Viata in Germania (49)
Raspunsuri - Pagina 19
blackpanterro spune:
Ai incercat sa vezi la GAP(daca tot ai pomenit de ei :) )? Poate au livrare ok in DE.
Edit. Am citit pe situl lor si nu livreaza international :(
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
tinatache spune:
zuzu si adriana, multumesc . Apropo de Outlet, am auzit ca este unul in Ingolstadt, a fost cineva? Se merita excursia?
-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
Alina spune:
quote:
Originally posted by tinatache
zuzu si adriana, multumesc . Apropo de Outlet, am auzit ca este unul in Ingolstadt, a fost cineva? Se merita excursia?
cristina
-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
Cristina,
Noi am fost la Ingolstadt Village,in Ingolstadt.
Excursia se merita,centrul e cochet,copiii pot sta la locul de joaca frumos amenajat si dixtractiv insa noi nu am gasit mare lucru doar blugi de firma mai ieftini.Marfurile au eticheta cu pret de magazin si pret de outlet si sunt,in general,scumpe.
Reduceri mai faine erau la Tom Tailor.La Geox erau pantofi fainuti dar ori nu ne veneau ori,care ni se potriveau,nu ne placeau .
Alina
mamica dulce spune:
Buna fetele, ce mai faceti?
vad ca vorbiti de picturi pe pereti...chiar zilele astea am cautat si eu ceva, mai ochios pt sufragerie ca ne mutam in 3 saptamani (in aceeasi casa, dar de la etaul 1 la parter ..terasa mare, gradina..si vreau altceva decat am acum.Uitati-va pe ebay, dati un search cu "fototapete" si garantez ca ramaneti masca. Pentru blackpantero...sunt niste tapete subacvatice de plangi nu alta(mult mai faine decat pe linkul pe care l-ai dat) si nu sunt foarte scumpe...cam 60-70 cu tot cu transport, depinde de care iei. Sunt si cu 30. Si cu winnie pooh , arielle si cate si mai cate.
Eu n-am avut niciodata chestie din asta dar pentru ca n-am bani de un anumit wohnwand ma gandesc serios sa-l inlocuiesc deocamdata cu un tapet din asta, au niste motive super frumoase.
Tinatache, pentru mine cele mai cool tzoale pentru marc sunt la H&M (asta poate si pentru ca n-am in oras si sunt satula de C&A dar intotdeauna am gasit ceva frumos la ei. (in afara de colectie cu cap de mort)
in rest...sunt binisor, toata ziua pe fuga cu orele de la nachhilfe.
blackpanterro spune:
Multumesc mult pt sfaturi...mamica dulce am gasit tot felul de tapet pt copii pe eBay dar sunt foarte mici...2m si ceva pe 2m si ceva.Camera lui Aidan e de 5m/6m si ar parea ca un tablou.O sa mai caut.
Dar am o intrebare cand pui alt tapet trebuie sa dai jos tapetul ce e acum nu?E greu de pus?(ZUZUNAKI voi ati pus asa, e greu?
A, am mai gasit pe net un proiector care proiecteaza pe perete conturul a ceea ce vrei sa pictezi si il colorezi.E tare fain...
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Daconst spune:
Tinatache,si eu sunt fan H&M,doar de acolo cumpar cind vreau ceva deosebit.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
zuzunaki spune:
adriana,
eu nu am schimbat tapetul singuraA venit un mester si l-a pus.Oricum mare filosofie nu e,ca am vazut ce faceau:pur si simplu l-au desprins pe cel vechi si au folosit o solutie cu care l-au lipit pe cel nou.Daca vrei detalii,il intreb pe sot.nu stiu daca il puteti pune singuri,cred ca trebuie totusi cineva care se pricepe ca e aiurea cu lipitul ala.
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
mamica dulce spune:
quote:
mamica dulce am gasit tot felul de tapet pt copii pe eBay dar sunt foarte mici...2m si ceva pe 2m si ceva
2 pe 2 nu e chiar mic, dar daca-ti place ceva foarte mult si nu e foarte scump de ce nu iei 2 seturi? Sau tu vrei si tavanul? Asa ca un acvariu?
blackpanterro spune:
Mamica dulce, ce mi-a placut cel mai mult a fost un tapet de 2/2 cu masinile din filmul animat Cars pe care l-am vizionat din cauza lui Aidan in fiecare zi, toata ziua, in ultimele 3 saptamani LOL.
Mi-ar fi placut dar ca este mic si nu mai are completare ca sa il pun de ex pe un perete intreg.Si sa il pun de doua ori ar fi aiurea.
Zuzunaki, ah ce m-am desumflat cu pusul tapetului, ma gandeam ca poate am putea noi sa facem daca fac numai un perete sau 2 :( ....ma gandeam ca in zona unde stam noi se construieste in prostie si daca as cere unui mester sa ne puna.....oare ar fi deplasat?
Mai caut fetelor, nu ma las :)
maraki spune:
Buna seara germanute,
Fetele din Munchen,plsss help cu o info Mi.ati dat voi acum 1 an si ceva o adresa de Spielplatz, o locatie frumoasa pt. copii. Cum se numeste si unde este? ma gandesc sa-l duc pe Angelo acolo ca nu mai este asa mic Acum cred ca s.ar juca si el
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3