Tulcence? (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

stati ascunse?

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salut gagici!

eu stau ascunsa dupa monitor, m-am pitit bine sa nu ma deranjeze nimeni, si lucru de zor...mai am putin si termin raportul.

deseara sper sa reusesc sa ma tund ca ma chinui de vreo 2 saptamani.

pupici

silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Noi suntem bine .
Eu stau inconjurata de bebelusii mei pe care tocmai i-am adormit pe Maria am pus-o in stanga mea in carut iar pe Andrei in dreapta in patutul lui ...hi hi hi hi i-am pacalit sa faca nani.
silvi8 ma bucur ca termini acel raport , spor la treaba.
Gabiu eu nu stau ascunsa dar azi sotul are ore de la 17 si a trebuit sa stau cu el si asa imi doream sa intru pe net dar am asteptat sa prind un moment in care sa am timp si acum sunt aici pe baricade.

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Salutare!
Tot m-am luat cu una, cu alta si n-am mai dat pe aici.
danybv, de ce n-ati ramas voi la Brasov, mi se pare un oras superb. Dar probabil nu ati avut de ales.
De teatru ma bucur si eu mult. Intotdeauna am suferit ca nu avem posbilitatea de a vedea un spectacol de teatru in condii normale.
Gabi, asa-i fiica-mea e mare vorbareata. Uneori mi-e jena pe strada ca tipa si turuie mult prea tare, dar imi prinde si bine din cand in cand. De exemplu, in ziua in care ne-am intalnit cu voi am ajuns la supermarketul de la Diana. Am parcat carutul langa o casa de marcat si mi-am vazut linistita de cumparaturi, pntru ca gaza mi-a dat de stire in permanenta ca ea este acoloSe uitau angajatele la ea, credeau ca tipa dupa mine, nu stiau ele ca ea povesteste.
Poate dai un link la o poza mai recenta cu Albert. Fetelor, are pustiul niste ochi albastri si niste buze de o sa bage fetele-n boale.
silvi, asteptam o poza cu tine tunsulici.
Am plecat la piticot.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

arissaasa este Brasov este un oras mare , frumos si cu multe perspective in el , dar din pacate nu am cum sa ma mai intorc in el deloc poate la batranete.Am fost stabiliti in Brasov dar din cauza meseriei pe care o are sotul meu nu s-a putut ramane si a trebuit sa ne stabilim la Tl definitiv. El este tulcean iar eu brasoveanca.
Oricum si Tulcea este frumoasa ca oras singurele probleme sunt legate de aprovizionare si spitalul care este jalnic atat, in rest imi place ca este un oras mic si linistit .

danybv
Poze Maria

Andrei cu familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut,
acum am venit din oras. E cald chiar dc e mohorat. In parc nu era nimeni. Super tare faza cu Maya in magazin, chiar ca e bine asa. Albert are gura mare numai in casa. Si apropo de gura, hai sa va arat pozele ca sa nu ziceti ca m-am dat la fund

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Gabiu foarte frumoase pozele, sa-ti traiasca bebe Albert Mihai este un dulce, sunteti o familie frumoasa .Eu nu am mai iesit de mult afara , taty este tot plecat la munca si nu pot sa ies singura cu 2 copii imi este tare greu fiindca Andrei vrea sa alerge , sa se joace etc.Am doua variante : ori il las pe Andrei la bunica si ies doar eu cu bebelusa sau ies impreuna cu taty si cei 2 copii.

danybv
Poze Maria

Andrei cu familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Ne "auzim" la Capitolul III.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput