LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(275)
Raspunsuri - Pagina 10
maraki spune:
merg si eu sa-i dau sa manance bebului....Irina, mai ziceai de parizer pt. Mario...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
T_Ioana spune:
Eu am citit la mamicile de nov-dec ca Noki_Lara se uita cu Sarah la "Polar expres" (eu l-am vazut de Craciun la Antena parca) si l-am adus si eu. Pe la 18.30 am stins toate luminile si m-am asezat cu Razvan in brate sa ne uitam la film (Cristi nu venise de la munca).
A stat spiridusul meu cu gura cascata vrei 12 minute, pana m-a "lovit" pe mine inspiratia sa-i citesc sa inteleaga mai bine ce se intampla........mama ce s-a ofuscat! S-a intors si s-a uitat super urat la mine, mi-a lipi palmuta de gura sa tac si nici nu a mai vrut sa stea cumintel. Dar oricum, a vazut cam 3 sferturi din film ca la restul a bantuit dupa ta-su care aparuse!
Imi povestea o colega ca prima data l-a dus pe baietelul ei la film la 2 ani jumate (asta acum vreo 20 de ani) si a stat tot filmul f cuminte si l-a urmarit. Dar e drept ca pe vremea aia cate filme vedeau copiii la ce diversitate de programe erau la tv. Si nu-mi venea sa cred ca au rabdare sa stea atat sa urmareasca un film, dar se pare ca incep sa aiba deja rabdare mai multa!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
d_melli spune:
Da ii plce si parizerul da rnumai ala de Tulcea, tremura cand il vede, asta numai din cauza lui taicamiu ca il vedepe el si vrea si el si eu chiar nui-am dat porc...cine stie cum rarisimo a pupat din sarmale sau cine stie cum.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:
stiti ce facem noi?
ne jucam de-a trenul.
a adunat toate scaunele si le-a pus in sir indian, ne aseaza in vagoane(adica pe scaune), trebuie sa facem: U-ci-ci si sa impingem scaunele cu picioarele, caci de nu se supara ca nu "mere nenu"[":D].
acum e dispe ca am disparut din peisaj. sa vad cum il duc la baiata si la culcare.
revin dupa ....
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
asteryaro spune:
Da, cuvantul MUTALAU doare. Enorm. Pe mine cel putin, ma darama, si stiti toate de ce.
Nu stiu daca acum vreau neparat sa transmit vreun mesaj cuiva anume sau sa reprosez ceva...
Edit: se pare ca la mine si Razvan nu s-a facut vreo referire directa, insa m-a afectat indirect, fiind o mamica de baiat cu ceva probleme...Ma intreb totusi, Moni, era doar pura curiozitate sa ma lasi sa ma "vars" pe mess in lungile mele perioade de depresie? Recunosc, m-ai ajutat de cateva ori sa-mi revin oarecum, cel putin de moment, dar acum nu pot sa nu ma intreb care era motivatia ta reala.
Sincer, nu stiu ce sa cred.
Si tot sincer, nu cred ca vreau lamuriri.
Doar ca uneori aveam vaga senzatie ca instigi, apoi te amuzi copios, de pe margine. Nuuuuu, nu este un compliment.
Asta - in loc sa multumiti cerului in fiecare secunda ca aveti copii sanatosi, normali, dezvoltati peste medie...
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Giova spune:
Ralu cred ca a avut sotul tau ce aduna dupa strumfa. Imi imaginez ce dezastru a facut. marco asa face cu apa din cada...e dezastru cum arata baia.
Irina si Marco mananca parizer, dar de pui. nu cred sa-i faca ceva rau lui Mario, doar nu mananca des si in cantitati enorme.
Cristina stiu ca te-a durut, dar nu mai pune la inima, NU MERITA!!!!!
Ioana ce film e ala? e pt. copii?
Marco doarme de la 22.20, ma duc si eu la tv.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Giova asta nu vrea parizer de pui ci doar de porc, dar e drept ca mananca rar.
Ioana eu aveam un joc polar express.
Cica alvin si veveritele e dragut filmul.
Am plecat la nani , noapte buna.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
T_Ioana spune:
Cristina!
Gio, e un film de animatie pt copii ..si nu numai, tare dragut. Cu tematica de Craciun....Polul Nord, Mos Craciun, spiridusi, cadouri........mie tare mi-a placut. Parca sunt iar copil cand il vad
Noi nu suntem cu parizerul in schimb bagam la greu cremwursti........asta nu e cea mai mare problema, ca pana la urma macar ii fierb, dar nu vrea decat cremwursti de porc macar un pic afumati! Din pui/piept de pui nici nu gusta! Acum sunt marisori, ce sa facem, ne bucuram ca mananca macar...chiar daca de cele mai multe ori prostioare
Edit: Cristina, eu tot astept sa ne povestesti aventura cu usa!!!!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
T_Ioana spune:
Aaaa, mi-am amintit, spiridusul meu rade cu lacrimi la BE...dar dat pe forward si se distreaza la culme cum se misca animalele alea in viteza.....e haiu de pe lume cand suntem toti acasa, noi radem de rasul lui! Irina, o sa caut si eu Alvin si veveritele!
maraki spune:
Eu astept sa adoarma Angelo ca sa pot pune un film horror Inainte ma uitam mai des, acum trebuie sa prind momentul potrivit
Mai este un film dragut pt. copii, am uitat cum se numeste dar este cu o albina A aparut pe ecrane luna asta si-i facut pe calculator.Irina cum se numeste exact filmul cu Alvin? Aici titlul e in germana si nu stiu cum sa-l caut pe DC++ In seara asta ma voi uita la "The root of all evil" nu stiu ce inseamna root dar ma prind pe parcurs
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3