fata dreptate!
Olita si WC-ul nu le vrem! . O sa se marite cu scutec pe ea!?
Numara: 1,4,5,7.
Stie culoarea neagra (desi cinstit si tehnic vorbin negrul nu e culoare). Azi mi-a aratat o pisica neagra.
Si e cuminte in general.
Nu suporta zapada ca e rece! Ce ma fac cu ea?
Hai ca m-am intins ca o placinta!
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
N-am vrut sa mai intru dar faptul ca Giova continua sa imi puna in carca tot felul de murdarii (vezi "baietii lenesi si inapoiati") ma face sa o fac.
In ultima vreme am vorbit pe mess - mai mult decat doua trei vorbe - cu cateva persoane : ANAM,INGRID,DEEA,DENISA,DANIELA,ANY , ANASEBE,PUFUMIC,ACINA,SILVI,CRISTINA SI IRINA.Probabil mai uit pe careva,dar ma rog.As vrea sa va spuna ele careia i-am zis eu vreodata ca e Marco un mutalau,sau alt copil de aici.Probabil m-a lasat memoria pe mine de nu imi aduc aminte asa ceva.
Giova daca tot continui sa sustii ca am facut si am dres la adresa ta,cum ai putut sa imi trimiti SMS-uri de felicitare de sarbatori si de ziua Dianei?
CRISTINA dupa cate stiu eu cuvantul "mutalau" nu are nici o legatura cu vorbirea,ci se refera la faptul ca respectivul e mai incet in general.Tin minte dar nu-s sigura,ca am folosit cuvantul asta pe DC cand am povestit de baietelul ala care a ajuns popa.
in final as dori sa le salut pe cele cu care nu am vorbit deloc sau extrem de rar pe mess,dar care imi sunt foarte dragi: IRINEL,FLORININI,BEE,CANDA,DOINA,MIRA,DANA ENE,DOINA,IRINUTZA ,ALI,BUMBITA ...
Si cele cu care am vorbit pe mess m-au contactat in general ele.Extrem de rar imi permit sa mai contactez eu pe vreo 5 dintre ele,care imi sunt mai apropiate.Ma intreb cum mai puteti oare vorbi cu mine ,nu MARAKI? Ai reusit din nou sa jignesti in grup,genul tau.
Cine mai vrea sa discute vreodata cu mine,stie unde ma gaseste.
Ca sa te citez GIOVA,ai dreptate: NU MERITA.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Bee spune:
Si am mai uitat ceva.
Sa gravidutele. Uffff, stiu ca e greu si ca aveti probleme, dar o sa treaca, iar copiii cei mici merita totul! Deja va invidiez pentru starea asta prin care nu voi mai trece! SI abia am scapat de emotiile de gravida.
Si uite poze cat de cat recente cu copiii mei. http://picasaweb.google.com/Radu.Ohreac/Copiii
Denisam spune:
Root-radacina!
Bravo pt kg si inaltimea lui ginerica.
Si cum nu ma mai regasesc deloc cu atatea polemici vavoi citi din umbra,cum e mai bine pt mine mai ales.
Sanatate,pupici si numai bine!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
T_Ioana spune:
Brandusa sunt minunati puiutii tai! Razvan pare Radu in miniatura. Sa fiti sanatosi si voiosi...daca sunt doar SN pr trece cumva!
Maraki, traducerea e ceva de genul "Radacina tuturor relelor". Sa-mi spui daca e fain si mai ales daca mai dormi noaptea dupa ce-l vezi
Merg si eu la somn ca maine iar picotesc la serviciu!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Bee spune:
Pe noi Ana ne asasineaza cu desenele animate. Era asa de fascinata de piticii (numai pitici, nu si vrajitoarea), Barbie, nasha, Miky, DOnald sau altii, ca am inchis PC-ul si i-am spus ca e stricat. LA TV, ne mai uitam la filme, dar aud numai: "NU pace, nenea uratu, mutam". . Intr-o seara, ma uitam la un film (pasnic si frumos de altfel), cu Ana langa mine, in speranta ca va adormi odata si odata. Si ce vedea fata mea, comenta: "Nenea bea. Radu bea bere". "Nenea fumeaza. Radu fumeaza". Si tot asa. . Era sa ma culce ea pe mine si sa se termine si filmul. Plus ca orice film ar fi, daca vede vreun nene la costum si mai frumusel/ tinerel, automat: "Uite pitzu!" De la varsta asta ne uitam dupa printi frumusei?
loren@ spune:
Neata fetele..am citit din urma, dar incerc sa ma abtin ca mi-e ca daca dau drumul la gura scot cine stie ce bazaconii..sper numai ca nu sunt una din "saracele" care nu stiu cine si ce a birfit..eu am zis ca nu ma mai intereseaza conferintele si merg pe aceiasi idee...de asemenea sustin inca o data ca nu exista nici un copil geniu printre spiridusi, cel putin pentru moment, iar cei care nu vorbesc inca o vor face cit de curind!Inca o chestie; fiecare scrie la ce subiect se regaseste, cine nu, nu! Cam atit despre asta!
Bia e ok, super cuminte, pupa mama de fata..pupacioasa,jucausa, vorbareata,etc. Azi ii vine masina asa ca abia astept..
Ioana da, mi-a zis Noki de Polarul ala...ia sa ii fac si eu rost de el..misto ca a fost incintat de el!
Irina am citit si eu de baietelul drag tie de la noi, sper sa fie bine ...off ce sperietura au avut parintii!
Bee e extraordinara Ana cum comenteaza filmele!
Giova si Bia cred ca e pe undeva pe la 90 de cm si 12400..Marco sigur va fi inalt, dar eu oricum stiu ca majoritatea baietilor la pubertate se desira!
Bia
acina spune:
Buna dimineata,
Denisa merci
Bee am vazut sie u poze cu strumfii , sunt frumosi foc.Sa va traiasca !
Cata pana la urma vine patutul pt Bia?In final.
Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
loren@ spune:
Anca nu e vorba de patut ca la ala am renuntat ca au fost nesimtiti aia de la crazytoys...e vorba de masina electrica..
Bia
cosmi1975 spune:
MONICA nu stiu cum poti mintii????? am vazut cu ochii mei cand ai scris MUTALAI....FETELE STIU SI SIGUR UNA VA PUNE DOVADA,,,,,,,ATUNCI CUM TE MAI SCUZI?????????