Tulcence? (2)
Raspunsuri - Pagina 4
silvi8 spune:
arissa, petrecere frumoasa!
nici eu n-o sa mai fiu pe aici, la 4 cand ies de la serviciu plec la tara.
gabi, nu stiu daca sunt f slaba, multi spun ca arat bine, eu spun ca sunt f slaba...da las la aprecierea ta, am 170cm si 50 kg (am avut 47)

silvi
gabiu spune:
silvi, eu zic ca esti cam slaba dar dc zic unii ca arati bine trebuie sa-i crezi 
Eu la 1.65 cm cand aveam 50 kg eram cam slabanoaga da-mi placea
cu arissa si bb maya vorbareata m-am vazut azi in parc
. Poate ne invata si pe noi maya din ce stie ea sa faca. Si stie multe
Sa-nteleg ca maine e randul meu sa fac cafeaua? Eu o fac dar pe la 9
ca
albert nu e matinal
distractie placuta arissa si silvi8, sa petreceti bine
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
gabiu spune:
'neata
,
cam tarziu pt cafea, am facut o ciocolata calda. Hai poftiti
cred ca toate sunteti plecate la chefuiala ca vad ca nu e nimeni pe aici![]()
Nu-i nimic, vin mai tarziu sa vad dc ati aparut
gabi, mamica lui
silvi8 spune:

cum va ziceam de vineri am fost la tara unde m-am distrat f frumos, m-am jucat cu bruno catelusul meu, am papat toate bunatatile, mi-am vizitata bunica...
voi ce-ati facut in week-end?
o sapatamana minunata!!!

silvi
mirelaionut spune:
Buna, fetele. Eu am avut un weekend agitat, dar frumos. Am fost de servici sambata si duminica 2 ore de dimineata, sambata seara am fost in club cu prietenii-la MGM, ne-am simtit bine, e atmosfera placuta acolo, dar cam multa muzica house...
Vroiam sa va propun o intalnire la mine acasa ca na unele dintre voi sunteti cu copilasi si sa nu stam prin cafenele, fum, etc...cum ziceti voi sa ne cunoastem mai bine...mi-ar placea f. mult(eu stau momentan la blocul de la Pelican). Asta daca vreti si puteti si voi...miercuri sau joi dupa ora 16.00 ca eu vineri plec la parinti la Calarasi, asa ne cunoastem si noi mai bine, cine stie o sa fie o chestie draguta zic eu...astept raspunsurile voastre D]
spanu.mirela
gabiu spune:
buna fetelor
am intrat sa va spun ca a nascut danibv o fetita sanatoasa si frumoasa de 3.500 kg. Sa fie sanatoase amandoua si sa-i treaca grasunicii colicile mai repede
gabi, mamica lui
laura72 spune:
Dany felicitari,sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa,cuminte si cu minte,mancacioasa si sa doarma muuult.
Gabi te-am lasat singurica im wk ca eu m-am distrat de numa cu febra peste 39,varsaturi,comprese,mofturi.sambata urma sa mergem la o dra la mot ,dar cum feciorasul mamii s-a imbolnavit am stat acasa.chiar aveam chef de distractie imi facusem planul sa stea un timp la mot ,apoi sa-l duc la mama peste noapte.in cele din urma se simte mai bine.
Arissa,citeam pt serviciu cursul "Adolescentii renunta la fumat" si cate ceva in plus,sa nu ma fac de ras in fata lor.cursul a inceput sa-l tina sefa,acum nu mai poate si tr sa-l termin eu.sper sa le si folosesca la ceva ca dupa primul au iesit afara la o tigare.eu sunt asistenta med. la sc 10 si face parte din munca mea si educatia sanitara. in plus nu stiu cum erai inainte dar nu mi s-a parut ca ai f multe kg in plus.
Mirela imi place ideea,eu vin fara bb sa mai respir si eu.ma bucur ca te-ai distrt in wk.
Silvi nici eu nu-s egoista asa ca dau si eu vreo 3 kg.
De Aurora ce mai stiti?
Noapte buna.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
arissa spune:
Salutare!
Vad ca ati avut un weekend bun, cu exceptia Laurei, biata de tine. Al meu a fost frumos si scurt...tare mi-ar fi placut sa mai stau cu sora-mea si cu nepotelul.
danibv, sa-ti traiasca printesa si tie recuperare rapida!
Mirela, ma inscrie si eu. Trebuie sa vin cu fata, altfel nu pot. Eu stau pe Isaccei, aproape de Pelican.
Cu dedicatie pentru Laura before
and after
Si inca n-am pus poza care ma dezavantajeaza cel mai mult.
Noapte buna...se face dimineata si eu tot pe aici bantui.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
silvi8 spune:
Neata!!!
danibv, sa-ti traiasca comoara!
mirela, multumesc de invitatie. tare frumos ar fi sa ne cunoastem (unele vad ca deja v-ati mai intalnit). nu stiu sigur daca o sa pot dar o sa incerc asa ca tineti-ma la curent cu ora de intalnire si ziua.
silvi
gabiu spune:
mirela si eu stau prin zona ( victoriei)dar nu promit ca vin. E in functie de cum lucreaza sotu' ca sincer n-as veni cu asta mic ca nu-s asa descurcareata intr-ale condusului caruciorului si nici nu prea cred ca pot urca cu el in brate ( adica si carut si copil). Dar dc sotul e acasa, vin singurica![]()
laura imi pare rau ca pitiku a fost bolnavior.
Eu m-am descurcat singurica pe forum desi nu am prea am avut cu cine vorbi ca toate ati fost la petreceri
. Noi am iesit afara zilnic si atat.
arissa, usor usor ai sa ajungi cum ai fost, chiar mai buna![]()
va pup
gabi, mamica lui