Viata in Germania (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Misha,mama mi-a trimis pachet cu carnati,cozonaci,palinca si chestii de Craciun de acasa si nu au controlat nimic.Altadata mi-a trimis reciverul Digi tot in pachet si iar n-au controlat.Dar a trimis cu DoubleT.
Cei de la Atlassib sunt tare nesimtiti,sa nu mai aud de ei.

Camelia,multumesc mult de raspuns.O sa trimit si eu formularul nou sa vedem daca-l stampileaza.Noi avem pe cineva la primarie si pina acum n-au fost probleme,dar nu stiu acum cum o fi.Va tin la curent.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Misha,mama mi-a trimis pachet cu carnati,cozonaci,palinca si chestii de Craciun de acasa si nu au controlat nimic.Altadata mi-a trimis reciverul Digi tot in pachet si iar n-au controlat.Dar a trimis cu DoubleT.
Cei de la Atlassib sunt tare nesimtiti,sa nu mai aud de ei.

Camelia,multumesc mult de raspuns.O sa trimit si eu formularul nou sa vedem daca-l stampileaza.Noi avem pe cineva la primarie si pina acum n-au fost probleme,dar nu stiu acum cum o fi.Va tin la curent.

O,Dana,am citit raspunsul tau si am vazut ca azi e ziua baietelului tau.La multi ani fericiti!Sa va traiasca,sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

Double T unde au sediul in Timisoara?Cumva pe linga Piata 700?E bine de stiu ca nu cauta in pakete!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Danconst din bacau nu poti trimite decat cu nesimtitii de la Atlasib, ca si eu sunt suca pe ei, dar asta e...cel mai sigur e cu posta, ca esti sigur ca-ti ajunge pachetul intreg

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Da, chiar unde are sediul Double T? Cel de pe Internet nu corespunde. Mama s-a dus acolo si nu mai exista? Cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Alina,multumim de urari!

Amonar,in pliantul care-l am eu de la firma scrie str.Paris nr.2a.
Nu stiu daca mai corespunde,dar daca nu uite nr de la Bucuresti ca eu acolo sun mereu cand trimite mama ceva,pentru ca nici in Deva nu mai au sediu.Doar iau pasagerii si coletele din autogara.
021-3133642
Asta e sigur bun ca am sunat si inainte de Craciun cind am primit pachetul.
In Tm vin in spate la Conti,acolo au oprirea.
Nu au controlat niciodata,doar intreaba ce e inauntru si mai mult de tigari se feresc.Sunt tare de treaba toti soferii si biletul la ei e mai ieftin ca la ceilalti.Mama tot cu ei vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna fetelor,
va citesc din umbra din toamna si in ultima vreme am lipsit.
Motiv:pe 23 dec 2007 a venit pe lume Benjamin fiul nostru. Acum e mama la mine pana la mijloc de februarie dar dupa mi-ar prinde bine sa intru in contact cu vreo mamica din zona Stuttgart. Am mai lasat aici odata un mesaj pt ZUZUNAKI dar nu mi-a raspuns sau nu am vazut eu raspunsul. Am presupus ca ea e din Stuttgart!?
In rest noi suntem bine, implinim acus a 1 luna iar pe 28 ian mergem la U3!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

CESKA
Sa-ti traiasca baietelul si sa fiti fericiti!

DACONST
Mersi, am trimis-o pe mama acolo. Sa vedem ce rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

ceska, sa-ti traiasca baietelul! Ati primit cel mai frumos cadou de Craciun! Sa va creasca mare si sanatos!

-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

ceska,
sa-ti traiasca Benjamin!AM vazut eu la un mom dat un mesaj cum ca te ignor sau ceva de genul asta,dar crede-ma ca nu apuc sa citesc tot si n-am stat sa caut in urma sa -mi dau seama la ce te referi.
Nu stau chiar asa aproape de Stuttgart,cam la 50min distanta.Din pacate si cand ajung in Stuttgart nu stau decat cateva ore si in general vin cu treburi.

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

ceao fetele!
am si eu o intrebare, o prietena de-a mea venita de anul trecut din mai aici, si care locuieste cu prietenul ei, vrea sa stie de la cele care sunt singure aici, daca primeste vreun ajutor de la stat, caci venitul lor nu e prea roz si ea face acum cursul de integrare. A aflat un zvon ca ar putea primi ceva, dar nu st unde sa intrebe.ei nu sunt casatoriti si nu au copii.
Daca cineva dintre voi stie, rog sa-mi scrie.
mercic

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput