SUPERDIETA 13*- EDITIA 2008
Raspunsuri - Pagina 17
Noki_Lara spune:
Aprilule, io de la inceput am mers cu aceasta singura exceptie in cura: cartofii prajiti. Si nu des, doar cand nu am ce altceva sa papa. Uite, de exemplu, ieir, cand am colindat 6 ore la shopping, mi s-ar fi facut car rau doar cu o salata si am bagat si niste cartofi pe langa.
Dar oricum, sunt legume, nu le consdider dezastru total.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Brigit spune:
hai ma Adina, cum sa te pedepsesc?
am pus doar primele 3 locuri in mesaj, insa pe prima pagina toate ambitioasele care au dat jos au capatat floricele.
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Brigit spune:
Noki, pai am povestit doar ce am patit sambata, la o tura prelungita de shopping. Tre sa mananci inainte ca altfel reducerile astea te lesina![]()
Ai gasit ceva ca lumea? sa stiu daca ma grabesc sau mai astept sa dau jos vreo 2 kile ![]()
APRIL
Mercedes spune:
Azi pana la ora asta am mancat asa: 4 kiwi, un grapefruit, 2 mere si un pic de brokolii cu morcovi.
Brigit spune:
Mercedes! salutari la luptatoare, sa te tii bine pe baricade!
Baga si mancarici de legume, sa nu iti faca rau cruditatile, ca stiu ca aveai probleme cu bila.
Te pup dulce si te sustin!
APRIL
Noki_Lara spune:
Pai io am mers cu target clar: palton. Si l-am indeplinit, numai ca la plural:
2 bucati, unul negreu (Zara, magazinul meu preferat) si altul bordo cu maro, super culoarea (Donna Inn). Preturi excelente, la 2,5 mil/bucata.

Votez asadar Plaza Romania!Reducerile abia acum au cam inceput..io zic ca mai e timp pana pe la incepututl lui februarie cand vei fi mult mai silfida decat esti acuma!
Io am papat o jumatate de pompelino=pomelo si 4 masline, ca din pacate doar atatea mi-am adus la serviciu. Da' recuperez io diseara!!!!

Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by april16
Noki, Ralumat- va bat!
cartofi prajiti, pizza????
mai pai sunteti la dieta sau cum?
Aida, arata-le bicele din dotare sa se sperie nitzelus!
APRIL
Bey , mie mi-e rau de pofte (intra cu greu legumele si fructele
) si voi veniti cu ... nici nu pot sa scriu asa ceva 
... luati

de aici ... pfoaiAida
POZE
Matza Emma in actiune
Ralumat spune:
Nuuuuu, eu nu primesc bice, vi le trimit inapoi!
Ca nu am mancat pizza, ci doar toppingul. Adica am luat impreuna cu un coleg o pizza de post care avea dovlecei, ardei, masline,ciuperci,rosii. Fara branza, fara carna. Si am mancat cu o furculita toppingul asta de legume. Practic, legume coapte la cuptor. Blatul este la gunoi
.Marele meu noroc a fost ca atunci cand a venit pizza eram intr-o intalnire care s-a prelungit. Colegii mei terminasera de mancat cand am mers eu la masa, pizza se racise si nu mai mirosea apetisant. Am de gand sa repet experimentul peste vreo 2 saptamani, dar cu o pizza cu ton sau somon. 
Brigit spune:
Raluca, piei ispita! pai mie imi faci pofta numai cand insiri ingredientele! nu stiu ce am azi, as manca de toate; poate din cauza ca am mancat... mai nimic. Doua mere amarate cu ceai...
Noki, felicitari pentru achizitii1 sa le porti iubita! ma duc si io in Plazza, bag un ochi (ma rog, nu cred ca ma opresc doar la atat...) si eventual mi le iau cu un numar mai mici 
asa sa vezi tragere de inima la superdieta
APRIL
aidaciolac spune:
Noki trebuie sa dai de baut pt noile achizitii , apa plata cu lamaie
. Hai sa le porti sanatoasa ![]()
Raluca ok , luam inapoi bicele , dar vorba Aprilei , mi-a plouat in gura frate ... Nu's ce am , dar mananc asa mult. Baaah
Hai ca ma duc sa mai balotez ceva ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune