Tulcence? (2)
Raspunsuri - Pagina 19
Mirell@ spune:
ufffff... ce ma chinuie ....
abia a m invatat sa pun linkul sub forma de mune si .... totusi nu stiu

acum se vede oare????
Mirell@ mammy lui Teutzu 02.03.2007
Teo-filmulet cum deschide CD-writer-ul
Mamy si eu...Teo
laura72 spune:
Gabi La multi ani impreuna sanatosi si voiosi.perecere frumoasa.daca sticlele au gura larga nu se potrivesc tetinele.cat despre perie cand treci la laptele de vaca-daca o sa mai bea cu bibe-tot o sa tr s-o folosesti ca se prinde rau.
Arrisa, mama i-a baga tu retetele alea aici,daca poti .eu inca ii gatesc separat cand consider ca nu i-ar face bine ce mancam noi.cat despre somn nici acum nu doarme toate noptile intregi.acum se scoala la pipi sauvisaeaza urat sau....
Mirell@ nu se vad pozele.
Silvi ai terminat raportul?
Aurora cum a fost la munte?in ce statiune ai fost?e posibil sa mergem si noi wk viitor la Predeal de ziua finutului care face 3 ani.
Mirela cum e la noua casa?
Dana ai gasit pantalonasi Mariei?of, ce frumoase sunt hainele de fetite.dar imi scot parleala ca in iunie o sa am si o finuta,deja am inceput sa ma uit dupa lucrusoare.ma gandesc sa-i iau acum lucrusoare mai groase ca in vara cand botezam nu o sa fie.si sa nu ramana pe toamna fara imbracaminte.
la noi operatiune dezvat de bibe nu merge deloc,numai cand vede paharul il apuca plansul.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
arissa spune:
Laura, retetele sunt in fisiere word si pdf, nu am cum sa le pun aici, nu pe toate oricum. Dar ti le pot trimite pe mail, daca imi dai adresa.
danybv, e valabil si pentru tine, daca esti interesata.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
gabiu spune:
'neata fetele,
multumesc pt urari si va doresc asemenea. N-o sa credeti dar ne-am ( mi-am mai bine zis) adus aminte ca e ziua noastra cu o zi inainte, cand faceam un calcul de cand stam in apartamentul asta
. Si mi-a venit in minte reclama cu BCR-ul cand tipa ii reproseaza ca el nu tine minte o zi pe an, " ziua noastra"
. Pe scurt, au venit nasii la noi ( ne sunt si vecini de palier) si atat. Nu am facut petrecere pt ca finutii nostri erau raciti si nu aveau cum sa vina. Asa ca doar floricele, suc si bere
.
dany, chiar dc suge putin, pune-o mai des la san. Incearca, n-ai ce pierde. eu am refuzat sa-i dau completare chiar dc de la 2 luni nu a mai supt decat in somn. Chiar, ai gasit hainute?
arissa si mie imi place sa ajung cu bb in centru. Poate facem o plimbare impreuna ca in ultima vreme nu ne-am prea potrivit cu iesitul. Daca auziti fetelor in oras un bb galagios ( cam de la 500 m se aude) sa stiti ca e Maya vorbareata. Ii povesteste arissei tot ce vede ea![]()
laura, biberoanele le spal acum cu buretele de spalat vase, ca intra tot. Daca va fi nevoie o sa folosesc si peria. Ramane grasime pe ele, asa?
Weekendul urmator o sa fim si noi la munte, la Bran. De fapt plecam de joi daca totul decurge conform planului.
silvi spor la facut raportul
Cred ca in curand o sa avem mai multi dinti ca-s umflate gingiile si sus si jos si se trage de urechi rau de tot. Abia astept sa-l vad cu dinti, cred ca o sa fie haios rau![]()
va pup, o zi excelenta
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
silvi8 spune:
saluatere!
nici vorba sa fi terminat raportul...da va multumesc de incurajari. acum am facut pauza de masa si sa vad ce faceti. de fapt am facut pauza si de la raport ca acum am de lucru la lansarea teatrului, saptamana viitoare infiintam teatrul jean bart, in locul cinema patria ptr cine nu stia...deci am f mult de lucru
ma bucur ptr voi ca aveti timp de plimbari!
laura la predeal am fost numai iarna , pe partie la clabucet e o frumusete...
gabi, la bran am fost vara trecuta, defapt in 2006 cand eram in luna de miere...
ce amintiri frumoase! bravo fetelor sa va plimbati si sa ne povestiti nu ca aurora care nu ne-a zis nimic![]()
va pupic si fug la munca!

silvi
Mirell@ spune:
Laura nu stiu care este treaba cu pozele. Eu cand dau clic pe link-ul mamy si eu Teo merge.
La celelalte la fel nush de ce nu le poti vedea tu
????
Mirell@ mammy lui Teutzu 02.03.2007
Teo-filmulet cum deschide CD-writer-ul
Mamy si eu...Teo
danybv spune:
Buna fetelor.Abia acum am reusit sa intru si eu pe net , aseara am avut mult treaba si nu am mai putut intra pe net.
Am fost ieri la magazinul Tic Tac sau cum ii spune cel de la Pelican si am cumparat un costumas Mariei :pantalonasi + bluza pe culoarea roz.Nu am gasit pantalonasi de care vroiam eu .
Gabiu
ce bine ca plecati la Bran este super acolo , sunt niste peisaje foarte frumoase.Referitor la suptul la san sa stii ca o pun pe Maria zilnic la san de cate 3-4 ori si o tin cam cat o ora sa pape.Tocmai azi am fost la primarie si mi-am luat reteta de lapte praf.
Silvi8
spor la treaba iti doresc si ce veste buna imi dai mie cel putin sa aud ca vom avea teatru si la TL, eu acasa mergeam foarte des la teatru si in timpul facultatii la fel asa ca abia astept
.
Laura72
ai dreptate sunt foarte frumoase hainutele pentru fetite dar si foarte scumpe
La Brasov sunt niste magazine unde au haine ieftine si de calitate.Apropo Gabiu vezi ca aceste magazine se afla chiar spre iesirea spre Pitesti adica in drum spre Bran daca vrei poti sa vizitezi si poate ii iei ceva lui bebe.
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
gabiu spune:
silvi, da, eu stiam de infiintarea teatrului pt ca i-am dat aviz primariei pt racordul electric-organizare de santier. In sfarsit o sa avem si noi un teatru
danybv, eu il tineam pe Albert 15 min la un san si dc mai vroia 15 la celalalt. Sau uneori vreo 25 la unul singur. O ora! Inseamna ca e fomista rau pitica si nu-i ajunge, sau e puturosica si mai si adoarme
. In schimb eu ii dadeam sa suga si din ora-n ora si la 2 ore. Niciodata la 3. Asa a vrut el. Iar eu cum nu-i convenea ceva il si puneam sa suga
Deci intr-o zi sugea de minim 12 ori.
Important e sa creasca bine si sa gasesti lapticul de la primarie ca stiu ca vine o data pe luna parca.
Sa creasca mare si frumoasa pitica
Despre hainute... daca o sa trecem pe acolo o sa oprim daca nu, nu-i bai. Acum are suficiente. Poate pt la vara dar e prea devreme.
mirell@, eu am vazut si pozele si filmuletul. Sa-ti traiasca bondarelul si sa va faca viata frumoasa
gabi, mamica lui
danybv spune:
Da Gabiu asa de mult sta Maria la san , bine o pun la amandoi la cat lapte am eu iti dai seama de ce sta asa de mult ( adica se chinuie sa traga este cam lenesa ).Multumesc lui Dumnezeu ca este bine si e sanatoasa a luat in greutate bine deci nu-mi fac griji .Am fost la Primarie si mi-am luat laptele mi-a dat 6 cutii pe luna februarie.Cu tatzi si cu laptele praf sper sa ma descurc .Gabi tu de ce nu mai ai pozele puse la semnatura ca eu cand te-am cunoscut pe tine adica la primul mesaj ti-am vazut pozele cu bebe Albert-Mihai care este un dulce.
mirell@ sa-ti traiasca baiatul este un dulce 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
gabiu spune:
dany, nu stiu ce mi-a venit si le-am scos. Dar o sa le mai arat din cand in cand![]()
gabi, mamica lui