Viata in Germania (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor, am pierdut linkul despre constructie casa in Germania. Nu-l pot gasi pe DC. A disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Noi am avut formularele noi si au refuzat sa le stampileze.Ne-au zis ca declaratia notariala e suficienta.In anii trecuti, ne puneau stampila doar daca aveam si declaratia.Acuma, desi am avut declaratia,n-am primit stampila.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by Amonar

Fetelor, am pierdut linkul despre constructie casa in Germania. Nu-l pot gasi pe DC. A disparut?

Uite-l aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111372

Nu s-a mai scris de fix o luna si a ajuns pe pag. 3, de-aia nu l-ai gasit asa usor.

On leg. cu pastilele..........nu poate sa le scoata din cutii si sa le strecoare printre niste haine/lenjerie...ceva ce gaseste dinsa sa-ti trimita? Nu ia nimeni la mina fiecare lucru in parte, iar daca ai mai primit pachete si nu au fost desfacute, cred ca nu vei avea pb nici acum, daca declara ca-ti trimite haine........Nu stiu, e o alternativa...n-am incercat-o, ca n-am avut nevoie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by helbi

quote:
Originally posted by Amonar

Uite-l aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111372

Nu s-a mai scris de fix o luna si a ajuns pe pag. 3, de-aia nu l-ai gasit asa usor.

On leg. cu pastilele..........nu poate sa le scoata din cutii si sa le strecoare printre niste haine/lenjerie...ceva ce gaseste dinsa sa-ti trimita? Nu ia nimeni la mina fiecare lucru in parte, iar daca ai mai primit pachete si nu au fost desfacute, cred ca nu vei avea pb nici acum, daca declara ca-ti trimite haine........Nu stiu, e o alternativa...n-am incercat-o, ca n-am avut nevoie.....

Andreia

Andreia,
Nu stiu ce sa zic,depinde de cine nimeresti pe-acolo.Tata a vrut sa-mi trimita de la Timisoara(agentia din Gara de Est)niste supozitoare de Hemorzon dupa ce nascusem,le-a pus tot asa pe dosul unor haine lipite cu scoci (asta la sfatul unora care procedasera asa ) si le-a gasit tipa.Nah,ghinion.Nici macar un pachetel cu ceai de colici nu a avut voie sa-mi puna,tipa a zis ca de unde stie ea ca-i ceai si nu droguri .
Atunci tata s-a dus cind era ora de plecare a autocarului si a dat la o pers care venea aici,dornica sa ajute.Sotul meu a asteptat pers.a doua zi la autobuz si a fost ok.

Cu Posta Romana nu se pot pune?
Daca nu e chiar urgent,intr-o luna (sper pt ca ar fi trebuit sa vina acum dar a avut niste probleme de sanatate)vine tatal meu la noi,le poate aduce pina aici si de-aici le pot pune eu la posta.
Acum daca tot fu vorba de trimis,cum trimit eu de-aici doua tuburi de pasta de dinti la Bucuresti?Credeti ca ajung prin posta,daca le pun intr-un plic din acela cu protectie...si cam cit costa?

Multumesc!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina,

asa-i, tine de noroc. Intr-un fel, au si ei dreptate.

Cu pasta de dinti......si tu ai comenzi de "Perl weis"? Eu cred ca merg in plic din ala cu bule si, din ce stiam, pt Eu era 8 Euro. dar uita-te pe www.deutschepost.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Mersi Helbi si Alina!

Mama a fost si la posta dar acolo la fel, nu trimit nimic ce tine de medicamente. Azi s-a dus mama la gara unde se opresc autobuzele sa vada ce poate face.Vorbesc cu ea mai tarziu.
Alina, mersi pt oferta. Peste o luna merge o cunostinta de-a mea din Olanda la Timisoara si le poate aduce el. In schimb eu am nevoie de ele cam urgent. Dar, daca nu, pica toate variantele, am sa apelez la oferta ta.
Ufff, nici nu stiam ca e asa de greu..mama lor....mai bine le comandam direct de la fabrica din India unde se produc si le primeam frumos prin posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Camelia,mersi de raspuns.
Deci trebuie neaparat formular nou?Ca asta intreb eu de ceva vreme,dar nu prea-mi raspunde nimeni.

Amonar,eu zic sa mearga la orice alta firma in afara de Atlassib,ca nu controleaza nimeni.Ei se uita dupa tigari de obicei,poate ai noroc totusi.La noi n-au fost probleme.
DoubleT trece prin Tm si astia sunt cei mai de treaba pe care ii stiu eu.
Opresc la Conti.Uite nr lor de telefon:
din München: 098-54508871
sau din TM: 0256-494696
Bafta multa!

Alina,cred ca mai sigur e la autocar si poate si mai ieftin.Vorbesti cu soferul si face si el un ciubuc.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Cumnata mea mi-a trimis de 4 carti si un cd de sarbatori cu atlasibul si a pus-o sa deschida sa vada ce e inauntru, deci controleaza ...din Germania mai inchide ochii, dar din tara nu...

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Daconst, trebuie formular nou.Cel putin asa ne-a spus contabila noastra.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetelor, ma iertati ca dau buzna asa peste voi! Cele din Frankfurt sau din apropiere de Frankfurt, aveti cumva de dat sau de vandut la pret redus diverse chestii pentru bebe? Sau cunoasteti pe cineva care nu mai are nevoie de lucruri (orice, mai ales gen Wickelkommode, cadita de baie, alte ustensile) la care as putea sa apelez ca sa-mi menajez si eu putin bugetul la vara, cand se va naste Daviducul meu?

V-as fi tare recunoscatoare. Va rog raspundeti-mi pe PM!

Mii de multumiri!

Felicia 16+ viitoare mami de - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput