Tulcence? (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Gabi, nu e pb, daca vrei te ajut eu, suni la interfon(028) si asa avem si noi pe cine trage de obrajori, poate vii cu bebe
Dani, felicitari sa-ti traiasca fetita sa fiti sanatoase si mancacioase!te asteptam cu povesti si poze...
Eu ieri am fost o fuga la Buc, am avut putina treaba si am poposit si la Cora putin erau fetele la reduceri, nebunie, mi-am luat o camasuta frumoasa foc din material super la 30lei si o rochie de seara ca am vreo 5 nunti anu asta, imi pun si eu accesorii separate si cu ea ma postez la toti...haha
Fetele, hai ca vreau sa ne cunoastem mai bine, eu propun ziua de joi de intalnire, va astept cu copii, fara copii cum vreti si eu zic in jur de orele 17-18, cine vrea vine mai devreme mai tarziu cum vreti, eu stau la blocul de la Pelican, intrarea prin spate chiar scara B din mijloc-vizavi de gunoi, interfon 028 sau mobil daca nu reusiti(cateodata merge mai greu, cateodata...)0724079433. Va pup si astept raspunsuri, o car eu si pe Aurora ca doar e colega mea de servici
Pupici si o zi buna va doresc...

spanu.mirela

Mergi la inceput

am uitat sa va zic ca stau la apt28 , etaj 5,si vine si Aurora, am cooptat-o...

spanu.mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

mirela as zice ca vin dar nu stiu cum va fi ziua de maine. Asta micu a facut infectie urinara si astept sa vad ca se simte mai bine. Nici nu stiu care e cauza si pana luni cand am rezultatul la urocultura.....
Sa porti iubita si camasa si rochita. Si mie mi-ar trebui ceva pt botezul de pe 9 dar inca nu am plecat la colindat magazinele

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

fetele ce faceti, nu mai ziceti nimic??o lasam pe saptamana viitoare , intalnirea...eu mai astept confirmari de la voi
Gabi, insanatosire rapida pentru cel mic!

spanu.mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna fetelor,cum ramane cu intalnirea e maine sau joia viitoare?daca nu se intampla ceva neprevazut ma prezint negresit.
Mirela sa le porti sanatoasa.
Gabi imi pare rau ca s-a imbolnavit micutul,of sa va faceti bine repede.
Arissa,Silvi unde-ati disparut?

LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Neata, fetele! Hai fetele hai sa ne vedem, v-ati ascuns??Deci Laura posibil sa vina, Aurora vine, Gabi posibil si...hai cine se mai inscrie, sa nu ma lasati cu Aurora ca nu de alta dar eu ma vad in fiecare zi cu ea
Eu pe 1 feb adica joia viitoare ma mut pentru o perioada la socrii (aici stateam in chirie), si apoi peste 2luni in alt apartament inchiriat, deci posibil saptamana viitoare daca e sa ne vedem la un suc undeva de aceea ziceam la mine era mai bine fara fum,stateam linistite , la o barfa...hai mai asteptam invitati la marea intalnire

spanu.mirela

Mergi la inceput

'neata, hai ca eu s-ar putea sa vin dar tot nu stiu sigur pana-n ultimul moment

Mergi la inceput

Fetele, Laura cine are nr de telefon al Arissei, ca era si ea interesata si poate o ora are timp , cand iese cu fetita la plimare, sa ne vedem...hai ca vreau sa ne vedem azi

spanu.mirela

Mergi la inceput

mirela, o sun eu acum si o intreb. E pana peste cap bagata intr-o traducere si nu are timp. Eu sper sa termine pana diseara ca termenul se apropie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata!

mai fetelor tare nu vreau sa va suparati pe mine, da deseara tre sa merg sa-mi platesc banca cand ies de la serviciu si cred ca se face 6...daca sotul meu nu vine acasa incerc sa ajung si eu, dar daca vine flo din cursa deseara sigur nu pot.

silvi

Mergi la inceput