SUPERDIETA 13*- EDITIA 2008
Raspunsuri - Pagina 19
Criss75 spune:
Pana la urma ce-ai vrut sa faci cu varza aceea? Celebra ciorba de varza sau ce?
O varza calita ar merge si la mine...![]()
Criss si Alex (11.05.2003)
Brigit spune:
Varza calita, de fapt asta am si facut, da nu se ridica la inaltime din cauza ingredientului principal
Varza calita de dieta o fac prajind ceapta in f putin ulei de masline, si apoi reteta clasica, mai mult inabusita in apa si bulion
si lasata la cuptor sa se rumeneasca
cu varza de gradina iese yammmi, cu asta a iesit asa si asa
cu supele si ciorbele nu prea le am in general...
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Mercedes spune:
Fetele dati mi idei ce sa mananc in schema A gatit asa stiti voi fara ulei, cu exceptia conopidei, verzei ca astea nu mi fac bine.
Am intrat un pic pe retetele din prima pagina dar majoritatea sunt pentru perioada a doua unde e voie si lactate.
Brigit spune:
Mercedes, incearca asa:
- mancarica de fasole verde
- daca ai vasul ala roman / sau steamer poti sa iti faci morcovi, telina, ciupercute inabusite, pe care poti sa le asezonezi cu niste mirodenii pt gust
la astea am apelat saptamana trecuta
ma mai gandesc la variante
APRIL
Mercedes spune:
april-multan pt idee am vasul cumparat de curand e ok mai putin telina de la care nici mirosul nu l suport da pai sa l si mananc.
Noki_Lara spune:
Hi hi hi...mneatza, fetelor dragi!
Io-s tare happy ca se pare ca are super-efect cura de slabiciune...Sper sa pot da un raport frumos de tot miercurea viitoare!
Ieri am papat pomelo, ciuperci, 4 masline si ceva porumb din conserva.
Azimi-am adus mere, porto si ciuperci la serviciu.
Insa am descoperit cheia reusitei: TONE DE APA-CEAI-LICHIDE!!!! ieri am baut minim 3 litri si azi de dimineata cantarul arata cu aproape 2 kile mai putin!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Brigit spune:
vasul roman e super, eu sunt fan! ies foarte bine la el toate legumele, doar ca sunt ceva restrictii la legume la dieta, ca ti-as mai insira.
am mai gasit scrise de mamidestefan retetele astea doua, le pun in aplicare in weekend:
Ciupercutze cu legume mexicane
Niste ciuperci din alea mai mari ca palma curatate bine si lasate intregi puse intr-o oala din aia cu capac speciala de pus la cuptor, in engleza ii zice roaster in romaneste nu imi aduc aminte, si pe langa un amestec din asta de legume congelate ( amestec cu broccoli, conopida, ardel gras, morcov, porumb)lasate putin in apa fierbinte sa se inmoaie si puse peste ciuperci in oala si pe deasupra pus un sos din usturoi pisat cu putin ulei si multe condimente si lasat la cuptor.
Dovlecei cu ceapa si sos de rosii
Dovleceii i-am taiat rotund , un pic mai grosi , i-am pusa intr-o tava de teflon ( un pic mai inalta) , am adaugat rondele de ceapa si i-am bagat in cuptor (la chaleur pulsée, adica caldura dintr-aceia care intra prin legume , astefel ele lasa apa si se coc in aceasta apa).I-am lasat 10 min si apoi am adaugat suc de rosii cu usturoi si la urma un pic de patrunjel verde .Au fost un deliciu.
Sper sa gasesc dovlecei, ca deja mi-i pofta!
APRIL
Brigit spune:
Noki, felicitari!
pai vezi ca au folosit la ceva turele la wc?![]()
io sunt inca in faza de autoeducare in privinta bautului de lichide, imi contabilizez fiecare cana de ceai. sunt aproape de 2 l pe zi
APRIL
Anuska spune:
Eu sunt in a 4-a zi de lupta.... Rezultate? Cica 1 kg zice cantarul, dar eu nu ma las pacalita pt ca is aproape de zilele critice si ii dau "ignore", doar il consult asa de control... ![]()
Si recunosc ieri am papat o eugenie..
; astept bataia.... 
Acu' rod un morcov.... rontz-rontz....
Mercedes, vad ca suntem pe acelasi calapod...
Da' las' ca-l micsoram noi....
*********************************![]()
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
aidaciolac spune:
wow Noki ce bine suna. Bravos fato. Deci in 2 zile -2kg? suuuuper.
Si eu beau multa apa:
-600ml pe stomacul gol
-600ml dupa ce mananc
-600-700ml seara inainte de culcare
-600ml dupa masa de seara
-si in cursul zilei sgur mai beau 600ml
... chiar imi notez undeva cate pahare beau , ca eu chiar nu stiu sigur cata apa beau / zi
Aida
POZE
Matza Emma in actiune