SUPERDIETA 13*- EDITIA 2008
Raspunsuri - Pagina 18
oanaalex spune:
Salutare. Eu sunt tare fericita ca m-am urcat iarasi dimineata pe cantar si ce-mi vazura ochii....70.4 kg, cu 0.7 kg mai putin decat ieri. Iupiii, parca mi-a revenit cheful de dieta
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
Mercedes spune:
Raport: prima zi a trecut cu bine fara nimic nepermis dar de azi dimi mi au inceput zilele inrosite cu cateva zile mai repede. Sper sa scap cu bine si de zilele astea.
Aida- stiu ce inseamna sa nu te poti abtine la mine se si vede pai din noiembrie aprox pana acum am pus frate aproape 10 kg inapoi.
Nu stiu cum se intampla dar de ieri dimi pana azi dimi cica am slabit 1,5 kg o fi apa in exces din corp probabil.
Felicitari pentru hainele achizitionate.
aidaciolac spune:
Oana wow , e super bine. Si la mine tot cu -0,7 a aratat dimineata dupa o zi de stationare. Sa vedem maine ![]()
mercedes ai grija cu dieta. Se poate sa pierzi in prima zi 1,5 ca asa am pierdut si eu cand am reinceput acum si apoi doar 0,7 in 2 zile
. Nu stiu cum nu ne invatam minte sa nu mai mancam ca apucatele ... ca si eu am pus 4 kg de sarbatori , ca sa nu mai zic inca 2kg inainte
... ca ajunsesem si eu la 90,8 si cand sa schimb si eu prefixul am inceput sa o iau in sus 
Dar acum s-a schimbat situatia (cred). Sa vedem cat ma mai tine. Mai am 2kg ca sa schimb prefixul
.
Aprilule nu poti sa scri la fiecare IMC-ul si formula? Ca m-am cam saturat sa o calculez.![]()
Isa unde esti? Cum stai cu dieta?
Intrati fetelor aici sa vorbim si sa ne sustinem. Mie una imi este foarte greu.
Va
pe toate si Spor la slabit!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Brigit spune:
aido, vorbeste romaneste cu mandea ca daca ma iei cu formule m-ai pierdut
uitai sa va spun , da io am facut litere si limbi straine, cu cifrele oi sta eu cum oi sta, da daca ma iei cu formule.... deja e pt avansati
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Criss75 spune:
Buna dimineata. Eu nu m-am cantarit, m-am hotarat sa ma cantaresc doar luni. Deocamdata azi am mancat 3 portocale, si o sana
. Stiu ca lactatele sunt pe lista exceptionalelor, insa mi s-a facut pofta. Bine ca nu mi-e pofta de dulce.
Criss si Alex (11.05.2003)
Brigit spune:
io gata, am trecut in a doua perioada, asa ca mananc la liber lactate. de fapt asta inseamna un singur lucru: iaurt cu 0.1% - daca gasesc sau cu 1% - daca nu gasesc.
a, si branzica, de asta uitam .
De cantarit tot o data pe saptamana, la cat sunt de zombi dimineata nici nu imi aduc aminte in fiecare zi, iar pt raport chiar ma gandesc de seara: maine tre sa ma cantaresc , si il scot la vedere ![]()
APRIL
Ralumat spune:
Buna dimineata!
Asa fetelor, imi place, e bine ca toata lumea e ambitioasa! Si eu sunt tot pe pozitii, aseara am mancat o supa, niste masline, putin porumb. Azi am 2 mere si o salata de rosii si castraveti iar diseara am niste palarii mari de ciuperci pe care le voi pune pe gratar. Hai mai, fetelor, ca sunt bune legumele si fructele astea si ce bine ne vor faceeeee....
Ca tot vorbeam de marimi la haine, eu sunt disperata cu marimile la dresuri. Doamne, abia astept sa trec si eu la 4, ca 5 tare greu e de gasit!
Eu nu ma cantaresc zilnic, mi-e frica de demotivare. Asta in special in zilele de dieta. Insa va trebui sa ma obisnuiesc ca macar de sarbatori sa ma cantaresc zilnic, ca atunci fac cele mai mari greseli- bag ca sparta si fug de cantar. Iar cand trece perioada si ma pun pe cantar 

Criss75 spune:
quote:
Originally posted by april16
io gata, am trecut in a doua perioada, asa ca mananc la liber lactate. de fapt asta inseamna un singur lucru: iaurt cu 0.1% - daca gasesc sau cu 1% - daca nu gasesc.
a, si branzica, de asta uitam .
De cantarit tot o data pe saptamana, la cat sunt de zombi dimineata nici nu imi aduc aminte in fiecare zi, iar pt raport chiar ma gandesc de seara: maine tre sa ma cantaresc , si il scot la vedere
APRIL
Eu iaurtul acela cu 0.1% nu pot sa-l mananc, indiferent daca e Milli sau Danone sau ce-o mai fi.
Criss si Alex (11.05.2003)
Brigit spune:
Raluca, neatza! vezi azi fara ispite ca iar am pofte diverse. Am ziiiiiiiiiiis!
sa va povestesc tzeapa ce am luat io cu o varza asa zisa romaneasca . Mergem in Carrefour - urasc sa iau legume de la supermarket ca arata nashpa si sunt niste facaturi - dau de varza alba - scria pe ea VARZA ROMANIA. iau una bucata -nu foarte mare, cam cat capul meu
, grea mai nene, sa imi rupa mana. O cercetez atent , ii zic husbandului: arata cam ciudat are foile goase si f presate una in alta. Pana la urma zic : bai incercam , scrie ca-i romaneasca.
Bai si acasa ajunsi ce sa vezi : tare de puteai sa o dai prin razatoare, are gust de cotor de varza. am fiert la ea vreo 4 ore si tot e crocanta si gustul.... lasa de dorit desi am bagat ceva bulion in ea.
Deci maine am program de trezit dimineata si de dus la piata. Nu ii mai suport pe-astia cu legumele contrafacute
APRIL
Brigit spune:
Chiar asa, Isa, unde esti?
Crista, hellooo, ce faci ca te asteptam la raport!
APRIL