Viata in Germania (49)
Raspunsuri - Pagina 18
tinatache spune:
adriana, si dupa ce gasesti sa ne spui si noo cam costa asa o distractie, ca ai mei bazaie sa se mute in camere separate si le-as face si lor ceva, poate nu chiar asa mare dar oricum, ceva pe perete.
hihi, azi am gasit o muscata in fata usii cu La multi ani de Valentine's Day, tot campanie electorala:))
-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
blackpanterro spune:
Am incercat sa caut dar toate paginile sunt in germana fara optiune de engleza asa ca nu inteleg nimic :(
In State am gasit o gramada dar trebuie lipite pe peretele colorat intr-o culoare iar aici nu pot lipi nimic ca avem tapet din ala alb cu suprafata zgrunturoasa si nimic nu se lipeste pe el.
Imi trebuie neaparat sa fie pictat...mai caut.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
zuzunaki spune:
Adriana,
nu e mai simplu sa dai tapetul jos si sa pui din asta cu motive?Si eu am tapet de-ala de zici tu si din cauza unei renovari iminente l-am dat jos si l-am inlocuit.Cred ca ar fi mai simplu si mai putin costisitor
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
blackpanterro spune:
E o idee si asta, buna, dar nu stiu cum se pune tapet si adevarul e ca sunt si comoda.O alta problema ar fi ca atunci cand plecam trebuie sa pun din nou tapet alb pe cand daca e pictat il acopar numai cu tifel alb si gata.
M-am gandit sa pun un anunt in ziar in speranta ca vreun artist infometat o sa ii coloreze camera pe mai putin :) glumesc dar chiar mi-as dori o persoana care stie sa deseneze frumos in loc de o firma care m-ar seca de bani.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
honey79 spune:
Adriana, incearca pe la licee... mai ales in baza ( la liceele americane) sunt si pustani care sunt talentati la desen si sigur s-ar baga la asa ceva, pentru un banut.
Sau la Mail Office... puneti un anunt,si e imposibil sa nu va sune cineva.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
39+ sapt
Vali
AMR : 1 WEEK ???!!!
tinatache spune:
unde pot gasi, evtl. online, hainutze frumoase pt baieti? Da' asa mai smechere, mai... colorate, ca ce-am vazut pana acum nu prea sunt pe gustul nostru. ceva stil... GAP.
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
honey79 spune:
quote:
Originally posted by tinatache
unde pot gasi, evtl. online, hainutze frumoase pt baieti? Da' asa mai smechere, mai... colorate, ca ce-am vazut pana acum nu prea sunt pe gustul nostru. ceva stil... GAP.
http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=87134&Do=87269&_SSL=0&pRubrik=313126
http://www.bonprix.de/bp/shop.htm?id=144051272294533495-0-47b5c309&nv=4&directLandmark=topleiste&directLandmarkP=%26name%3DBigSort%3D4
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
39+ sapt
Vali
AMR : 1 WEEK ???!!!
tinatache spune:
multumesc, vali si nastere usoara!
Beietelul meu e cam mare pt Baby Walz, are 4 ani, iar la BonPrix calitatea e cam... asa si asa. Dar am sa ma uit la Bon Prix, si daca vad ceva comand, ma uit, n-o fi bun il trimit inapoi
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
zuzunaki spune:
Cristina,
cele mai faine hainute pe care le-am luat picilor mei sunt de la OililySunt fan!Cam piperate la pret,dar noi le-am luat din outlet,care e de fapt cred dsingurul magazin Oilily in Germania.Online nu stiu daca gasesti shop,poate doar pe ebay.Aici e outletul daca vreodata ai chef de vreo excursie la shopping:http://www.outletcity-metzingen.com/
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!