Tulcence? (2)
Raspunsuri - Pagina 6

mirelaionut spune:
mirelaionut spune:
 fetele, hai sa o lasam pe saptamana viitoare, vad ca nu ne iese, nici Aurora nu mai poate veni, poate avem mai multe sanse pe viitor...
spanu.mirela

arissa spune:
arissa spune:
 Salutare!
Mirela, eu vreau mult sa ne vedem, mai ales ca suntem asa echipa de fete, dar astazi trebuie sa termin traducerea si mai e si Maya care vrea bagata in seama. Eu as propune sa fie saptamana viitoare, in orice zi. Cum e mai convenabil si pentru restul fetelor.
Pupici!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)

gabiu spune:
gabiu spune:
 hai ca ramane pe saptamana viitoare. Pana atunci sper sa ne facem si noi bine.
pupici
Si asa ca fapt divers am mai dat jos 1 kg. Incet incet ajung la 53
gabi, mamica lui -Albert Mihai, 10.05.2007
-Albert Mihai, 10.05.2007

laura72 spune:
laura72 spune:
 buna ,uite ca si pt mine se potriveste mai bine sapt.viitoare.azi ma suna sotul sa-mi zica ca i-a luat permisul pe 3 luni si ca mai e si de serviciu pana deseara la 10.deci era cam greu de ajuns,gasisem solutia sa-l duc pe George la mama,dar dispozitia mea nu e chiar placuta.poate ca mi-ar fi facut bine sau poate as fi bosumflata.ca i-a luat permisul e clar vina lui ca n-a fost atent,acum cica sa ma inscriu la scoala de soferi.eu l-am luat pe nu in brate ca nu ma duc cand vrea el.adevarul ca nu cred ca am prea mari abilitati pt sofat,nu m-a tentat niciodata,desi ai mei aveau masina si-mi puteam lua permis inca de la 18 ani.asa ca curand  o sa va zic feriti Laura conduce!il tin putin in sah.acuma sa ma scuzati ca mi-am varsat amarul peaici,da-s catranita rau si singura acasa.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

arissa spune:
arissa spune:
 Ce ghinion, Laura! Cat despre sofat, nu poti sa stii pana nu incerci. Eu vreu sa fac scoala, ma atrage ideea, dar presimt ca voi fi un dezastru pe roti, cel putin la inceput.
quote:Gabi, ma enervezi rrrau!
Si asa ca fapt divers am mai dat jos 1 kg. Incet incet ajung la 53
Gata, ma intorc la traducere ca l-am trimis pe sot afara cu Maya si sunt mai linistita.

gabiu spune:
gabiu spune:
quote:Gabi, ma enervezi rrrau!
Originally posted by arissa
Gata, ma intorc la traducere ca l-am trimis pe sot afara cu Maya si sunt mai linistita.
hi hi hi, lasa ca de maine......
gabi, mamica lui

mirelaionut spune:
mirelaionut spune:
 Fetele, lasati smiorcaiala si urcati-va la volan ca e f. fain, asa ziceam si eu acum 3 ani si acum sotu nu prea mai apuca masina pe mainile lui. E mai greu la inceput, dar apoi e ca mersul pe bicicleta.Di eu ziceam ca nu sunt eu facuta soferita, dar acum imi pare rau ca nu m-am urcat la volan mai de mult
hai ca abia astept sa ne vedem saptamana viitoare, va pup si weekend placut!
spanu.mirela

gabiu spune:
gabiu spune:
 'neata,
iar sunt de serviciu in weekend?
Bine, macar voi sa va distrati. Dar las' ca-mi vine si mie randul

gabiu spune:
gabiu spune:
 cu sofatu' ce sa zic.....curaj. Pofta vine mancand

silvi8 spune:
silvi8 spune:
 neata fetele!
o cafeluta , un ceiut...cine ce doreste sa poftesca!
, un ceiut...cine ce doreste sa poftesca!
mirela, imi pare rau ca n-am reusit sa ne vedem ieri da sper totusi sa ne intalnim cat de curand. am citit ca te muti la socri, sper ca ai niste socri ca ai mei cu care te vei simti f bine...si totusi iti doresc sa te muti cat mai repede la casa ta. 
arissa, fata ce traduci atata? hai spor si da paginile mai repede...
laura, mare scofala sa stii ca nu e cu permisul, eu sunt soferita si sa stii ca nu e greu deloc, ba e chiar relaxant...problema e ca sotul meu e sofer (cred ca v-am mai zis)si nu prea am cand sa conduc...nu ma lasa si nici eu nu mai sunt asa entuziasmata ca la inceput. daca nu te-ai hotarat inca unde sa faci scoala iti recomand autoturul , pe bucovinei.
gabi, sa stii ca echilibrarea de care vb noi cred ca da roade, tu ai dat jos un kg eu am pus un kg...si sunt f fericita

va 

silvi