LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(275)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Moni lasa deoparte chestiile astea. asta a fost demult si de atunci nu am mai aflat nimic. Cat despre tine...mult mai des aflu ce parere ai despre mine. si asta nu ma deranjeaza asa tare....ma deranjeaza faptul ca te-ai legat de spiridusi facandui MUTALAI. si daca scriu ceva aici, o fac pt. ca stiu ce zic.
---------------------------------------------------------------------
Ralu ma bucur ca ai venit cu vesti bune. fa cum e mai bine pt. tine, lasa firma, ca oricum nu-i intereseaza prea mult de personal.
Maraki e inalt Angelos, Marco are doar 88 si 12500 gr. bINE ca e sanatos, restul....se rezolva treptat.
fug sa-mi aduc barbatul de la birou...
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
T_Ioana spune:
Maraki, foarte bine sta Angelo! El pare inalt si pentru ca are oase mai subtiri probabil...........cel putin asa mi se pare! Uite Irina zice de Mario ca are oase grele si ca nu arata de peste 15 kg, deci si asta cu oasele probabil ca e o explicatie! Si nu era frig la dr ala in cabinet? A, si chiar ca e problema ta cat si cum dureaza masa dar faptul ca are fixatii alimentare nu e o problema? Al meu are la ciocolata si gris cu lapte....
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
alinutza_80 spune:
Am incercat sa ma abtin, dar nu pot. Fiindca acum ceva vreme forumul asta imi facea mare placere si oricat m-as stradui nu mai este la fel. Adica imi citesc mesajul de cateva ori sa vad ce ar putea fi interpretat si cum, si de multe ori ma lipsesc si nu mai scriu deloc. Si nu mai este ce-a fost din cauza discutiilor din afara lui.
Monica, de ce nu pui conferintele alea odata? Ca amintesti mereu de ele. Pai pune-le pe contul comun sau undeva sa le citeasca tot prostu’,ca sa zic asa, sa vedem si noi care, ce si cum.
Cat despre MUTALAI, ce sa zic? Eu am vorbit f devreme, stiam sa scriu si sa citesc la 5 ani si ceva(pe vremea aia era mare lucru cica), in clasa intai ma distram recitand Luceafarul cap-coada. Si n-am ajuns vreun geniu neinteles. Asa ca nu ma agit ca al meu copil nu recita poezii. Ba dimportiva, eu cred ca s-a bagat cam multa carte in mine cam devreme.Dar fiecare face cum crede ca este mai bine pt copilul lui, fiecare copil e diferit, fiecare mamica si asa mai departe, nu judec pe nimeni si nici nu compar copiii.Sunt convinsa ca nu este nici o mama nici pe forumul asta si nici asa in general care sa isi doreasca alt copil decat al ei, asa ca invidia la adresa unui copil este deja un lucru f deplasat. Sincer nu cred ca cele ce au spus ca nu le place stilul tau au facut-o din invidie vis-a-vis de Diana. Eu ce nu-mi place nu citesc si gata, in general, se poate sari cu usurinta peste capitole intregi!Eu una nu am putut citi mai niciodata tot ce se scrie, din cauza ritmului in care se scria.
Avea Teolinda parca la motto “Exista cel mai frumos copil si acela este al fiecarei mame”, ceva de genul asta. Este valabil si cu “cel mai destept, cel mai bun, cel mai cuminte”etc. Ce-i al tau e cel mai bun.
maraki spune:
"Sunt convinsa ca nu este nici o mama nici pe forumul asta si nici asa in general care sa isi doreasca alt copil decat al ei, asa ca invidia la adresa unui copil este deja un lucru f deplasat."
Foarte bine ai zis Alina Cat priveste conferintele vechi, nu isi au rostul pt. ca deja Catalina a spus ca din greseli se invata si e capitol incheiat. Important e ce s.a intamplat in ultima vreme si multe fete care au stat pe mess cu Moni, stiu foarte bine ce si despre cine zicea.Acum daca ele tac si se complac in situatia de a fi prietene cu astfel de persoana....problema lor. De mine putea orice sa zica, imi este egal cu zero,de Angelo in schimb...ma transform in si in si pacat ca nu am iconuri suficiente sa mai adaug
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Ioana, nu era frig in cabinet dar nici de pielea goala nu era Acum nu stiu, nu ma pricep nici eu...oare de ce a trebuit sa stea dezbracat si sa il las in voia lui sa se joace prin cabinet? I-a pus in fatza un joc cu o bila, exact cu ce se joaca el acasa( jocul preferat ) sa vada daca stie sa puna bila sus, sa o urmareasca pana ajunge jos, sa o puna la loc....stiti voi jocul din poze ala galben cu rosu...Angelo a prins teama de medici, s.a jucat foarte frumos in sala de asteptare dar cand am intrat in cabinet nu s.a oprit din plans Deci reactii nu prea a avut ce sa vada medicul.De vorbit, a zis ca pana la vara se rezolva sigur. Cu mancarea nu i-am spus de preferinta, doar ca nu mananca si vrem vitamine si din start a zis: NU Am o romanca pediatru, o sa fac programare si la ea sa vedem ce zice.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Ana ce mai faceti voi? Alex tot asa smecher este?
Alina.
Maraki, Ioana si marco ar manca toata ziua supa cu galuste, cioco si bomboane. vad ca toti copiii sunt mari amatori de dulciuri.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ralirali spune:
Alina, .Pupici frumosului, m-am delectat cu pozele voastre si nu ma pot minuna ce frumos e creolinul..pare super cuminte in poze.
Maraki, si eu spun ca e bine Angelo, strumfa are 13 kg, la 1 an avea 12 si 93 cm, toata lumea se mira ca e inalta. Cu papa si noi stam la fel, chiar si in perioadele in care i-am mai dat vitamine. Preferintele culinare la noi sunt: paste, fasole verde, ciuperci si legume congelate (din alea cu de toate) cu un pic de unt.
Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul
ralirali spune:
Specimen de sotz comod..sa se poata uita el linistit la televizor i-a adus cadita strumfei in sufra sa faca baie. Eu stau si frec menta la calc si el acum sterge de zor si stoarce mopuri ca of course e MArea Neagra la noi. Converstie intre tatic si copil" mama mia, Tia, ai facut inundatie" la care Tia "grrrrrrrr" facea gargara cu apa din vanita si arunca cu picioarele in jur. Va dati seama ca strumfa e in extaz, e ceva nou pt ea si ii face in ciuda lui tac'su aruncand apa afara din vana si umlandu-si burta cu apa.
Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul
maraki spune:
Ralu, pai asta a fost inceputul pt Anastasia O sa mai ceara cadita in sufra Este bine ca mananca toate legumele Al meu s.a saturat de supa de rosii si crema de legume, bine ca am scapat ca deja ma dispera. Azi a mancat spaghete bologneze,seara-i dau ciorbita de pui , dupa-masa a mancat crema branza cu bucatele cioco.
Am uitat sa va spun, am cumparat azi 4 lingurite si un castronel si am dat 15 euroi Am trecut la lingurita mai mare,poate mananca tot de azi inainte
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
d_melli spune:
Maraki pai sta super bine Angelinos .Mie mi se pare mai inalt, chiar cel mai inalt de aici.Asa pare in poze.Deci la tv cat mai putin.Asa sa faci.
Alina si eu am vazut pozele tarziu ca le-am cautat de mi s-a acrit insa a meritat.Ayan e frumos de pici.Si rusoaica era super.Apropo ca vb de Teolinda mai stii ceva de ea?
Ana cand ne mai bagi in boale cu vreo reteta ca ciocolaat a afcut cred toata secta.Da Alex cand mai apare cu poze noi?
Ralu misto chestia ca cadita in mijlocul casei , ma gandeam si eu acum cum ar fi ...intai sa ma ajute cel de sus sa imi au casa (apropo depun dosarul pt apartamentele care le face Mazare) si am sa fac si eu numai minuni,nu ca acum casa parintilor nu ar fi jumate distrusa.
La noi preferinte culinare nu stiu care sunt, exceptand mancarea depranz compusa din piureuri de multe legume cu pui sau peste , sau supa, cel mai mult ar manca...cartofi prajiti ...aici seamana cu masa, adica alias eu.
Ma duc sa il opresc ca iar artunca tot din mobila.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!